Upea viikonloppu!

Paloheinässä kisattiin viikonlopulla seuramestaruuksista. Samaan aikaan Lappeenrannassa yleisurheilun Kalevan kisoissa ratkottiin myös mestaruuksia.

No, miten Kalevan kisat liittyvät teidän Paloheinän pikkukisoihin?

Hei, haloo. Ensinnäkin yhteistä on, että ratkottiin mestaruuksia, meillä seuran, heillä Suomen. Lisäksi kenellekään ei  tulos ollut tärkein asia, vaan nimenomaan MESTARUUS. Kyse ei myöskään ollut pikkukisoista. Osallistujia meillä oli yli 170, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Junnuja oli enemmän kuin koskaan. Kaikissa sarjoissa oli myös naisia! Vanhimmat kisaajat olivat kahdeksankymppisiä, nuorimmat alle 11-vuotiaita.

Mitenkäs itse, olen ymmärtänyt, että tykkäät kilpailla?

Kiitos kysymästä. Meitä 65+ naisia oli mukana kuusi. Taisin olla naisista vanhin, koska olen jo 71-vuotias.

Ohhoh, ne eipä ole hurraamista – noin vanhat kulkevat yleensä köpötellen, asuvat vanhainkodeissa ja ovat raihnaisia!

Niinhän sitä voisi tuollainen nuori tyyppi luulla – taidat olla milleniaali? Tulokseni oli toinen sija ryhmässäni, ei huono. Nälkää jäi ensi vuodelle. Täytyy sanoa, että ennen kisaa jännitti ihan hirveästi. Uni ei tahtonut edellisyönä tulla ja hikeä pukkasi. Ensimmäinen ysi meni hyvin, olin keskittynyt. Toinen kierros ei sitten mennyt ollenkaan hyvin. Jotenkin pakka levisi, ja loppuväylillä jo rupesi naurattamaan. Jälkeenpäin mietin, missä voisin parantaa peliäni.

No?

PUTIT, ne on saatava kuntoon. BUNKKERIT, ne pitää opetella.

Mites tästä nyt eteenpäin?

Sain mainiot vinkit puttivirheiden korjaamiseen pelikaveriltani Vikkeltä. Tuore Suomen mestari, seuramme jäsen Eeva Määttänen, puolestaan kertoi kuinka pääsee bunkkerista.

Kiitos järjestelyistä Kimmo Rantanen ja kumppanit. On meillä upea seura!

Kisaviikonlopun tulokset näet seuran nettisivulta. Onnittelut mestareille!

Kentällä tavataan.

Leena Pakkanen


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä