Tulihan se! (1.5.2016)

Kyllä sitä on odotettu. Kenttäkin avattiin jo kuukauden päivät sitten. SE ei vaan ottanut tullakseen.

On satanut, tuullut ja ollut koleaa. Aurinkokin näytti välillä meidät hylänneen. Kaatosateet saivat olotilan tuntumaan lokakuiselta. Onkohan SE unohtanut meidät?

Mutta nyt – vappuna – NEITI KEVÄT ON TULLUT KAUPUNKIIN!

Green card -kurssit ovat pyörineet jo hyvän aikaa. Huonosta säästä huolimatta pelaajia on ollut sekä rangella että kentällä.

Golf on siitä ihana laji, että vähin investoinnein pääsee alkuun. Laji sopii sekä nuorille että meille vanhemmillekin. Kotikenttäni Paloheinässä on mitä mainioin kunnon kohottamiseen. Ei tarvitse varata koko päivää, pari tuntia riittää. Par 3 -kenttä ei ole ihan helppo. Siellä on monta vaativaa kohtaa. Tarkkuutta, kärsivällisyyttä, hyvää lähipeliä – siinä eväitä.

Itselläni on alkamassa seitsemäs pelikausi. Nyt keskityn lähipeliin ja greenillä työskentelyyn. Siellä se tulos lopullisesti ratkaistaan. Tosin ei tuloksellakaan niin väliä ole, pääasia, että on hauskaa.

Kevät on vuoden kierrossa parasta aikaa: uuden syntymistä, virittäytymistä uuteen pelikauteen ja pelikavereiden kohtaamisia talvikauden jälkeen.

Kentällä tavataan, hyviä pelejä!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä