Tulihan se! (1.5.2016)

Kyllä sitä on odotettu. Kenttäkin avattiin jo kuukauden päivät sitten. SE ei vaan ottanut tullakseen.

On satanut, tuullut ja ollut koleaa. Aurinkokin näytti välillä meidät hylänneen. Kaatosateet saivat olotilan tuntumaan lokakuiselta. Onkohan SE unohtanut meidät?

Mutta nyt – vappuna – NEITI KEVÄT ON TULLUT KAUPUNKIIN!

Green card -kurssit ovat pyörineet jo hyvän aikaa. Huonosta säästä huolimatta pelaajia on ollut sekä rangella että kentällä.

Golf on siitä ihana laji, että vähin investoinnein pääsee alkuun. Laji sopii sekä nuorille että meille vanhemmillekin. Kotikenttäni Paloheinässä on mitä mainioin kunnon kohottamiseen. Ei tarvitse varata koko päivää, pari tuntia riittää. Par 3 -kenttä ei ole ihan helppo. Siellä on monta vaativaa kohtaa. Tarkkuutta, kärsivällisyyttä, hyvää lähipeliä – siinä eväitä.

Itselläni on alkamassa seitsemäs pelikausi. Nyt keskityn lähipeliin ja greenillä työskentelyyn. Siellä se tulos lopullisesti ratkaistaan. Tosin ei tuloksellakaan niin väliä ole, pääasia, että on hauskaa.

Kevät on vuoden kierrossa parasta aikaa: uuden syntymistä, virittäytymistä uuteen pelikauteen ja pelikavereiden kohtaamisia talvikauden jälkeen.

Kentällä tavataan, hyviä pelejä!

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat