Syvissä vesissä

Katsoin tv:stä huippu-urheilijoiden haastatteluja. He kertoivat kokemuksiaan onnistumisistaan ja epäonnistumisistaan. Tämä otsikko pureutui verkkokalvoilleni.

Miten tämä nyt liittyy sinun harrastelijan golfaamiseesi?

Tänään sunnuntaina 16.06. oli taas sellainen päivä. On muuten ollut koko kevään. Mikään ei onnistu. Lyönnit ovat hakusessa. Yleensä joku maila on toiminut, tänään ei mikään niistä. Koko kevään on joko tuullut julmasti, satanut tai ollut pakahduttava helle. Okei, ymmärrän, että nämä ovat huonoja tekosyitä. Golf on ulkoilmalaji ja säiden mukaan varustaudutaan. Yhdeksän vuotta olen pelannut Paloheinässä, joskus jopa onnistunut. Tänä keväänä peli ei vaan kulje.

Sehän on normaalia ystäväiseni. Ei harrastelijan pidä ottaa golfia liian vakavasti!

Ehkä se on niin. Esiintymiskouluttajana opetan, että unohda epäonnistumiset ja muistele onnistumisia. Ajattele positiivisesti! Jos greenin edessä on bunkkeri, ajattelet että lyöt lipulle. Et ajattele, että voi kun ei menisi bunkkeriin. Pitää ajatella onnistumisia, EI eipäonnistumisia.

Seurustellaanko vai pelataanko?

Joo, pelikaverini kysyi tänään merkitsevästi, kun odottelimme toisen pelikaverin kanssa herrojen avauksia A:lta. Meillä naisilla oli mukavasti aikaa vaihtaa kuulumisia. Niin myös teimme. Olemme hyviä tuttuja, joten tuo huomautus ei meitä hetkauttanut. Herkempi olisi voinut hätääntyä.

No mitä vastasit?

Kuule, SEURUSTELLAAN JA PELATAAN! Sehän tässä lajissa on parasta. Vaihdetaan kuulumisia, pelataan ja nautitaan upeasta kentästä satoi, tuuli tai paistoi.

Kentällä tavataan,
Leena Pakkanen

PS. Oli ihan pakko tarttua mailaan (tänään maanantaina) mustan sunnuntain jälkeen. Hannalta muutama pikavinkki ja PADAM! Peli kulkee taas.


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat