Vanhoja Kettuja!

Vanhoja kettuja Paloheinässä: Erkki Pohjanheimo (toinen vasemmalta), Tarja Hakulinen, Leena Pakkanen ja Pekka Laine.

Olipa päivä torstaina 25. huhtikuuta: Ylen eläkkeellä olevia työntekijöitä kokoontui toistakymmentä tutustumaan golfiin. Puolenkymmentä meistä kiersi Ison Ysin, loput olivat Hanna Teerijoen osaavassa opastuksessa.

Vanhat Ketut on perustettu 1998. Yhdistys järjestää luentoja, matkoja kotimaan kulttuurikohteisiin ja ulkomaille. Viestintäalan kehitys ja kulttuurielämä ovat keskiössä. Edellispäivänä osa meistä oli Kansallisteatterissa katsomassa ”Matkalla”-näytelmää, jossa pääosassa on yli 80-vuotias Seela Sella!

Hetkinen, mitä ihmettä he tekivät golfkentällä, sehän on urheilua?
Sitä minäkin aluksi mietin – ajatus nimittäin heräsi alkuvuodesta Musiikkitalossa konsertin väliajalla. Laitoimme kutsun menemään ja iloksemme näin iso joukko ilmoittautui. Ilmeistä päätellen väki oli innoissaan. Liikuntaa, ulkoilua, kavereiden tapaamista ja kilvoittelua itsensä kanssa, sitähän tämä laji on.

Meistä Vanhoista Ketuista useimmat ovat tehneet pitkiä työuria Yleisradiossa. Yhteisiä työvuosia on kertynyt kymmeniä. Ei siis ihme, että jälleennäkeminen nostattaa mieleen monia muistoja vuosikymmenten takaa.

Suosittelen muillekin vastaavanlaisille firmojen eläkeläisyhdistyksille golfiin tutustumista Paloheinässä. Se on mukavasti bussimatkan päässä, henkilökunta järjestää perehdytystä ja greencardilaiset voivat pelata Isolla Ysillä. Hintakin oli passeli eläkeläisten kukkaroille.

Kiitos Hannalle ja kumppaneille.

Leena Pakkanen (26.4.2019)

Leena Pakkanen


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat