Keltainen kortti! (13.7.2018)

Minulla on paha mieli. 
No mikä on?
 
Olen harrastanut golfia kesästä 2010 pääasiassa Paloheinässä. Ihastuin aikanaan lajiin, jossa käyttäydytään toisia kohtaan kunnioittaen, annetaan pelirauha kumppaneille, ei kiroilla, ei paiskota mailoja jne. Päättyneellä viikolla jouduin todistamaan aivan kammottavaa tilannetta.
 
No – mitä tapahtui, voitko kertoa?
 
Kyllä, voin kertoa lyhyesti:
 
Meitä oli neljän hengen porukka, kaksi naista kaksi miestä, hyvän päivän tuttuja. Kierros eteni iloisissa ja leppoisissa merkeissä aina 6-väylän greenille saakka. Siirryttiin seiskan tiiausboxiin, ja silloin räjähti!
 
Toinen porukan miehistä sai täydellisen raivarin. Sätti naispelaajaa ja käyttäytyi todella uhkaavasti. En ole sellaista nähnyt edes elokuvissa.
 
Kuka tällaiseen puuttu? Kuulin myöhemmin, että tällaisia kuumakalleja ja kuumapirkkoja on muitakin.
 
Ehdotus: keltainen kortti, joka näkyy nimen perässä varauslistassa, jos toinen kortti, niin pelikielto Paloheinässä.
 
Minulle tästä tuli niin paha olo, että harkitsin jo lajin lopettamista.
 
Asia on vakava.
PS. Tänään 13.7. kiersin viikkokisakierroksen. Meni ihan pieleen, mutta porukka oli mukava, jäi sittenkin hyvä mieli.

 

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat