Upea viikonloppu!

Paloheinässä kisattiin viikonlopulla seuramestaruuksista. Samaan aikaan Lappeenrannassa yleisurheilun Kalevan kisoissa ratkottiin myös mestaruuksia.

No, miten Kalevan kisat liittyvät teidän Paloheinän pikkukisoihin?

Hei, haloo. Ensinnäkin yhteistä on, että ratkottiin mestaruuksia, meillä seuran, heillä Suomen. Lisäksi kenellekään ei  tulos ollut tärkein asia, vaan nimenomaan MESTARUUS. Kyse ei myöskään ollut pikkukisoista. Osallistujia meillä oli yli 170, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Junnuja oli enemmän kuin koskaan. Kaikissa sarjoissa oli myös naisia! Vanhimmat kisaajat olivat kahdeksankymppisiä, nuorimmat alle 11-vuotiaita.

Mitenkäs itse, olen ymmärtänyt, että tykkäät kilpailla?

Kiitos kysymästä. Meitä 65+ naisia oli mukana kuusi. Taisin olla naisista vanhin, koska olen jo 71-vuotias.

Ohhoh, ne eipä ole hurraamista – noin vanhat kulkevat yleensä köpötellen, asuvat vanhainkodeissa ja ovat raihnaisia!

Niinhän sitä voisi tuollainen nuori tyyppi luulla – taidat olla milleniaali? Tulokseni oli toinen sija ryhmässäni, ei huono. Nälkää jäi ensi vuodelle. Täytyy sanoa, että ennen kisaa jännitti ihan hirveästi. Uni ei tahtonut edellisyönä tulla ja hikeä pukkasi. Ensimmäinen ysi meni hyvin, olin keskittynyt. Toinen kierros ei sitten mennyt ollenkaan hyvin. Jotenkin pakka levisi, ja loppuväylillä jo rupesi naurattamaan. Jälkeenpäin mietin, missä voisin parantaa peliäni.

No?

PUTIT, ne on saatava kuntoon. BUNKKERIT, ne pitää opetella.

Mites tästä nyt eteenpäin?

Sain mainiot vinkit puttivirheiden korjaamiseen pelikaveriltani Vikkeltä. Tuore Suomen mestari, seuramme jäsen Eeva Määttänen, puolestaan kertoi kuinka pääsee bunkkerista.

Kiitos järjestelyistä Kimmo Rantanen ja kumppanit. On meillä upea seura!

Kisaviikonlopun tulokset näet seuran nettisivulta. Onnittelut mestareille!

Kentällä tavataan.

Leena Pakkanen

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020 ja golfaa missä haluat: aikuiset 69 €, junnut 50 €, ei liittymismaksua

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat