Skumppaa ja suihkuvirtauksia! (15.4.2017)

Tulin viikko sitten klubitalolle sattumalta suoraan kuohuviinilasien ääreen. Ihan totta!

Mitä oli tapahtunut?

Lindströmin Jaana oli tehnyt holarin Evergreenillä. Sitä kelpasi juhlia. ONNEA JAANA!

Kuulin, että joillakin vakuutusyhtiöillä on holarivakuutus, eli hyväksytyn ja todistetun hole-in-onen kunniakssi voit tarjota peliseurueelle kuohuvaa ja lähettää laskun vakuutusyhtiölle, joka maksaa sinulle rahat. Ehkäpä en nyt heti ryntää sitä ottamaan. Pikkupullo kuohuvaa hyvän pelikierroksen jälkeen tekee oikein kutaa – ihan omalla kustannuksella ja usein omalla kotipihalla.

Avasin pelikauteni tänään pitkäperjantaina. Lämpöasteita oli vaivaiset neljä ja todella hyytävä pohjoistuuli takakentällä. Huumorintajuisessa seurassa Riitan ja Hipin kanssa kierroksesta tuli oikein rattoisa.

Raitis ulkoilma ja ihmeellinen hiljaisuus oikein hivelivät sielun sopukoita. Kiurut ja peipposet mekastivat metsässä ja sitten yllätys: nelosväylän viereisestä lammesta nousi lentoon kaksi joutsenpariskuntaa. Toivoimme, että jäisivät, mutta ne kaarsivat pois.

Lyönneistäkin monet löytyivät talven jälkeen kohtalaisen siisteinä. Bunkkerit tuottivat tuskaa. Niitä on harjoiteltava tosissaan, jos mielin menestyä leikkimielisissä kisoissa. Senioreiden perinteiset kisat ovat toukokuun 23. Tapahtuman ilmoittautumislistat ovat oranssissa kansiossa klubitalolla.

Tänä vuonna kevättä odotellessa ja säätiedotuksia kytätessä ovat suihkuvirtaukset tulleet tutuiksi. Tämän pääsiäisen pilaa taas yksi iso suihkuvirtaus joka syöksee kylmyyttä luoteen suunnasta.

Katoasipa itään tai maan rakoon mokoma!

Sitä odotellessa hyviä pelejä vaikkapa mielikuvaharjoitteluna! 


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat