Sammakoita ja muuta…

Pääsiäisviikko on ollut upeaa peliaikaa meille golfareille. Aurinkoa, tyyntä ja aika lämmintä. Tänään keskiviikkona olin kauden toisella pelikierroksella Isolla Ysillä.

Ykkösväylän ja ysiväylän lammikon rannat kuhisivat. Kiimaisia pullukoita sammakoita siellä ilakoi. Niitä oli paljon. Ei aikaakaan, kun taivaalta kuului kumeaa raakkumista – korppejako? Ei, vaan viiden kurjen muodostelma se ylhäällä taivaalla äänteli. Olivat matkalla pohjoiseen. Tervetuloa!

Liejukanapariskunta vitosen lammikossa on täydessä pesäntekopuuhassa. Ne pitävät äänekkäästi lampea hallussaan. Muilla ei ole sinne nokan koputtamista.

Allit ilakoivat ja sorsat etsivät omaa paikkaansa lammikoiden rantamilta. Joutsenet olivat tänään jossain muualla. Maanantaina ne vielä makoilivat raukeina kevätauringon lämmössä.

Kiurut melskasivat pellon yläpuolella. Peipposet ja muut tirriäiset pitivät nekin melkoista konserttia.

Vitosen tiiauspaikan vieressä oikealla puolella olevalla pellolla viisi kaurista aterioi kaikessa rauhassa. Edes ohikulkevat lenkkeilijät eivät niiden rauhaa häirinneet.

Ajatelkaa – kaikki tämä Helsingissä!

Anteeksi, mutta oliko tämä joku luontoretki – eikös sinun pitänyt pelata golfia?

Kyllä kyllä. Kierros meni miten meni. Paljon on vielä hiottavaa, mutta lyöntejä kertyi niin paljon, että harjoitusta tuli ihan huomaamatta! Kausi on vasta alussa.

Hyvää pääsiäistä – Paloheinän Isolla Ysillä tavataan.

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat