Sammakoita ja muuta…

Pääsiäisviikko on ollut upeaa peliaikaa meille golfareille. Aurinkoa, tyyntä ja aika lämmintä. Tänään keskiviikkona olin kauden toisella pelikierroksella Isolla Ysillä.

Ykkösväylän ja ysiväylän lammikon rannat kuhisivat. Kiimaisia pullukoita sammakoita siellä ilakoi. Niitä oli paljon. Ei aikaakaan, kun taivaalta kuului kumeaa raakkumista – korppejako? Ei, vaan viiden kurjen muodostelma se ylhäällä taivaalla äänteli. Olivat matkalla pohjoiseen. Tervetuloa!

Liejukanapariskunta vitosen lammikossa on täydessä pesäntekopuuhassa. Ne pitävät äänekkäästi lampea hallussaan. Muilla ei ole sinne nokan koputtamista.

Allit ilakoivat ja sorsat etsivät omaa paikkaansa lammikoiden rantamilta. Joutsenet olivat tänään jossain muualla. Maanantaina ne vielä makoilivat raukeina kevätauringon lämmössä.

Kiurut melskasivat pellon yläpuolella. Peipposet ja muut tirriäiset pitivät nekin melkoista konserttia.

Vitosen tiiauspaikan vieressä oikealla puolella olevalla pellolla viisi kaurista aterioi kaikessa rauhassa. Edes ohikulkevat lenkkeilijät eivät niiden rauhaa häirinneet.

Ajatelkaa – kaikki tämä Helsingissä!

Anteeksi, mutta oliko tämä joku luontoretki – eikös sinun pitänyt pelata golfia?

Kyllä kyllä. Kierros meni miten meni. Paljon on vielä hiottavaa, mutta lyöntejä kertyi niin paljon, että harjoitusta tuli ihan huomaamatta! Kausi on vasta alussa.

Hyvää pääsiäistä – Paloheinän Isolla Ysillä tavataan.

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat