Keltainen kortti! (13.7.2018)

Minulla on paha mieli. 
No mikä on?
 
Olen harrastanut golfia kesästä 2010 pääasiassa Paloheinässä. Ihastuin aikanaan lajiin, jossa käyttäydytään toisia kohtaan kunnioittaen, annetaan pelirauha kumppaneille, ei kiroilla, ei paiskota mailoja jne. Päättyneellä viikolla jouduin todistamaan aivan kammottavaa tilannetta.
 
No – mitä tapahtui, voitko kertoa?
 
Kyllä, voin kertoa lyhyesti:
 
Meitä oli neljän hengen porukka, kaksi naista kaksi miestä, hyvän päivän tuttuja. Kierros eteni iloisissa ja leppoisissa merkeissä aina 6-väylän greenille saakka. Siirryttiin seiskan tiiausboxiin, ja silloin räjähti!
 
Toinen porukan miehistä sai täydellisen raivarin. Sätti naispelaajaa ja käyttäytyi todella uhkaavasti. En ole sellaista nähnyt edes elokuvissa.
 
Kuka tällaiseen puuttu? Kuulin myöhemmin, että tällaisia kuumakalleja ja kuumapirkkoja on muitakin.
 
Ehdotus: keltainen kortti, joka näkyy nimen perässä varauslistassa, jos toinen kortti, niin pelikielto Paloheinässä.
 
Minulle tästä tuli niin paha olo, että harkitsin jo lajin lopettamista.
 
Asia on vakava.
PS. Tänään 13.7. kiersin viikkokisakierroksen. Meni ihan pieleen, mutta porukka oli mukava, jäi sittenkin hyvä mieli.

 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä