Range, Evergreen ja Iso Ysi ovat auki joka päivä klo 8-22

Rangelle ei tarvitse varata aikaa, tule paikalle ja osta haluamasi pallopoletteja caddiemasterin tiskiltä. Voit myös ladata palloja kortille (6 €) – mitä enemmän lataat, sitä halvempi pallojen yksikköhinta. Iso ämpäri palloja (112 kpl) yhä vain 5 €. Hinnat näet tästä.

Ison Ysin 9 reikää on yhä 26 €, 18 reikää 42 €. Junnuilta perimme (alle 22-vuotiailta) 16 € ja 22 €. Varaa peliaika Isolle Ysille tästä. Voit yhtä lailla soittaa caddiemasterille, puhelin 010 292 7060.

Myös Paloheinän Evergreen (par 3) on auki. Sen käyttö on ilmaista kaikille HIFK Golf ry:n jäsenille. Muilta peritään 5 euron maksu. Evergreenille ei tarvitse varata aikaa, ilmoittautumiset caddiemasterille. 

Kahvila-ravintola Paloheinä suljetaan puoli tuntia ennen kentän ja rangen sulkemista (21.30). Noudatamme pandemian vaatimia varotoimia. Tervetuloa!

Kaikille avoimet ryhmätreenit ke ja to klo 17-18

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat Paloheinässä ti ja to klo 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille aamuisin ja iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä