Takavitosesta tasoituskelpoinen ysi

Pistäydyin 13.10.11 kentällä. Olavi Allanmaa ja Kari Virta lennättivät palloa rangella. Seppo Kallioniemi oli kiertänyt takavitosen. Shortsit olivat vaihtuneet tuuliasuun. Hannu Jorasmaa ja Jukka Syrjänen pallottelivat Evergreenillä. Kenttä on niin pitkään auki kuin säitä riittää. Jo nyt huomaa, miten kautta voidaan pidentää, kun tekonurmi otettiin käyttöön. Sitä ei pane idän halla eikä pohjan pakkaset.

Takavitosella on selvästi hiljentynyt, mutta pelaajia sinnekin vielä riittää. Aina on joku yksittäinen pelaaja tai ryhmä näköpiirissä. On joko menossa tai tulossa mittatikkujen välissä tai huoltotiellä.

Etunelosella kaivinkoneet mylläävät ja rekat rahtaavat. Viime aikoina on satanut. Maapohja on pehmeä ja savinen. Töitä silti paiskitaan. Kuulin yllättävän töitä hidastavan asian. Se ei ole sääeste. Kysymyksessä on yhtiön ja kaupungin välillä tehty sopimus.

Tässä sopimuksessa kielletään kaivureiden moottoreiden käynnistäminen ennen kello seitsemää. Voi pyhä jysäys! Jos sopimuksessa ei tätä kieltoa olisi, kaivureiden koneet voitaisiin esilämmittää ennen seitsemää ja työt lähtisivät sutjakkaasti liikkeelle niin varhain kuin suinkin.

 

Hanna Teerijoki, Anna Fagerholm ja Tobias Sandstöm palasivat takavitoselta. He olivat tekemässä mittauksia, jotta ensi keväänä käytössä on tilapäinen ja tasoituskelpoinen ysi.

Tobias vastasi tiedusteluuni, että hänen mielestään tulee mainiosti pelattava kokonaisuus. Hanna kertoi, että asia hoidetaan siten, että nykyiset par vitoset poistuvat ensi kauden 
ajaksi ja tilalle saadaan nelosia ja kolmosia ennen kuin vanhan kentän remontti valmistuu.

On silti myös varmaa, että takakentälle tulee vessat ja ehkä eräänlainen apucaddiemaster, 
joka voi puuttua välittömästi mahdollisiin pulmiin. Se on selvä, että peliturvallisuuteen ja joustavaan pelaamiseen keskitetään erityinen huomio.

Matti Hara


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat