Voimaannuttavia kokemuksia… (31.8.2015)

Vuosia sitten yleiseen puheeseen tuli termi voimaannuttava. Työyhteisöissä, vapaa-aikoina ja elämässä yleensä piti saada voimaannuttavia kokemuksia. Minua koko sana jurppi. Vasta hankittuani Radion Sinfoniaorkesterin kausikortin viisi vuotta sitten koin, mitä voimaannuttava elämys tarkoittaa, miltä se tuntuu. Hyvältä tuntui. On kuin olisi uudestisyntynyt. Olo on energinen ja hyväntuulinen.

Miten tämä liittyy golfiin?

Kyllä se liittyy.

Golf on urheilulaji, jossa yhdistyvät kilpailu, liikunta, seurustelu, ongelmanratkaisu, paineen sietokyvyn harjoittelu, potutuksen nollaus jne… Kukin valitsee itselleen sopivan cocktailin.

Kyselin pelikavereiltani muutamana päivänä, mikä on golfissa voimaannuttavinta. Jonkun mielestä se, että tulee oltua ulkona useita tunteja. Joku toinen nauttii uusiin ihmisiin tutustumisesta. Kolmas taas nauttii, kun tulosta syntyy. Neljäs viisveisaa tuloksista, hän voimaantuu siitä, että jokainen uusi väylä on uusi alku, uusi mahdollisuus.

Minulle voimaannuttavaa on, kun pelikierroksen jälkeen fyysisesti väsyneenä tuntee olevansa henkisesti pirteä kuin peipponen.

Voimaannuttavia ovat olleet viimeviikot, kun on saatu vihdoinkin nauttia kesän lämmöstä.

Ylivoimaisesti kaikkein voimaannuttavimpia ovat kuitenkin klubitalon naisten vessat.

No johan…?

Kyllä. Menitpä sinne ennen tai jälkeen pelikierroksen, peilistä katsovat aina rypyttömät nuorekkaat kasvot. SE OLEN MINÄ!

Niissä vessoissa on ihanteellinen valaistus meille, joiden ”parasta ennen” päivä on reippaasti takana päin. Kukahan on suunnittelija, valaistusmestari? Kiitokset ja onnittelut hänelle.

Voimaannutaan – vielä on pelikautta jäljellä!


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat