STRESSIKARKOTUS

Rakas paloheinäläinen heinähattu. Talliharjoittelukausi on ohi. Range on avattu tänään, on syytä aloittaa stressikarkotus ennen pelikautta. Jokamiesstressikarkotusohjelman rungon on laatinut Tampereen sydänyhdistys.

16.4  

Sano stressille seis äänestämällä! 

Käy äänestämässä  –  tai äänestä jaloillasi: lakkaa laukkaamasta kiireen perässä, sillä aikaa on yllin kyllin, sitä tulee koko ajan lisää eikä se maailmasta turhia hätäilemällä lopu.
Ota rauhallisesti. 

Siitä se sydänkin tykkää.

17.4.

Stressi on joskus hyväksi ja auttaa ponnistelemaan pulmatilanteissa. Mutta sen on oltava luomustressiä, ei median tarjoamaa lisäaineita pursuavaa tuontitavaraa. Luomustressi hajoaa nopeasti eikä jää saastuttamaan elimistöä eikä ympäristöä. 

Siitä se sydänkin tykkää.

18.4.

Haasta stressisi!

Krooninen stressi on kiusallinen kumppani. Haasta se kaksinkamppailuun. Mene peilin eteenja katso sitä silmästä silmään. Älä puhu sille mitään. Ennen pitkää jompaakumpaa alkaa tuijotus naurattaa, ja nauru vie stressiltä voiman. Ranskalainen kirjailija Jules Renard sanoo: ” Naurua pelkäävät nekin, jotka eivät pelkää mitään.”

Siitä se sydänkin tykkää.

19.4.

Kokeile etästressiä! 

Jos tunnet stressin käyvän ylivoimaiseksi ota siihen etäisyyttä esimerkiksi lähtemällä lenkille. Huomaat pian että etäämmältä katsottuna stressi ei olekaan niin haitallinen. Mitä pitempi lenkki sitä heikentyneempänä löydät stressin palatessasi. Päivän poissaolo voi häivyttää koko stressin.

Siitä se sydänkin tykkää.

20.4.

Kehu stressiä! 

Kun stressi tunkee iholle ja häiritsee keskittymistäsi, lakkaa tekemästä sitä mitä olit tekemässä ja ala kehua stressiä ääneen. Sano että arvostat sitä, että kunnioitat sen pyrkimyksiä. Rupea sille kaveriksi. Mitä enemmän stressiä mairittelee, sitä hiljaisemmaksi se tulee. Ja kohta se on poissa kimpustasi.

Siitä se sydänkin tykkää.

21.4.

Kierrätä stressiä!

Vie vanhat stressisi pois nurkissa pyörimästä vaikka imeyttämällä sen ovimattoon. Stressaantuneet ystäväsikin voivat kyläillessään pyyhkiä siihen omat stressinsä eivätkä ne tule sisään ilmapiiriä pilaamaan.

Siitä se sydänkin tykkää.

22.4.

Suojaudu stressiltä!

Kun vierailet paikoissa joissa oletettavasti esiintyy stressiä, varaudu tilanteeseen ennakolta. Paras suojautumiskeino väkevimminkin säteilevään stressiin on ystävällinen hymy.Muista että juuri hymy on pienin välimatka kahden ihmisen välillä.

Siitä se sydänkin tykkää.

23.4.

Älä ota kesästressiä!

Jos totut kesästressiin, siitä on vaikea päästä syksyllä eroon. Kun kohtaat vaikka miten houkuttelevan stressin, älä pysähdy paapomaan sitä. Anna sen mennä ohi.

Siitä se sydänkin tykkää.

Stressitöntä kevättä ja alkavaa pelikautta kaikille!

 

Matti Hara

Matti Hara


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat