Vanhoja Kettuja!

Vanhoja kettuja Paloheinässä: Erkki Pohjanheimo (toinen vasemmalta), Tarja Hakulinen, Leena Pakkanen ja Pekka Laine.

Olipa päivä torstaina 25. huhtikuuta: Ylen eläkkeellä olevia työntekijöitä kokoontui toistakymmentä tutustumaan golfiin. Puolenkymmentä meistä kiersi Ison Ysin, loput olivat Hanna Teerijoen osaavassa opastuksessa.

Vanhat Ketut on perustettu 1998. Yhdistys järjestää luentoja, matkoja kotimaan kulttuurikohteisiin ja ulkomaille. Viestintäalan kehitys ja kulttuurielämä ovat keskiössä. Edellispäivänä osa meistä oli Kansallisteatterissa katsomassa ”Matkalla”-näytelmää, jossa pääosassa on yli 80-vuotias Seela Sella!

Hetkinen, mitä ihmettä he tekivät golfkentällä, sehän on urheilua?
Sitä minäkin aluksi mietin – ajatus nimittäin heräsi alkuvuodesta Musiikkitalossa konsertin väliajalla. Laitoimme kutsun menemään ja iloksemme näin iso joukko ilmoittautui. Ilmeistä päätellen väki oli innoissaan. Liikuntaa, ulkoilua, kavereiden tapaamista ja kilvoittelua itsensä kanssa, sitähän tämä laji on.

Meistä Vanhoista Ketuista useimmat ovat tehneet pitkiä työuria Yleisradiossa. Yhteisiä työvuosia on kertynyt kymmeniä. Ei siis ihme, että jälleennäkeminen nostattaa mieleen monia muistoja vuosikymmenten takaa.

Suosittelen muillekin vastaavanlaisille firmojen eläkeläisyhdistyksille golfiin tutustumista Paloheinässä. Se on mukavasti bussimatkan päässä, henkilökunta järjestää perehdytystä ja greencardilaiset voivat pelata Isolla Ysillä. Hintakin oli passeli eläkeläisten kukkaroille.

Kiitos Hannalle ja kumppaneille.

Leena Pakkanen (26.4.2019)


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä