Tekis mieli kokeilla! (28.5.2017)

Tämän lauseen olen kuullut viimeviikkoina monelta tuttavaltani, kun itse olen golfaamistani mainostanut eri tilanteissa. Siitä vaan Paloheinään! Busseilla pääsee pidemmältä, kävellen tai polkupyörällä lähempää.

Mikä estää tulemasta?

Se vaatii asusteet.

Se vaatii mailat ja muut varusteet.

Pitää osata.

Ei oo ketään kaveria, jonka kanssa pelaisin.

Kaikkiin näihin voi vastata, että EI TARVITSE!

Se on kallista?

No ei sitäkään. Paloheinässä voit pelata alle viidellä sadalla koko kauden vaikka joka päivä ja niin paljon kuin sielu sietää. Ei tule kierrokselle paha hinta. Paloheinässä voi pelata myös pay & play -periaatteella maksamalla erikseen jokaisesta kierroksesta. Yhtä mutkatonta kuin uimahallissa käynti.

Minä olen innolla osallistunut syksystä huhtikuuhun klubitalolla järjestettyyn Method Putkisto -jumppaan kerran pari viikossa. Se jos mikä toimii meille golfareille mainiona lihasten kuntouttajana naurulihakset mukaanlukien. Siitä on saanut myös liikkeitä omaan arkeen ja pelikentälle, kas näin:

”Pallot paikalleen – pää, keskivartalo pakarat”

”Purista pakaroita niinkuin pidättäisit pierua kirkon penkissä”

”Muista hengitys: sisään mailan taakseviennissä, ulos lyödessä!”

”Putatessa pidä paketti kasassa, keskivartalo, hengitys – ei naureta!”

Tähän tapaan tänään harjoittelin, kun peliseurana oli meidän seuran putkistomaestro Kirsi Vuorela.

TOIMII!

Hyviä pelejä, pitäkää paketti kasassa! 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä