Range ja kenttä auki klo 8-21, lähdöissä nyt neljä pelaajaa

Paloheinän rangella vain joka toinen lyöntipaikka on auki, lyöjien turvaväli toisiinsa on kuusi metriä. Voit vuokrata lyöntipaikan tunniksi 10 eurolla, hinta sisältää rajattoman määrän palloja.

Paikkoja voi vuokrata kahdeksi päiväksi eteenpäin ja niitä on saatavilla vartin välein. Olemme auki päivittäin kello 8-21 (caddiemaster kello 8-20). Päivän viimeinen lyöntipaikan vuokraus klo 20.

Yhtä paikkaa voi käyttää tunnin aikana vain yksi lyöjä. Muilla kuin lyöntipaikan vuokranneilla ei ole pääsyä rangelle. Palloautomaatti ja älykortit eivät ole toistaiseksi käytössä. Varaa ja lunasta lyöntipaikkasi tästä. Lisätietoja caddiemasterin numerosta 010 292 7060. Tervetuloa!

ISON YSIN LÄHDÖISSÄ
NELJÄ PELAAJAA

Ison Ysin lähtöjen pelaajamäärä on palautettu normaaliksi, mutta pelaajia pyydetään noudattamaan THL:n määräyksiä. Klubitalo on yhä suljettu (wc auki), voit kätevimmin varata peliaikasi Isolle Ysille tästä.

Voit myös maksaa kierroksesi netissä, mutta yhtä lailla kortilla paikan päällä. Pelivarauksia otetaan vastaan myös numerossa 010 292 7060. Yhdeksän reiän kierros maksaa aikuisilta 26 €, junnuilta 16 €.

Poikkeusolojen pelisäännöt ovat yhä voimassa:

* Lainakärryt ovat käytössä, jos otat kärryn ykköstiin edestä, kietaise sen kahvan suojaksi rullasta muovipussi (ja pane se roskakoriin kierroksesi jälkeen)
* Älä kättele kanssapelaajaasi, pidä vähintään 2-3 metrin turvaväli kaikkiin kentällä liikkuviin koko pelisi ajan
* Älä nosta lippuja griineillä, älä koske lipputankoihin pelisi aikana
* Älä lainaa mailojasi muille pelin aikana
* Koske vain omaan palloosi (hanskakädellä), reiät on madallettu kumirenkaiden avulla, saat pallosi helposti reiästä
* Bunkkereissa ei ole haravia, tasoita pahimmat painaumat kengälläsi
* Bajamaja ei ole käytössä kentällä, mutta klubitalon wc:t ovat auki
* Kentällä ei ole roskakoreja, tuo omat roskasi kentältä
* Nauti golfista ja ulkoilmasta!Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa kesäkuun alusta alkaen. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat