Stadifillari bongattu Svedikses (5.7.2017)

Svediksen golfmestan fillaristondikseen oli tänään ilmestyny stadifillari. Funtsasain, et kukahan oli tsörannut Svedikseen? Itse löin muutaman boltsin rangella ja bamlasin parin frendin kans, ku ne tuli mun luokse kyselee, miks ei oo mua näkyny. 

Kerroin, et mul on joku klappi sydämes ja lekurit konsultoi, tarviinks mä jonki rajottime. Sitä enne mun pitää olla tosi varovaine, jottei sydän brakaa ja joudu lautoihi. 

Golfbilikan kans mä voisin skulata, mut mä mieluummi dallaan ku tsöraan bilikal.   

Wahlroosin Jukasta olisin ottanut foton, kun sil oli upee skottikotsa tupsul, mut Jukka kielsi. Suostuin. On parempi yks frendi Svedikses kuin kymmene facebookis. Tämä on suora sitaatti mun eilisest facebookskrivauksest. Kuulin sitaatin, kun olin Itä-Stadin sotainkkareiden tilaisuudes Wanhas Myllys Hertsikas. Mul on kuitenkin sellane kondis, et olen voinu olla satainkkareiden tukena. Se on kovaa jengiä ja kaipaa mun kunnioitukseni.   

Kun mä pääsin Svedikset himaan, öpnasin stadin nettisivut. Mua kiinnosti tää stadifillarin käyttö. Bluggasin. Ekaks tartee slumpata joku kortti ja sil aikaa. Sluppausmestoima on: Kaivari, Krunikas Unioninkatu, stokeaseman tori eli Steissi stadissa, Kiasma ja Hagiksen metro. Yks päivä kostaa vitosen ja koko kausi kakskytviis erkkiä. 

Kun on bungannu ja saanu käyttiksen sekä PIN-koodin, voi mennä jolleki 140 stadin fillaristeissille. Siel on käytettävis 1 400 fillaria. Sit ei muuta ku binkoodit tiskiin, satulaan ja tsöraamaan pitkin stadin gartsoja. 

Mä luulen, et Svediksen fillari oli bongattu Käpiksen steissiltä ja tsörattu Svedikseen. Kaikki on oukki doukki, jos käytti fillaria vain 30 minsaa ja vei sitte fillarin takas johonkin stadin fillaristondikseen ja parkkiin. Jos meni aika överiks, sillo joutu bungaamaan ekstraa. Siit on iki omat tuntitaksat. Yli viiden tunnin ylityksest saa tosi bulisti bungata 80 erkkiä. Jos näin kävi, sillo meni spiidaamiseks.      

Skrivasin tään, jot suulis skriinais kaikille, jotka skujaa stadifillarilla Sedikseen joko skulaamaan tai borkalle tai skruudamaan. Tänään oli erikoistarjouksena päivän soppana gulassia. 

Ei muuta ku skruudaamaan.

Matti Hara


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat