Voimaannuttavia kokemuksia… (31.8.2015)

Vuosia sitten yleiseen puheeseen tuli termi voimaannuttava. Työyhteisöissä, vapaa-aikoina ja elämässä yleensä piti saada voimaannuttavia kokemuksia. Minua koko sana jurppi. Vasta hankittuani Radion Sinfoniaorkesterin kausikortin viisi vuotta sitten koin, mitä voimaannuttava elämys tarkoittaa, miltä se tuntuu. Hyvältä tuntui. On kuin olisi uudestisyntynyt. Olo on energinen ja hyväntuulinen.

Miten tämä liittyy golfiin?

Kyllä se liittyy.

Golf on urheilulaji, jossa yhdistyvät kilpailu, liikunta, seurustelu, ongelmanratkaisu, paineen sietokyvyn harjoittelu, potutuksen nollaus jne… Kukin valitsee itselleen sopivan cocktailin.

Kyselin pelikavereiltani muutamana päivänä, mikä on golfissa voimaannuttavinta. Jonkun mielestä se, että tulee oltua ulkona useita tunteja. Joku toinen nauttii uusiin ihmisiin tutustumisesta. Kolmas taas nauttii, kun tulosta syntyy. Neljäs viisveisaa tuloksista, hän voimaantuu siitä, että jokainen uusi väylä on uusi alku, uusi mahdollisuus.

Minulle voimaannuttavaa on, kun pelikierroksen jälkeen fyysisesti väsyneenä tuntee olevansa henkisesti pirteä kuin peipponen.

Voimaannuttavia ovat olleet viimeviikot, kun on saatu vihdoinkin nauttia kesän lämmöstä.

Ylivoimaisesti kaikkein voimaannuttavimpia ovat kuitenkin klubitalon naisten vessat.

No johan…?

Kyllä. Menitpä sinne ennen tai jälkeen pelikierroksen, peilistä katsovat aina rypyttömät nuorekkaat kasvot. SE OLEN MINÄ!

Niissä vessoissa on ihanteellinen valaistus meille, joiden ”parasta ennen” päivä on reippaasti takana päin. Kukahan on suunnittelija, valaistusmestari? Kiitokset ja onnittelut hänelle.

Voimaannutaan – vielä on pelikautta jäljellä!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä