Skumppaa ja suihkuvirtauksia! (15.4.2017)

Tulin viikko sitten klubitalolle sattumalta suoraan kuohuviinilasien ääreen. Ihan totta!

Mitä oli tapahtunut?

Lindströmin Jaana oli tehnyt holarin Evergreenillä. Sitä kelpasi juhlia. ONNEA JAANA!

Kuulin, että joillakin vakuutusyhtiöillä on holarivakuutus, eli hyväksytyn ja todistetun hole-in-onen kunniakssi voit tarjota peliseurueelle kuohuvaa ja lähettää laskun vakuutusyhtiölle, joka maksaa sinulle rahat. Ehkäpä en nyt heti ryntää sitä ottamaan. Pikkupullo kuohuvaa hyvän pelikierroksen jälkeen tekee oikein kutaa – ihan omalla kustannuksella ja usein omalla kotipihalla.

Avasin pelikauteni tänään pitkäperjantaina. Lämpöasteita oli vaivaiset neljä ja todella hyytävä pohjoistuuli takakentällä. Huumorintajuisessa seurassa Riitan ja Hipin kanssa kierroksesta tuli oikein rattoisa.

Raitis ulkoilma ja ihmeellinen hiljaisuus oikein hivelivät sielun sopukoita. Kiurut ja peipposet mekastivat metsässä ja sitten yllätys: nelosväylän viereisestä lammesta nousi lentoon kaksi joutsenpariskuntaa. Toivoimme, että jäisivät, mutta ne kaarsivat pois.

Lyönneistäkin monet löytyivät talven jälkeen kohtalaisen siisteinä. Bunkkerit tuottivat tuskaa. Niitä on harjoiteltava tosissaan, jos mielin menestyä leikkimielisissä kisoissa. Senioreiden perinteiset kisat ovat toukokuun 23. Tapahtuman ilmoittautumislistat ovat oranssissa kansiossa klubitalolla.

Tänä vuonna kevättä odotellessa ja säätiedotuksia kytätessä ovat suihkuvirtaukset tulleet tutuiksi. Tämän pääsiäisen pilaa taas yksi iso suihkuvirtaus joka syöksee kylmyyttä luoteen suunnasta.

Katoasipa itään tai maan rakoon mokoma!

Sitä odotellessa hyviä pelejä vaikkapa mielikuvaharjoitteluna!