Onks tietoo… (15.5.2017)

Tein pikakyselyn kentällä. Kysyin muutamalta tutulta seuran jäseneltä, ovatko he lukeneet Leena Pakkasen ja kirjoittamiani blogeja. Vastaukset yllättivät. Heti ensimmäisellä vastaajalla ei ollut nettiä.  

Voiko tosiaan olla mahdollista, että joku ei ole vielä netissä? Kyllä voi. Asia meni vielä vaikeammaksi, kun selvisi, että vastaajalla ei ollut edes älypuhelinta. Hän näytti Nokian simpukkaa. Peliajan saa, kun soittaa sillä caddiemasterille.  

Sekin tuli selville, että vastaaja saa seuran tiedotteet postitse. Mitä sitten, jos posti ei tuokaan jäsenkirjettä, vaan on sen hukannut? Tällaistakin on sattunut, koska postilla on nykyään muuta työtä kuin pelkkää luukkukantoa.  

Kiitin hämmästyttävistä vastauksista. Vastaaja levitteli käsiään ja poistui etuoikealle. Otti polkupyöränsä klubitalon edessä olevasta pyörätelineestä, sujautti mailalaukun selkäänsä ja lähti suhaamaan Torpparimäen suuntaan. 

Toinen tuttu tuli moikkaamaan. Hän on tuttu jo vanhasta seurasta. On aktiivinen netin käyttäjä. On somessa, tilaa peliajat netin kautta, joskus lukee yhtiön kotisivuilta tietoja ja silloin mahdollisesti blogin. Hän mitä todennäköisimmin lukisi blogit, jos seuran osiossa olisi linkki.

Kun seuran nettivastaava Hannu Seppä sattui tulemaan sopivasti paikalle, kysyin oitis linkkiasiasta. Voisiko blogit suoraan lukea seuran kotisivujen kautta? Kyllä voisi. Hannu totesi. Hänellä ei ole mitään sitä vastaan ja blogit voisi lisätä jäsenpalstan alapalkkiin, jossa nyt ovat mm. jäsentiedotteet. 

Hannu oli kuitenkin sitä mieltä, että yhtiön ja seuran johdon pitää antaa siunaus asialle.   

Klubitalossa tapasin yhtiön toimitusjohtaja Kati Heimosen. Kerroin pulmasta. Kun Hanna Teerijokikin sattui olemaan näköetäisyydellä, Kati kysyi Hannan mielipidettä. Asiasta tuli myönteinen pikapäätös. Yhtiöllä ei ole mitään sitä vastaan, vaikka blogit julkaistaan myös seuran sivujen kautta.

Fundeerataan, kuten 12.5.2017 edesmenneellä presidentti Mauno Koivistolla oli tapana sanoa.

PS. Ei kuulemma enää fundeerata. Hannu on saanut pyynnön luoda linkin Paloheinän sivujen blogeihin seuran sivuille, joten sieltäkin näkee milloin yhtiön sivuille on ilmestynyt uusi Leena tai Matti.

Matti Hara