Syvissä vesissä

Katsoin tv:stä huippu-urheilijoiden haastatteluja. He kertoivat kokemuksiaan onnistumisistaan ja epäonnistumisistaan. Tämä otsikko pureutui verkkokalvoilleni.

Miten tämä nyt liittyy sinun harrastelijan golfaamiseesi?

Tänään sunnuntaina 16.06. oli taas sellainen päivä. On muuten ollut koko kevään. Mikään ei onnistu. Lyönnit ovat hakusessa. Yleensä joku maila on toiminut, tänään ei mikään niistä. Koko kevään on joko tuullut julmasti, satanut tai ollut pakahduttava helle. Okei, ymmärrän, että nämä ovat huonoja tekosyitä. Golf on ulkoilmalaji ja säiden mukaan varustaudutaan. Yhdeksän vuotta olen pelannut Paloheinässä, joskus jopa onnistunut. Tänä keväänä peli ei vaan kulje.

Sehän on normaalia ystäväiseni. Ei harrastelijan pidä ottaa golfia liian vakavasti!

Ehkä se on niin. Esiintymiskouluttajana opetan, että unohda epäonnistumiset ja muistele onnistumisia. Ajattele positiivisesti! Jos greenin edessä on bunkkeri, ajattelet että lyöt lipulle. Et ajattele, että voi kun ei menisi bunkkeriin. Pitää ajatella onnistumisia, EI eipäonnistumisia.

Seurustellaanko vai pelataanko?

Joo, pelikaverini kysyi tänään merkitsevästi, kun odottelimme toisen pelikaverin kanssa herrojen avauksia A:lta. Meillä naisilla oli mukavasti aikaa vaihtaa kuulumisia. Niin myös teimme. Olemme hyviä tuttuja, joten tuo huomautus ei meitä hetkauttanut. Herkempi olisi voinut hätääntyä.

No mitä vastasit?

Kuule, SEURUSTELLAAN JA PELATAAN! Sehän tässä lajissa on parasta. Vaihdetaan kuulumisia, pelataan ja nautitaan upeasta kentästä satoi, tuuli tai paistoi.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen

PS. Oli ihan pakko tarttua mailaan (tänään maanantaina) mustan sunnuntain jälkeen. Hannalta muutama pikavinkki ja PADAM! Peli kulkee taas.

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat