Iso Ysi mainiossa pelikunnossa, range valaistu iltaisin

Olemme auki joka päivä kello 8.00-20.30. Range on auki ja valaistu ilta yhdeksään.

Kierros Isolla Ysillä (9 reikää) maksaa 28 euroa, 18 reikää 42 euroa. Junnuilta veloitetaan 16 tai 22 euroa. Iltalähdöt syyskuussa klo 17.30 alkaen vain 20 euroa. Varausjärjestelmä on auki netissä, voit varata kierroksesi myös puhelimitse 010 292 7060.

Päivälippu Evergreenille maksaa 8 euroa, junnut 4 euroa, ilmoittautumiset caddiemasterin tiskillä. Evergreenin käyttö sisältyy HIFK Golfin jäsenyyteen (jäsenmaksu 69 tai 50 euroa). Liity jäseneksi tästä.

Iso ämpäri rangepalloja (112 kpl) yhä vain 6 euroa. Voit ostaa caddiemasterilta poletin pallokoneeseen tai ladata palloja älykortille (kortin hinta 6 euroa). Vuokraamme mailoja edullisesti, lainaamme niitä ilmaiseksi junnuille. Lyöntipaikkoja ei varata etukäteen. Rangella ei lyöntirajoituksia.


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit 2023 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat.

Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: opi ja harjoittele itsenäisesti

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.


Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä synttärit, häät, valmistujaiset, eläkkeelle jäänti…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää lahjakortin Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla!

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.