Olemme auki klo 10-20: varaa rangepaikkasi ja peliaikasi netissä, joka toinen rangepaikka auki, yhdessä lähdössä kaksi pelaajaa

Paloheinän rangella vain joka toinen lyöntipaikka on auki, lyöjien turvaväli toisiinsa on kuusi metriä. Voit vuokrata lyöntipaikan tunniksi 10 eurolla, hinta sisältää rajattoman määrän palloja. Paikkoja voi vuokrata kahdeksi päiväksi eteenpäin ja niitä on saatavilla vartin välein. Yhtä paikkaa voi käyttää tunnin aikana vain yksi lyöjä. Muilla kuin lyöntipaikan vuokranneilla ei ole pääsyä rangelle. Palloautomaatti ja älykortit eivät ole toistaiseksi käytössä. Varaa ja lunasta lyöntipaikkasi tästä. Lisätietoja caddiemasterin numerosta 010 292 7060. Tervetuloa!

ISO YSI
AVATTU

Paloheinän Iso Ysi avattiin lauantaina leudon talven jälkeen poikkeuksellisen aikaisin – ja epidemian vuoksi poikkeusoloissa. Lähdöt ovat kuuden minuutin välein ja kuhunkin lähtöön mahtuu aina vain kaksi pelaajaa.

”Kahden hengen ryhmissä pelaaminen voi olla uusi kokemus monille, mutta myös hieno juttu, sillä pelirytmi pysyy hyvänä ja kenttä liikkuu koko ajan. Kahden hengen lähtöjä noudatetaan epidemian vuoksi myös Evergreenillä. Pitäkää pelirytmi päällä, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan pelaamisesta”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki sanoo.

Klubitalo on suljettu, mutta voit varata peliaikasi ja lunastaa kierroksesi Isolle Ysille tästä. Yhdeksän reiän kierros maksaa aikuisilta 26 €, junnuilta 16 €. Kahdeksantoista reiän kierroksia voi varata vasta kun päivät pitenevät.

POIKKEUSOLOJEN
PELISÄÄNNÖT

* Varaa peliaikasi netissä
* Tule parkkipaikalta ykköstiille vain muutama minuutti ennen varaamaasi lähtöaikaa, älä juttele ryhmissä
* Kerro henkilötietosi valvojalle turvallisen matkan päästä
* Tuo mukanasi kantobägi / omat kärrysi (lainakärryt eivät käytössä)
* Älä kättele kanssapelaajaasi, pidä vähintään 2-3 metrin turvaväli kaikkiin kentällä liikkuviin koko pelisi ajan
* Älä nosta lippuja griineillä, älä koske lipputankoihin pelisi aikana
* Älä lainaa mailojasi muille pelin aikana
* Koske vain omaan palloosi (hanskakädellä), reiät on madallettu kumirenkaiden avulla, saat pallosi helposti reiästä
* Bunkkereissa ei ole haravia, tasoita pahimmat painaumat kengälläsi
* Bajamaja ei ole käytössä kentällä, myös klubitalon wc:t ovat pois käytöstä
* Kentällä ei ole roskakoreja, tuo omat roskasi kentältä
* Poistu kenttäalueelta heti pelisi jälkeen
* Nauti golfista ja ulkoilmasta!



Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat