Tekis mieli kokeilla! (28.5.2017)

Tämän lauseen olen kuullut viimeviikkoina monelta tuttavaltani, kun itse olen golfaamistani mainostanut eri tilanteissa. Siitä vaan Paloheinään! Busseilla pääsee pidemmältä, kävellen tai polkupyörällä lähempää.

Mikä estää tulemasta?

Se vaatii asusteet.

Se vaatii mailat ja muut varusteet.

Pitää osata.

Ei oo ketään kaveria, jonka kanssa pelaisin.

Kaikkiin näihin voi vastata, että EI TARVITSE!

Se on kallista?

No ei sitäkään. Paloheinässä voit pelata alle viidellä sadalla koko kauden vaikka joka päivä ja niin paljon kuin sielu sietää. Ei tule kierrokselle paha hinta. Paloheinässä voi pelata myös pay & play -periaatteella maksamalla erikseen jokaisesta kierroksesta. Yhtä mutkatonta kuin uimahallissa käynti.

Minä olen innolla osallistunut syksystä huhtikuuhun klubitalolla järjestettyyn Method Putkisto -jumppaan kerran pari viikossa. Se jos mikä toimii meille golfareille mainiona lihasten kuntouttajana naurulihakset mukaanlukien. Siitä on saanut myös liikkeitä omaan arkeen ja pelikentälle, kas näin:

”Pallot paikalleen – pää, keskivartalo pakarat”

”Purista pakaroita niinkuin pidättäisit pierua kirkon penkissä”

”Muista hengitys: sisään mailan taakseviennissä, ulos lyödessä!”

”Putatessa pidä paketti kasassa, keskivartalo, hengitys – ei naureta!”

Tähän tapaan tänään harjoittelin, kun peliseurana oli meidän seuran putkistomaestro Kirsi Vuorela.

TOIMII!

Hyviä pelejä, pitäkää paketti kasassa! 


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat