Tuulessa!

Viikkoja on tuullut kovaa tai erittäin kovaa. Eilen oli erittäin kova tuuli. 

Mitä sitä suret, golfhan on ulkoailmalaji? Ystäväiseni, en surekaan. Asialla on hyvät ja huonot puolensa: myötätuuli siivittää pallot pitkälle, vastatuuli pysäyttää kuin seinään, sivutuuli painaa palloa ulos kentältä. Minun peliäni tuulet häiritsevät, joten en yritäkään saada tulosta, vaan nautin hyvästä seurasta. 

Viime viikkoina olen tavannut entisiä koulukavereita, 60-luvun voimistelunopettajani tyttären ja mm. lähikaupan kauppiasrouvan äidin. Suosittelen kierrosta tuiki tuntemattomien ihmisten kanssa. Golf on siitä ihana laji, ettei tarvitse olla ketään ”omaa” pelikaveria. Uusia tuttavuuksia löytyy kierroksilla ja kahden tunnin aikana ehtii pelaamisen ohella jutteluun. 

Kaikki eivät tykkää siitä, että osa porukasta pulisee, oletko ajatellut sitä? 

Voi veikkonen. Jos pulina häiritsee, pitää sanoa. Lyöntirauha tietenkin on pelaajalle annettava. Turha on jälkeenpäin motkottaa. 

Mitenkäs pelaamisesi. Viimeksi, kun täällä blogissa tapasimme, olit aika syvissä vesissä? 

Kiitos kysymästä. Kuivalla maalla ollaan. Viimeksi juhannuksen Äktä par -kisassa sijoituttiin parini kanssa kolmanneksi. Viisi paria oli samalla tuloksella, osallistujia oli 23 paria. Ei huono. Kiva kisa, hyvin järjestetty, kiitos Rantasen Kimmolle. Naisten peli-illassa kolmikko, jossa pelasin, voitti leikkimielisen kisan. Fagerholmin Riitalle kiitokset hyvin järjestetystä tapahtumasta ja Riitan äidille kiitos uskomattoman hyvästä piirakasta. 

Tuulesta vielä. Tänään keksin, mitä hyötyä siitä on hellepäivinä. 

No? 

Lätsä pois viimeisellä väylällä, ja padam: TUKKA KUIVUU TUULESSA, luonnon fööniharja on keksitty. 

Leena Pakkanen

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat