Tekis mieli kokeilla! (28.5.2017)

Tämän lauseen olen kuullut viimeviikkoina monelta tuttavaltani, kun itse olen golfaamistani mainostanut eri tilanteissa. Siitä vaan Paloheinään! Busseilla pääsee pidemmältä, kävellen tai polkupyörällä lähempää.

Mikä estää tulemasta?

Se vaatii asusteet.

Se vaatii mailat ja muut varusteet.

Pitää osata.

Ei oo ketään kaveria, jonka kanssa pelaisin.

Kaikkiin näihin voi vastata, että EI TARVITSE!

Se on kallista?

No ei sitäkään. Paloheinässä voit pelata alle viidellä sadalla koko kauden vaikka joka päivä ja niin paljon kuin sielu sietää. Ei tule kierrokselle paha hinta. Paloheinässä voi pelata myös pay & play -periaatteella maksamalla erikseen jokaisesta kierroksesta. Yhtä mutkatonta kuin uimahallissa käynti.

Minä olen innolla osallistunut syksystä huhtikuuhun klubitalolla järjestettyyn Method Putkisto -jumppaan kerran pari viikossa. Se jos mikä toimii meille golfareille mainiona lihasten kuntouttajana naurulihakset mukaanlukien. Siitä on saanut myös liikkeitä omaan arkeen ja pelikentälle, kas näin:

”Pallot paikalleen – pää, keskivartalo pakarat”

”Purista pakaroita niinkuin pidättäisit pierua kirkon penkissä”

”Muista hengitys: sisään mailan taakseviennissä, ulos lyödessä!”

”Putatessa pidä paketti kasassa, keskivartalo, hengitys – ei naureta!”

Tähän tapaan tänään harjoittelin, kun peliseurana oli meidän seuran putkistomaestro Kirsi Vuorela.

TOIMII!

Hyviä pelejä, pitäkää paketti kasassa! 

Leena Pakkanen


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat