Iso Ysi, Evergreen ja Range auki joka päivä kello 8.00 – 21.30

Paloheinän Iso Ysi, Evergreen (par 3) ja Range ovat joka päivä kello 8.00-21.00. Varaa peliaikasi Isolle Ysille tästä tai numerosta 010 292 7060. Peliaikavarauksia ja niiden peruutuksia ei oteta vastaan sähköpostitse. Greenfee aikuiset 9 reikää 25 €, 18 reikää  40 €. Greenfee juniorit (alle 22 v.) 9 reikää 16 €, 18 reikää  22 €.

Lyöntipaikkoja rangelle ei tarvitse varata etukäteen, pallokone toimii poleteilla ja rangekorteilla. Iso ämpäri palloja (112 kpl) maksaa 6 euroa. Palloja ei saa viedä pois kenttäalueelta. Pallokone, klubitalo ja kahvila suljetaan kello 21.00.

Evergreenille (par 3) ei voi varata aikaa, ilmoittaudu ja maksa caddiemasterille. Hinta on aikuisilta 8 €, alle 12-vuotiailta 4 €. Hinta sisältää pallojen ja mailojen lainan, voit maksettuasi kiertää kenttää niin paljon kuin haluat. HIFK Golf ry:n jäseniltä ei peritä Evergreen-maksua.

ISO YSI NEXGOFISSA
JA TEETIMESSA

Paloheinä Golfin ajanvaraus on siirtynyt NexGolfiin ja näkyy myös Teetimessa. Vieraspelaajat ja jäsenemme pääsevät entistä helpommin varaamaan aikoja kentälle ja kierroksen voi maksaa maksaa etukäteen netissä. Kuten ennenkin meidän tiiausajat on jaettu kahteen luokkaan:

  • Peliokeudelliset, jotka ovat ostaneet pelioikeutensa Paloheinä Golfilta, pelaavat tasan, kahtakymmentä yli ja kahtakymmentä vaille lähdöissä.
  • Seuran muut jäsenet, Kullo Golfista pelioikeutensa ostaneet ja vieraspelaajat pääsevät lähtöihin kymmentä yli, puolen ja kymmentä vaille.

HIFK Golfin jäsenet pääsevät varaamaan aikoja suoraan NexGolfin kautta. Vieraspelaajien varaukset menevät Teetimen kautta, edellä mainittujen sääntöjen mukaisesti. Molemmat palvelut näyttävät kaikki saatavilla olevat ajat, mutta antavat virheilmoituksen, jos säännöistä poiketaan.