Parasta pitkään aikaan!

Tiistaina 15. syyskuuta meitä oli 48 sennua kisaamassa vuotuisista seniorimestaruuksista. Kuusitoista kolmen hengen joukkuetta. Minun peliporukassani olivat Pauli ja Lauri. Sijoituimme puolivälin tienoille. Ihmeellistä oli sää, kaunis, tyyni ja lämmin. Alkuun pilvipoutaa, lopuksi aurinkoa.

Koko elokuu on ollut ihan mahdoton. Joinakin päivinä tuulta ja sadetta, joinakin lähes tyyntä ja aurinkoa. Meitä sennuja lykästi.

Jännä kokemus tämä kolmihenkinen joukkue. Parasta avauspalloa pelataan ja lopulta lipulla viisi silmäparia tuijottaa, onnistutko putissa. Tässä testataan paineensietokykyä. Siinä on minusta golfin kiehtovuus: keskity, usko itseesi, sinä osaat!

Huomasimme jo alkumatkasta, että hanhia ei ollut ollenkaan. Haloo! Missä ne luuraavat vai ovatko lähteneet etelän maille? Löysin vastauksen seuraavana päivänä vanhan Tuusulantien varrelta. Siellä niitä oli tuhansin Tuomarinkylän pellolla.

Matkan varrella kuului kaukaa kurkien huutoa. Mitään ei näkynyt vähään aikaan, kunnes metsän reunaan ilmestyi satoja lintuja. Ne pyörivät ympyrää, ottivat korkeutta ylös, ylös! Vihdoin ne muodostivat kaksi suurta auraa ja suuntasivat lounaaseen. ”Tervetuloa takaisin keväällä.” Sydämessä läikähti.

Golfkausi on hiipumassa. Kiitos Kalervo Ahonen, Jukka Pekkonen ja Ari Lindström. Järjestitte erinomaisen kisan, jossa kaikki toimi.Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä