Olemme auki klo 9-20, tutustu uuteen pelikaveripalveluumme

Ison Ysin lähtöjen pelaajamäärä on palautettu normaaliksi: kentälle lähtee 1-4 pelaajaa 10 minuutin välein. Paloheinä Golf noudattaa tarkasti THL:n määräyksiä ja pyytää asiakkaitaan toimimaan samoin. Klubitalo ja caddiemasterin tiski ovat auki, mutta voit kätevimmin varata peliaikasi Isolle Ysille tästä.

Voit myös maksaa kierroksesi netissä, mutta yhtä lailla kortilla paikan päällä. Pelivarauksia otetaan vastaan myös numerossa 010 292 7060. Yhdeksän reiän kierros maksaa aikuisilta 26 €, junnuilta 16 €.

Poikkeusolojen pelisäännöt ovat yhä voimassa:

* Lainakärryt ovat käytössä, jos sinulla ei ole omia puhdistusaineita, desifioi kärry kahva saatavilla olevalla aineella,
* älä kättele kanssapelaajaasi, pidä vähintään 2-3 metrin turvaväli kaikkiin kentällä liikkuviin koko pelisi ajan,
* älä nosta lippuja griineillä, älä koske lipputankoihin pelisi aikana,
* älä lainaa mailojasi muille pelin aikana,
* koske vain omaan palloosi (hanskakädellä), reiät on madallettu kumirenkaiden avulla, saat pallosi helposti reiästä,
* bunkkereissa ei ole haravia, tasoita pahimmat painaumat kengälläsi,
* bajamaja ei ole käytössä kentällä, mutta klubitalon wc:t ovat auki,
* kentällä ei ole roskakoreja, tuo omat roskasi kentältä ja
* nauti golfista ja ulkoilmasta!Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat