Nyt se alkoi! Range auki klo 10-19

Golfkausi korkattiin Paloheinässä perjantaina 17. maaliskuuta kello 12, kun range avattiin. Rangella on toistaiseksi voimassa lyöntirajoitus 150 metriin. Iso ämpäri palloja (112 kpl) yhä vain 6 euroa. Voit ostaa poletin pallokoneeseen tai ladata palloja älykortille (kortin hinta 6 euroa). Vuokraamme mailoja edullisesti, lainaamme niitä ilmaiseksi junnuille. Lyöntipaikkoja ei tarvitse varata etukäteen, tervetuloa lyömään palloa!

Suljemme pallokoneen ja klubitalon puolituntia ennen rangen sulkemista.

Niki hoitaa vielä lopputalven suksia kuntoon ja aloittaa samalla kevään mailahuollot! Saat hänet parhaiten kiinni puhelimitse tai tekstiviestillä 050 64421 sekä sähköpostilla niki.pihlstrom@paloheinagolf.fi


Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä synttärit, häät, valmistujaiset, eläkkeelle jäänti…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää lahjakortin Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla!


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit 2023 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat.

Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: opi ja harjoittele itsenäisesti

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.