Turhautumia (27.09.2014)

Takana on viikko täynnä turhautumista. En varmaankaan ole ainoa citygolfarilainen, joka on manannut huonoja kelejä, sadetta ja viimoja. Näin meitä koetellaan. Tiedän kyllä muutaman sitkeän sissin: hevosladyt Annan ja Minnan, jotka ovat tikkana pelaamassa sateella ja kaatosateella. Ihailtavaa sinnikkyyttä! Nämä ladyt ovat myös menestyneet upeasti parikilpailuissa. Voi sitä parran pärinää, mitä olen ollut aistivinani klubitalon herraporukoissa.

Ulkolaji on ulkolaji, jota harrastetaan, tuli taivaalta paistetta tai sadetta.

Omat pelinikierrokseni sotki ensin pahuksen sitkeä flunssa ja sitten työt. Tööt, tööt ja tööt virolaisittain. En tietenkään valita, sillä harvalla 66-vuotiaalla on tässä maassa mahdollisuus tehdä työtä, vieläpä valita itse työtehtävät.

Pikkasen ottaa pannuun, että päivät lyhenevät lyhenemistään. Neljän jälkeen on aika hankalaa pelata, koska hämärä tulee päivä päivältä aikaisemmin. Voisiko lajia kehittää valopallon suuntaan?

Syksyt lämpenevät, kenttä saattaa olla pelattavassa kunnossa vielä pitkälle lokakuuhun. Otsalamputhan meillä aktiiveilla jo on, ja muut halukkaat voivat ostaa niitä edullisesti netistä. Ihan vaan heitän tällaisen ajatuksen.

Evergreen on mainio harjoittelupaikka lähipeliin. Viime talvena taisi olla muutama viikko, jolloin siellä ei voinut lumen takia pelata. Mutta hei, camoon – lähipeliä! Kyllä se sisähalliharjoittelun voittaa, mutta…

Elämässä on ihmisillä paljon, paljon suurempia turhautumisen aiheita kuin omani tässä pienen valkoisen pallon koloon lyömisessä. Se huoli senkun paisuu talven lähestyessä ja päivien lyhentyessä.

Onko siis ainoa lääke tähän turhautumiseen kaataa korillinen golfpalloja olohuoneen latialle ja noukkia ne yksitellen ylös. Tämä harjoitus toistettuna päivittäin.

SAUVAKÄVELEMÄÄN EN LÄHDE! 


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä