Skumppaa ja suihkuvirtauksia! (15.4.2017)

Tulin viikko sitten klubitalolle sattumalta suoraan kuohuviinilasien ääreen. Ihan totta!

Mitä oli tapahtunut?

Lindströmin Jaana oli tehnyt holarin Evergreenillä. Sitä kelpasi juhlia. ONNEA JAANA!

Kuulin, että joillakin vakuutusyhtiöillä on holarivakuutus, eli hyväksytyn ja todistetun hole-in-onen kunniakssi voit tarjota peliseurueelle kuohuvaa ja lähettää laskun vakuutusyhtiölle, joka maksaa sinulle rahat. Ehkäpä en nyt heti ryntää sitä ottamaan. Pikkupullo kuohuvaa hyvän pelikierroksen jälkeen tekee oikein kutaa – ihan omalla kustannuksella ja usein omalla kotipihalla.

Avasin pelikauteni tänään pitkäperjantaina. Lämpöasteita oli vaivaiset neljä ja todella hyytävä pohjoistuuli takakentällä. Huumorintajuisessa seurassa Riitan ja Hipin kanssa kierroksesta tuli oikein rattoisa.

Raitis ulkoilma ja ihmeellinen hiljaisuus oikein hivelivät sielun sopukoita. Kiurut ja peipposet mekastivat metsässä ja sitten yllätys: nelosväylän viereisestä lammesta nousi lentoon kaksi joutsenpariskuntaa. Toivoimme, että jäisivät, mutta ne kaarsivat pois.

Lyönneistäkin monet löytyivät talven jälkeen kohtalaisen siisteinä. Bunkkerit tuottivat tuskaa. Niitä on harjoiteltava tosissaan, jos mielin menestyä leikkimielisissä kisoissa. Senioreiden perinteiset kisat ovat toukokuun 23. Tapahtuman ilmoittautumislistat ovat oranssissa kansiossa klubitalolla.

Tänä vuonna kevättä odotellessa ja säätiedotuksia kytätessä ovat suihkuvirtaukset tulleet tutuiksi. Tämän pääsiäisen pilaa taas yksi iso suihkuvirtaus joka syöksee kylmyyttä luoteen suunnasta.

Katoasipa itään tai maan rakoon mokoma!

Sitä odotellessa hyviä pelejä vaikkapa mielikuvaharjoitteluna! 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä