Range ja Evergreen auki klo 9-21: koronavarotoimet voimassa, lyö kympillä rajattomasti palloja, ei lyöntirajoituksia

Paloheinä Golfin range on auki joka päivä kello 9-21. Range toimii pandemian vuoksi toistaiseksi vain varausperiaatteella, paikalle ei voi koronan aiheuttamien varotoimenpiteiden vuoksi tulla ilman netti- tai puhelinvarausta. Lyöntirajoituksia ei ole – anna draiverin palaa!

Yksi henkilö voi varata lyöntimaton käyttöönsä tunniksi 10 euron hintaan. Varaaja voi lyödä tunnin aikana rajattomasti palloja. Matto voi olla kerralla vain yhden henkilön käytössä, sitä ei voi jakaa. Pandemian vuoksi katsojia ei toivota paikalle.

Lyöntimattoja voi varata tunniksi vartin välein aamu yhdeksästä alkaen, viimeiset varaukset kello 20.

VARAUS JA MAKSU
KÄTEVÄSTI NETISSÄ


Nettivarauksen voit tehdä tästävoit myös maksaa varauksesi samalla netissä. Lyöntipaikan voi myös varata soittamalla numeroon 010 292 7060, tällöin maksun voi suorittaa paikan päällä.

Kahvila Paloheinä on kiinni, mutta virvokkeita ja pientä purtavaa voi ostaa klubitalon edustalla toimivasta ulkokioskista. Klubitalo on toistaiseksi suljettu, minkä vuoksi WC:t eivät ole käytössä.

Pahoittelemme, että viime kaudella ladatut rangekortit voidaan ottaa käyttöön vasta kun pandemian aiheuttamista varotoimista voidaan luopua. Etukäteisvarausten tarkoituksena on rajoittaa ihmisten määrää rangella.

Paloheinän Evergreen (par 3) rangen vieressä on myös avattu. Se on käytössä ilman maksua kaikille niille, jotka ovat suorittaneet HIFK Golf ry:n jäsenmaksun 2021. Muilta peritään viiden euron maksu paikan päällä. 
Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä alkavat keväällä 2021 säiden salliessa. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kauden hinta on vain 150 €.


Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa 2021, tuntien ajankohdat kerrotaan tällä palstalla pian.

Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan. Ajankohdat 2021 julkaistaan täällä pian.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

“Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä