Parasta pitkään aikaan!

Tiistaina 15. syyskuuta meitä oli 48 sennua kisaamassa vuotuisista seniorimestaruuksista. Kuusitoista kolmen hengen joukkuetta. Minun peliporukassani olivat Pauli ja Lauri. Sijoituimme puolivälin tienoille. Ihmeellistä oli sää, kaunis, tyyni ja lämmin. Alkuun pilvipoutaa, lopuksi aurinkoa.

Koko elokuu on ollut ihan mahdoton. Joinakin päivinä tuulta ja sadetta, joinakin lähes tyyntä ja aurinkoa. Meitä sennuja lykästi.

Jännä kokemus tämä kolmihenkinen joukkue. Parasta avauspalloa pelataan ja lopulta lipulla viisi silmäparia tuijottaa, onnistutko putissa. Tässä testataan paineensietokykyä. Siinä on minusta golfin kiehtovuus: keskity, usko itseesi, sinä osaat!

Huomasimme jo alkumatkasta, että hanhia ei ollut ollenkaan. Haloo! Missä ne luuraavat vai ovatko lähteneet etelän maille? Löysin vastauksen seuraavana päivänä vanhan Tuusulantien varrelta. Siellä niitä oli tuhansin Tuomarinkylän pellolla.

Matkan varrella kuului kaukaa kurkien huutoa. Mitään ei näkynyt vähään aikaan, kunnes metsän reunaan ilmestyi satoja lintuja. Ne pyörivät ympyrää, ottivat korkeutta ylös, ylös! Vihdoin ne muodostivat kaksi suurta auraa ja suuntasivat lounaaseen. ”Tervetuloa takaisin keväällä.” Sydämessä läikähti.

Golfkausi on hiipumassa. Kiitos Kalervo Ahonen, Jukka Pekkonen ja Ari Lindström. Järjestitte erinomaisen kisan, jossa kaikki toimi.Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat