Avoimet senioriharkat Paloheinässä ti ja to klo 10-11

Suositut senioriharkat alkavat Anssi Kososen (PGA) johdolla toukokuun alussa. Kaikille avoimet treenit pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 10-11. Ilmoittautumiset joko suoraan caddiemasterille tai tästä. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu enintään 10 henkeä. Hinta HIFK Golfin jäsenille 10 €, muille 15 €. 


Avoimet senioriharkat Paloheinässä ti ja to klo 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.

Kaikille avoimet ryhmätreenit ke ja to klo 17-18

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa 2021, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin kello 18 alkaen. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä