Stadin Superseniori 2015 (26.7.2015)

Vuosi sitten Stadin Superseniori skulattiin ekan kerran. Silloin se oli Tellqvistin Kalen synttäriskaba ja skulattiin Kalen nimmaripäivänä 10.9.2014.  Jengiä tuli pilvin pimein eri puolilta stadia, mutta ei yhtään friidua. Oisko syynä se, että friidut ei halua ilmoittaa ikäänsä? Skaba oli silti menestys ja jengi toivoi traditiota. Nyt se toteutuu.

Stadin Superseniori skulataan tänä vuonna torstaina 10.9. Kalen nimmaripäivänä Paloheinän Isolla Ysillä yhden kierroksen tasoituksellisena lyöntiskabana. Skaba alkaa kello 9 aamulla. Tasa-arvoasioissa ei tingitä. Skaba on todellinen tasa-arvoskaba friidujen ja kundien suhteen. Koko lössi skulaa samassa sarjassa. Joten sukupuolella ei ole mitään eroa ja vain ikä ratkaisee. Tasa-arvovaltuutettu tuskin ja toivottavasti ei syytä ikärasismista, jos alle kuuskymppiset ei pääse. Skaba loppuu, jos tästä tulee kynnyskysymys. 

Ikä määrittelee avauspaikan siten, että kuuskymppiset avaavat takatiiltä, seitsemänkymppiset keskitiiltä ja yli kahdeksankymppiset etutiiltä. Jos iän ilmoittaminen on edelleen jollekin hankala, voi tietenkin avata takatiiltä ja skulata nollatasoituksella. 

Muuten em. tiitasoituksen lisäksi yli 85-vuotiaat saavat etua kymmenen lyöntiä, 80-84-vuotiaat kahdeksan lyöntiä, 75-79-vuotiaat kuus lyöntiä, 70-74-vuotiaat neljä lyöntiä, 65-69-vuotiaat kaks lyöntiä ja alle 65-vuotiaat ei mitään.

Skabaan pääsevät siis pääsevät kaikki stadin alueella budjaavat yli kuuskymmpiset ja pitää bungata 30 erkkiä, ellei ole Helsinki City Golfin jäsen. Cityn jäsenet bungaavat vain 5 erkkiä. 

Skabaan mahtuu 40 ekaksi ilmoittautunutta sgulaajaa. Ilmoittautuminen tapahtuu maanantaihin 7.9.2015 mennessä joko soittamalla caddiemasterille, puh. 010 292 7060 tai panemalla nimensä klubitalossa olevaan kisakansioon.

Toivottavasti tulis edes yksi friidu jengiin. Hanna tulis ja panis hanttiin Kalelle, mut ei pääse, koska on ikänsä puolesta vasta superjuniori.

Matti Hara


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat