Upea viikonloppu!

Paloheinässä kisattiin viikonlopulla seuramestaruuksista. Samaan aikaan Lappeenrannassa yleisurheilun Kalevan kisoissa ratkottiin myös mestaruuksia.

No, miten Kalevan kisat liittyvät teidän Paloheinän pikkukisoihin?

Hei, haloo. Ensinnäkin yhteistä on, että ratkottiin mestaruuksia, meillä seuran, heillä Suomen. Lisäksi kenellekään ei  tulos ollut tärkein asia, vaan nimenomaan MESTARUUS. Kyse ei myöskään ollut pikkukisoista. Osallistujia meillä oli yli 170, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Junnuja oli enemmän kuin koskaan. Kaikissa sarjoissa oli myös naisia! Vanhimmat kisaajat olivat kahdeksankymppisiä, nuorimmat alle 11-vuotiaita.

Mitenkäs itse, olen ymmärtänyt, että tykkäät kilpailla?

Kiitos kysymästä. Meitä 65+ naisia oli mukana kuusi. Taisin olla naisista vanhin, koska olen jo 71-vuotias.

Ohhoh, ne eipä ole hurraamista – noin vanhat kulkevat yleensä köpötellen, asuvat vanhainkodeissa ja ovat raihnaisia!

Niinhän sitä voisi tuollainen nuori tyyppi luulla – taidat olla milleniaali? Tulokseni oli toinen sija ryhmässäni, ei huono. Nälkää jäi ensi vuodelle. Täytyy sanoa, että ennen kisaa jännitti ihan hirveästi. Uni ei tahtonut edellisyönä tulla ja hikeä pukkasi. Ensimmäinen ysi meni hyvin, olin keskittynyt. Toinen kierros ei sitten mennyt ollenkaan hyvin. Jotenkin pakka levisi, ja loppuväylillä jo rupesi naurattamaan. Jälkeenpäin mietin, missä voisin parantaa peliäni.

No?

PUTIT, ne on saatava kuntoon. BUNKKERIT, ne pitää opetella.

Mites tästä nyt eteenpäin?

Sain mainiot vinkit puttivirheiden korjaamiseen pelikaveriltani Vikkeltä. Tuore Suomen mestari, seuramme jäsen Eeva Määttänen, puolestaan kertoi kuinka pääsee bunkkerista.

Kiitos järjestelyistä Kimmo Rantanen ja kumppanit. On meillä upea seura!

Kisaviikonlopun tulokset näet seuran nettisivulta. Onnittelut mestareille!

Kentällä tavataan.

Leena Pakkanen

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kahdesti viikossa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat