Takavitosesta tasoituskelpoinen ysi

Pistäydyin 13.10.11 kentällä. Olavi Allanmaa ja Kari Virta lennättivät palloa rangella. Seppo Kallioniemi oli kiertänyt takavitosen. Shortsit olivat vaihtuneet tuuliasuun. Hannu Jorasmaa ja Jukka Syrjänen pallottelivat Evergreenillä. Kenttä on niin pitkään auki kuin säitä riittää. Jo nyt huomaa, miten kautta voidaan pidentää, kun tekonurmi otettiin käyttöön. Sitä ei pane idän halla eikä pohjan pakkaset.

Takavitosella on selvästi hiljentynyt, mutta pelaajia sinnekin vielä riittää. Aina on joku yksittäinen pelaaja tai ryhmä näköpiirissä. On joko menossa tai tulossa mittatikkujen välissä tai huoltotiellä.

Etunelosella kaivinkoneet mylläävät ja rekat rahtaavat. Viime aikoina on satanut. Maapohja on pehmeä ja savinen. Töitä silti paiskitaan. Kuulin yllättävän töitä hidastavan asian. Se ei ole sääeste. Kysymyksessä on yhtiön ja kaupungin välillä tehty sopimus.

Tässä sopimuksessa kielletään kaivureiden moottoreiden käynnistäminen ennen kello seitsemää. Voi pyhä jysäys! Jos sopimuksessa ei tätä kieltoa olisi, kaivureiden koneet voitaisiin esilämmittää ennen seitsemää ja työt lähtisivät sutjakkaasti liikkeelle niin varhain kuin suinkin.

 

Hanna Teerijoki, Anna Fagerholm ja Tobias Sandstöm palasivat takavitoselta. He olivat tekemässä mittauksia, jotta ensi keväänä käytössä on tilapäinen ja tasoituskelpoinen ysi.

Tobias vastasi tiedusteluuni, että hänen mielestään tulee mainiosti pelattava kokonaisuus. Hanna kertoi, että asia hoidetaan siten, että nykyiset par vitoset poistuvat ensi kauden 
ajaksi ja tilalle saadaan nelosia ja kolmosia ennen kuin vanhan kentän remontti valmistuu.

On silti myös varmaa, että takakentälle tulee vessat ja ehkä eräänlainen apucaddiemaster, 
joka voi puuttua välittömästi mahdollisiin pulmiin. Se on selvä, että peliturvallisuuteen ja joustavaan pelaamiseen keskitetään erityinen huomio.

Matti Hara


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat