Turhautumia (27.09.2014)

Takana on viikko täynnä turhautumista. En varmaankaan ole ainoa citygolfarilainen, joka on manannut huonoja kelejä, sadetta ja viimoja. Näin meitä koetellaan. Tiedän kyllä muutaman sitkeän sissin: hevosladyt Annan ja Minnan, jotka ovat tikkana pelaamassa sateella ja kaatosateella. Ihailtavaa sinnikkyyttä! Nämä ladyt ovat myös menestyneet upeasti parikilpailuissa. Voi sitä parran pärinää, mitä olen ollut aistivinani klubitalon herraporukoissa.

Ulkolaji on ulkolaji, jota harrastetaan, tuli taivaalta paistetta tai sadetta.

Omat pelinikierrokseni sotki ensin pahuksen sitkeä flunssa ja sitten työt. Tööt, tööt ja tööt virolaisittain. En tietenkään valita, sillä harvalla 66-vuotiaalla on tässä maassa mahdollisuus tehdä työtä, vieläpä valita itse työtehtävät.

Pikkasen ottaa pannuun, että päivät lyhenevät lyhenemistään. Neljän jälkeen on aika hankalaa pelata, koska hämärä tulee päivä päivältä aikaisemmin. Voisiko lajia kehittää valopallon suuntaan?

Syksyt lämpenevät, kenttä saattaa olla pelattavassa kunnossa vielä pitkälle lokakuuhun. Otsalamputhan meillä aktiiveilla jo on, ja muut halukkaat voivat ostaa niitä edullisesti netistä. Ihan vaan heitän tällaisen ajatuksen.

Evergreen on mainio harjoittelupaikka lähipeliin. Viime talvena taisi olla muutama viikko, jolloin siellä ei voinut lumen takia pelata. Mutta hei, camoon – lähipeliä! Kyllä se sisähalliharjoittelun voittaa, mutta…

Elämässä on ihmisillä paljon, paljon suurempia turhautumisen aiheita kuin omani tässä pienen valkoisen pallon koloon lyömisessä. Se huoli senkun paisuu talven lähestyessä ja päivien lyhentyessä.

Onko siis ainoa lääke tähän turhautumiseen kaataa korillinen golfpalloja olohuoneen latialle ja noukkia ne yksitellen ylös. Tämä harjoitus toistettuna päivittäin.

SAUVAKÄVELEMÄÄN EN LÄHDE! 


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat