Sammakoita ja muuta…

Pääsiäisviikko on ollut upeaa peliaikaa meille golfareille. Aurinkoa, tyyntä ja aika lämmintä. Tänään keskiviikkona olin kauden toisella pelikierroksella Isolla Ysillä.

Ykkösväylän ja ysiväylän lammikon rannat kuhisivat. Kiimaisia pullukoita sammakoita siellä ilakoi. Niitä oli paljon. Ei aikaakaan, kun taivaalta kuului kumeaa raakkumista – korppejako? Ei, vaan viiden kurjen muodostelma se ylhäällä taivaalla äänteli. Olivat matkalla pohjoiseen. Tervetuloa!

Liejukanapariskunta vitosen lammikossa on täydessä pesäntekopuuhassa. Ne pitävät äänekkäästi lampea hallussaan. Muilla ei ole sinne nokan koputtamista.

Allit ilakoivat ja sorsat etsivät omaa paikkaansa lammikoiden rantamilta. Joutsenet olivat tänään jossain muualla. Maanantaina ne vielä makoilivat raukeina kevätauringon lämmössä.

Kiurut melskasivat pellon yläpuolella. Peipposet ja muut tirriäiset pitivät nekin melkoista konserttia.

Vitosen tiiauspaikan vieressä oikealla puolella olevalla pellolla viisi kaurista aterioi kaikessa rauhassa. Edes ohikulkevat lenkkeilijät eivät niiden rauhaa häirinneet.

Ajatelkaa – kaikki tämä Helsingissä!

Anteeksi, mutta oliko tämä joku luontoretki – eikös sinun pitänyt pelata golfia?

Kyllä kyllä. Kierros meni miten meni. Paljon on vielä hiottavaa, mutta lyöntejä kertyi niin paljon, että harjoitusta tuli ihan huomaamatta! Kausi on vasta alussa.

Hyvää pääsiäistä – Paloheinän Isolla Ysillä tavataan.


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä