Parasta pitkään aikaan!

Tiistaina 15. syyskuuta meitä oli 48 sennua kisaamassa vuotuisista seniorimestaruuksista. Kuusitoista kolmen hengen joukkuetta. Minun peliporukassani olivat Pauli ja Lauri. Sijoituimme puolivälin tienoille. Ihmeellistä oli sää, kaunis, tyyni ja lämmin. Alkuun pilvipoutaa, lopuksi aurinkoa.

Koko elokuu on ollut ihan mahdoton. Joinakin päivinä tuulta ja sadetta, joinakin lähes tyyntä ja aurinkoa. Meitä sennuja lykästi.

Jännä kokemus tämä kolmihenkinen joukkue. Parasta avauspalloa pelataan ja lopulta lipulla viisi silmäparia tuijottaa, onnistutko putissa. Tässä testataan paineensietokykyä. Siinä on minusta golfin kiehtovuus: keskity, usko itseesi, sinä osaat!

Huomasimme jo alkumatkasta, että hanhia ei ollut ollenkaan. Haloo! Missä ne luuraavat vai ovatko lähteneet etelän maille? Löysin vastauksen seuraavana päivänä vanhan Tuusulantien varrelta. Siellä niitä oli tuhansin Tuomarinkylän pellolla.

Matkan varrella kuului kaukaa kurkien huutoa. Mitään ei näkynyt vähään aikaan, kunnes metsän reunaan ilmestyi satoja lintuja. Ne pyörivät ympyrää, ottivat korkeutta ylös, ylös! Vihdoin ne muodostivat kaksi suurta auraa ja suuntasivat lounaaseen. ”Tervetuloa takaisin keväällä.” Sydämessä läikähti.

Golfkausi on hiipumassa. Kiitos Kalervo Ahonen, Jukka Pekkonen ja Ari Lindström. Järjestitte erinomaisen kisan, jossa kaikki toimi.Uudistuneet green card -kurssit pienryhmissä

Paloheinän green card -kurssit järjestetään pienryhmissä, joissa on 5-7 osallistujaa. Kurssin hinta 129 € sisältää opetusta 2 x 2 tuntia, sääntöoppaan, lahjamailan ja 1 kk:n pelit Evergreenillä (par 3). Pidämme huolta ajoittelijoista myös kurssin jälkeen: tarjoamme ohjattuja pelikierroksia.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Ryhmään mahtuu kymmenen osallistujaa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä jatkuvat syksyyn saakka. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kesän hinta on vain 150 €.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat