Ootteko mukana? (24.5.2015)

Ollaan mukana joka solulla. Terveisiä vaan naisten leiriltä. Tämänvuotinen naisten leiri oli järjestyksessä niin mones, etteivät aktiivitkaan muistaneet kuinka mones, mutta lähemmäs kymmenen kertaa on viikonlopun valmennuksen merkeissä naisporukalla kokoonnuttu.

Minulle tämä oli neljäs leiri Paloheinässä. Kauden alkuun sijoittuva viikonlopun tehokurssi on loistoaloitus kesän golfkierroksille. Aina oppii uutta ja oivaltaa uusia asioita. Teerijoen Hanna on loistava opettaja: havainnollinen, kärsivällinen ja huumorintajuinen.

Nöyrä putti – ootteko mukana?

Ollaan, mikä se on?

Nöyrä putti on sellainen, jossa vartalon yläosaa vyötäröstä ylöspäin kallistetaan 90-asteen kulmaan. Ollaan pallon päällä, kädet vartalon sivuilla koukussa, pallo vasemman silmän alla. Ranka pidetään paikallaan, kädet rangan etupuolella ja hartiat liikkuvat kuin mummon vanhan kaappikellon heiluri. Siitä vaan kropalla pallo kuppiin!

Lonkat, löytäkää lonkat-ootteko mukana?

Ei ihan-kerro lisää!

Lonkistahan kaikki lähtee ja takajalan potkusta. Ei käsillä tarvitse tehdä juuri muuta kuin pitää rennon tukeva ote mailasta. Mailan tuppi kohti palloa ja  tiukka potku, rangan suunta kohteeseen ja sinne se pallo liitää kauas korkeuksiin. Draiverilla lähti 150 metriä kevyesti, väyläpuulla ja hybridilläkin sata ja rapiat päälle. Ja mikä parasta: lonkat löytyivät!

Naisten leirillä opimme kolme golfin perusasiaa: RAUHA, RYTMI ja RENTOUS. Ne kun aina pelissä muistaisi. Ei hosumista, ei juoksemista, ei ahdistumista, kun palloa ei löydy pöpeliköstä, ei hampaiden kiristystä. Kolme ärrää mielessä, niin hyvä tulee.

Kolmen päivän uurastuksen jälkeen kroppa on kuin selkäsaunan saaneella. Posket punoittavat tuulessa ja auringossa olosta ja maha täynnä Annan hyvää sapuskaa. Hyvä mieli uusista vinkeistä, uusien ja vanhojen tuttujen tapaamisesta ja nauramisesta.

Golf on paitsi urheilua myös iloista yhdessäoloa. Kiitos erityisesti Hannalle opetuksesta, Lauralle jumpasta ja Riitalle ja Kaijalle järjestelyistä. Kentällä tavataan. Ootteko mukana?


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä