Turhautumia (27.09.2014)

Takana on viikko täynnä turhautumista. En varmaankaan ole ainoa citygolfarilainen, joka on manannut huonoja kelejä, sadetta ja viimoja. Näin meitä koetellaan. Tiedän kyllä muutaman sitkeän sissin: hevosladyt Annan ja Minnan, jotka ovat tikkana pelaamassa sateella ja kaatosateella. Ihailtavaa sinnikkyyttä! Nämä ladyt ovat myös menestyneet upeasti parikilpailuissa. Voi sitä parran pärinää, mitä olen ollut aistivinani klubitalon herraporukoissa.

Ulkolaji on ulkolaji, jota harrastetaan, tuli taivaalta paistetta tai sadetta.

Omat pelinikierrokseni sotki ensin pahuksen sitkeä flunssa ja sitten työt. Tööt, tööt ja tööt virolaisittain. En tietenkään valita, sillä harvalla 66-vuotiaalla on tässä maassa mahdollisuus tehdä työtä, vieläpä valita itse työtehtävät.

Pikkasen ottaa pannuun, että päivät lyhenevät lyhenemistään. Neljän jälkeen on aika hankalaa pelata, koska hämärä tulee päivä päivältä aikaisemmin. Voisiko lajia kehittää valopallon suuntaan?

Syksyt lämpenevät, kenttä saattaa olla pelattavassa kunnossa vielä pitkälle lokakuuhun. Otsalamputhan meillä aktiiveilla jo on, ja muut halukkaat voivat ostaa niitä edullisesti netistä. Ihan vaan heitän tällaisen ajatuksen.

Evergreen on mainio harjoittelupaikka lähipeliin. Viime talvena taisi olla muutama viikko, jolloin siellä ei voinut lumen takia pelata. Mutta hei, camoon – lähipeliä! Kyllä se sisähalliharjoittelun voittaa, mutta…

Elämässä on ihmisillä paljon, paljon suurempia turhautumisen aiheita kuin omani tässä pienen valkoisen pallon koloon lyömisessä. Se huoli senkun paisuu talven lähestyessä ja päivien lyhentyessä.

Onko siis ainoa lääke tähän turhautumiseen kaataa korillinen golfpalloja olohuoneen latialle ja noukkia ne yksitellen ylös. Tämä harjoitus toistettuna päivittäin.

SAUVAKÄVELEMÄÄN EN LÄHDE! 

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat