Keltainen kortti! (13.7.2018)

Minulla on paha mieli. 
No mikä on?
 
Olen harrastanut golfia kesästä 2010 pääasiassa Paloheinässä. Ihastuin aikanaan lajiin, jossa käyttäydytään toisia kohtaan kunnioittaen, annetaan pelirauha kumppaneille, ei kiroilla, ei paiskota mailoja jne. Päättyneellä viikolla jouduin todistamaan aivan kammottavaa tilannetta.
 
No – mitä tapahtui, voitko kertoa?
 
Kyllä, voin kertoa lyhyesti:
 
Meitä oli neljän hengen porukka, kaksi naista kaksi miestä, hyvän päivän tuttuja. Kierros eteni iloisissa ja leppoisissa merkeissä aina 6-väylän greenille saakka. Siirryttiin seiskan tiiausboxiin, ja silloin räjähti!
 
Toinen porukan miehistä sai täydellisen raivarin. Sätti naispelaajaa ja käyttäytyi todella uhkaavasti. En ole sellaista nähnyt edes elokuvissa.
 
Kuka tällaiseen puuttu? Kuulin myöhemmin, että tällaisia kuumakalleja ja kuumapirkkoja on muitakin.
 
Ehdotus: keltainen kortti, joka näkyy nimen perässä varauslistassa, jos toinen kortti, niin pelikielto Paloheinässä.
 
Minulle tästä tuli niin paha olo, että harkitsin jo lajin lopettamista.
 
Asia on vakava.
PS. Tänään 13.7. kiersin viikkokisakierroksen. Meni ihan pieleen, mutta porukka oli mukava, jäi sittenkin hyvä mieli.

 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat