Tuulessa!

Viikkoja on tuullut kovaa tai erittäin kovaa. Eilen oli erittäin kova tuuli. 

Mitä sitä suret, golfhan on ulkoailmalaji? Ystäväiseni, en surekaan. Asialla on hyvät ja huonot puolensa: myötätuuli siivittää pallot pitkälle, vastatuuli pysäyttää kuin seinään, sivutuuli painaa palloa ulos kentältä. Minun peliäni tuulet häiritsevät, joten en yritäkään saada tulosta, vaan nautin hyvästä seurasta. 

Viime viikkoina olen tavannut entisiä koulukavereita, 60-luvun voimistelunopettajani tyttären ja mm. lähikaupan kauppiasrouvan äidin. Suosittelen kierrosta tuiki tuntemattomien ihmisten kanssa. Golf on siitä ihana laji, ettei tarvitse olla ketään ”omaa” pelikaveria. Uusia tuttavuuksia löytyy kierroksilla ja kahden tunnin aikana ehtii pelaamisen ohella jutteluun. 

Kaikki eivät tykkää siitä, että osa porukasta pulisee, oletko ajatellut sitä? 

Voi veikkonen. Jos pulina häiritsee, pitää sanoa. Lyöntirauha tietenkin on pelaajalle annettava. Turha on jälkeenpäin motkottaa. 

Mitenkäs pelaamisesi. Viimeksi, kun täällä blogissa tapasimme, olit aika syvissä vesissä? 

Kiitos kysymästä. Kuivalla maalla ollaan. Viimeksi juhannuksen Äktä par -kisassa sijoituttiin parini kanssa kolmanneksi. Viisi paria oli samalla tuloksella, osallistujia oli 23 paria. Ei huono. Kiva kisa, hyvin järjestetty, kiitos Rantasen Kimmolle. Naisten peli-illassa kolmikko, jossa pelasin, voitti leikkimielisen kisan. Fagerholmin Riitalle kiitokset hyvin järjestetystä tapahtumasta ja Riitan äidille kiitos uskomattoman hyvästä piirakasta. 

Tuulesta vielä. Tänään keksin, mitä hyötyä siitä on hellepäivinä. 

No? 

Lätsä pois viimeisellä väylällä, ja padam: TUKKA KUIVUU TUULESSA, luonnon fööniharja on keksitty. 

Leena Pakkanen


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä