Vanhoja Kettuja!

Vanhoja kettuja Paloheinässä: Erkki Pohjanheimo (toinen vasemmalta), Tarja Hakulinen, Leena Pakkanen ja Pekka Laine.

Olipa päivä torstaina 25. huhtikuuta: Ylen eläkkeellä olevia työntekijöitä kokoontui toistakymmentä tutustumaan golfiin. Puolenkymmentä meistä kiersi Ison Ysin, loput olivat Hanna Teerijoen osaavassa opastuksessa.

Vanhat Ketut on perustettu 1998. Yhdistys järjestää luentoja, matkoja kotimaan kulttuurikohteisiin ja ulkomaille. Viestintäalan kehitys ja kulttuurielämä ovat keskiössä. Edellispäivänä osa meistä oli Kansallisteatterissa katsomassa ”Matkalla”-näytelmää, jossa pääosassa on yli 80-vuotias Seela Sella!

Hetkinen, mitä ihmettä he tekivät golfkentällä, sehän on urheilua?
Sitä minäkin aluksi mietin – ajatus nimittäin heräsi alkuvuodesta Musiikkitalossa konsertin väliajalla. Laitoimme kutsun menemään ja iloksemme näin iso joukko ilmoittautui. Ilmeistä päätellen väki oli innoissaan. Liikuntaa, ulkoilua, kavereiden tapaamista ja kilvoittelua itsensä kanssa, sitähän tämä laji on.

Meistä Vanhoista Ketuista useimmat ovat tehneet pitkiä työuria Yleisradiossa. Yhteisiä työvuosia on kertynyt kymmeniä. Ei siis ihme, että jälleennäkeminen nostattaa mieleen monia muistoja vuosikymmenten takaa.

Suosittelen muillekin vastaavanlaisille firmojen eläkeläisyhdistyksille golfiin tutustumista Paloheinässä. Se on mukavasti bussimatkan päässä, henkilökunta järjestää perehdytystä ja greencardilaiset voivat pelata Isolla Ysillä. Hintakin oli passeli eläkeläisten kukkaroille.

Kiitos Hannalle ja kumppaneille.

Leena Pakkanen (26.4.2019)

Leena Pakkanen


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat