Stadin Superseniori 2015 (26.7.2015)

Vuosi sitten Stadin Superseniori skulattiin ekan kerran. Silloin se oli Tellqvistin Kalen synttäriskaba ja skulattiin Kalen nimmaripäivänä 10.9.2014.  Jengiä tuli pilvin pimein eri puolilta stadia, mutta ei yhtään friidua. Oisko syynä se, että friidut ei halua ilmoittaa ikäänsä? Skaba oli silti menestys ja jengi toivoi traditiota. Nyt se toteutuu.

Stadin Superseniori skulataan tänä vuonna torstaina 10.9. Kalen nimmaripäivänä Paloheinän Isolla Ysillä yhden kierroksen tasoituksellisena lyöntiskabana. Skaba alkaa kello 9 aamulla. Tasa-arvoasioissa ei tingitä. Skaba on todellinen tasa-arvoskaba friidujen ja kundien suhteen. Koko lössi skulaa samassa sarjassa. Joten sukupuolella ei ole mitään eroa ja vain ikä ratkaisee. Tasa-arvovaltuutettu tuskin ja toivottavasti ei syytä ikärasismista, jos alle kuuskymppiset ei pääse. Skaba loppuu, jos tästä tulee kynnyskysymys. 

Ikä määrittelee avauspaikan siten, että kuuskymppiset avaavat takatiiltä, seitsemänkymppiset keskitiiltä ja yli kahdeksankymppiset etutiiltä. Jos iän ilmoittaminen on edelleen jollekin hankala, voi tietenkin avata takatiiltä ja skulata nollatasoituksella. 

Muuten em. tiitasoituksen lisäksi yli 85-vuotiaat saavat etua kymmenen lyöntiä, 80-84-vuotiaat kahdeksan lyöntiä, 75-79-vuotiaat kuus lyöntiä, 70-74-vuotiaat neljä lyöntiä, 65-69-vuotiaat kaks lyöntiä ja alle 65-vuotiaat ei mitään.

Skabaan pääsevät siis pääsevät kaikki stadin alueella budjaavat yli kuuskymmpiset ja pitää bungata 30 erkkiä, ellei ole Helsinki City Golfin jäsen. Cityn jäsenet bungaavat vain 5 erkkiä. 

Skabaan mahtuu 40 ekaksi ilmoittautunutta sgulaajaa. Ilmoittautuminen tapahtuu maanantaihin 7.9.2015 mennessä joko soittamalla caddiemasterille, puh. 010 292 7060 tai panemalla nimensä klubitalossa olevaan kisakansioon.

Toivottavasti tulis edes yksi friidu jengiin. Hanna tulis ja panis hanttiin Kalelle, mut ei pääse, koska on ikänsä puolesta vasta superjuniori.

Matti Hara


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat