Syvissä vesissä

Katsoin tv:stä huippu-urheilijoiden haastatteluja. He kertoivat kokemuksiaan onnistumisistaan ja epäonnistumisistaan. Tämä otsikko pureutui verkkokalvoilleni.

Miten tämä nyt liittyy sinun harrastelijan golfaamiseesi?

Tänään sunnuntaina 16.06. oli taas sellainen päivä. On muuten ollut koko kevään. Mikään ei onnistu. Lyönnit ovat hakusessa. Yleensä joku maila on toiminut, tänään ei mikään niistä. Koko kevään on joko tuullut julmasti, satanut tai ollut pakahduttava helle. Okei, ymmärrän, että nämä ovat huonoja tekosyitä. Golf on ulkoilmalaji ja säiden mukaan varustaudutaan. Yhdeksän vuotta olen pelannut Paloheinässä, joskus jopa onnistunut. Tänä keväänä peli ei vaan kulje.

Sehän on normaalia ystäväiseni. Ei harrastelijan pidä ottaa golfia liian vakavasti!

Ehkä se on niin. Esiintymiskouluttajana opetan, että unohda epäonnistumiset ja muistele onnistumisia. Ajattele positiivisesti! Jos greenin edessä on bunkkeri, ajattelet että lyöt lipulle. Et ajattele, että voi kun ei menisi bunkkeriin. Pitää ajatella onnistumisia, EI eipäonnistumisia.

Seurustellaanko vai pelataanko?

Joo, pelikaverini kysyi tänään merkitsevästi, kun odottelimme toisen pelikaverin kanssa herrojen avauksia A:lta. Meillä naisilla oli mukavasti aikaa vaihtaa kuulumisia. Niin myös teimme. Olemme hyviä tuttuja, joten tuo huomautus ei meitä hetkauttanut. Herkempi olisi voinut hätääntyä.

No mitä vastasit?

Kuule, SEURUSTELLAAN JA PELATAAN! Sehän tässä lajissa on parasta. Vaihdetaan kuulumisia, pelataan ja nautitaan upeasta kentästä satoi, tuuli tai paistoi.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen

PS. Oli ihan pakko tarttua mailaan (tänään maanantaina) mustan sunnuntain jälkeen. Hannalta muutama pikavinkki ja PADAM! Peli kulkee taas.


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä