Evergreen

Paloheinän rangen länsireunaan rakennettu Evergreen on sananmukaisesti ikivihreä. Se on tiettävästi suurin tekonurmesta rakennettu golfkenttä Euroopassa. Par 3 -­kentällä on viisi griiniä ja yhdeksän lyöntipaikkaa (katso kartta alla). Evergreenille ei voi varata peliaikaa etukäteen, tule paikalle ja ilmoittaudu caddiemasterille.

Voit pelata Evergreenillä ilman green cardia. Päivälippu maksaa vain 8 € (alle 12-vuotiaat 4 €). Vain rautomailojen käyttö on sallittu, lainaamme tarvittaessa pelimailan, putterin ja pallon ilman eri maksua.

Kaikilla HIFK Golf ry:n jäsenillä on Evergreenin käyttöoikeus ilman eri maksua.

Jos kokeilet golfia ensimmäisiä kertoja elämässäsi, Evergreen on rangen rinnalla helpoin keino tutustua lajiin. Kenttä sopii mainiosti myös perheille ja kaveriporukoille. Evergreen on suoranainen timantti peliään kehittävälle!

Vaikka Mikko Ilosen avaama Evergreen on erinomainen harjoituskenttä ja keino saada tuntuma golfiin, se soveltuu hyvin tarkkuutta vaativien lähipelitaitojen hiomiseen myös kokeneille pelaajille.

Teemu Tyry GoGolfin verkkosivuilla:
”Evergreen on peliään kehittävän golfarin paratiisi”

Alla otteita Tyryn artikkelista (22.3.2021):

”Kävijämäärältään Suomen suurimman rangen lisäksi Paloheinässä on yhdeksänreikäinen Iso Ysi, joka kahteen kertaan kierrettynä on lyöntipaikan valinnasta riippuen 3990-5490 metrinen. 

Paikallisen seuran jäsenet pelaavat Evergreeniä ilmaiseksi, vierailta peritään käsittämättömän huokea päivämaksu, viisi euroa. Evergreenin on suunnitellut Lassi Pekka Tilander, kentän avauslyönnin nosti ilmoille (26.8 2011) Mikko Ilonen.

Maaliskuun lopun parhaita menovinkkejä ulkokauttaan aloittelevalle onkin Paloheinässä rangeharjoitteluun yhdistettävä Evergreenillä pelaaminen. 

Se on timantti, jollaisia hieman pienemmässäkin mittakaavassa toivoisi rakennettavan kenttien ja rangien yhteyteen pelikauden pidentämiseksi sekä lähestymislyöntien kohdeharjoitteluun.”

Lue koko artikkeli tästä.