Tulihan se! (1.5.2016)

Kyllä sitä on odotettu. Kenttäkin avattiin jo kuukauden päivät sitten. SE ei vaan ottanut tullakseen.

On satanut, tuullut ja ollut koleaa. Aurinkokin näytti välillä meidät hylänneen. Kaatosateet saivat olotilan tuntumaan lokakuiselta. Onkohan SE unohtanut meidät?

Mutta nyt – vappuna – NEITI KEVÄT ON TULLUT KAUPUNKIIN!

Green card -kurssit ovat pyörineet jo hyvän aikaa. Huonosta säästä huolimatta pelaajia on ollut sekä rangella että kentällä.

Golf on siitä ihana laji, että vähin investoinnein pääsee alkuun. Laji sopii sekä nuorille että meille vanhemmillekin. Kotikenttäni Paloheinässä on mitä mainioin kunnon kohottamiseen. Ei tarvitse varata koko päivää, pari tuntia riittää. Par 3 -kenttä ei ole ihan helppo. Siellä on monta vaativaa kohtaa. Tarkkuutta, kärsivällisyyttä, hyvää lähipeliä – siinä eväitä.

Itselläni on alkamassa seitsemäs pelikausi. Nyt keskityn lähipeliin ja greenillä työskentelyyn. Siellä se tulos lopullisesti ratkaistaan. Tosin ei tuloksellakaan niin väliä ole, pääasia, että on hauskaa.

Kevät on vuoden kierrossa parasta aikaa: uuden syntymistä, virittäytymistä uuteen pelikauteen ja pelikavereiden kohtaamisia talvikauden jälkeen.

Kentällä tavataan, hyviä pelejä!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat