Evergreen

Paloheinän rangen länsireunaan rakennettu Evergreen on sananmukaisesti ikivihreä. Se on tiettävästi suurin tekonurmesta rakennettu golfkenttä Euroopassa. Par 3 -­kentällä on viisi griiniä ja yhdeksän lyöntipaikkaa (katso kartta alla).

Voit pelata Evergreenillä ilman green cardia. Kenttä on slopattu taskoituskelpoiseksi kansainväliseen tasoitukseen asti (välillä 54­-37). Päivälippu maksaa vain 5 euroa sekä aikuisilta että lapsilta. Vain rautomailojen käyttö on sallittu, ja lainaamme tarvittaessa pelimailan, putterin ja pallon ilmaiseksi. HIFK Golf ry:n kaikilla jäsenillä on ilmainen Evergreenin käyttöoikeus.

Jos kokeilet golfia ensimmäisiä kertoja elämässäsi, Evergreen on rangen rinnalla helpoin keino tutustua lajiin. Kenttä sopii mainiosti myös perheille ja kaveriporukoille. Evergreenille ei voi varata peliaikaa etukäteen: tule paikalle, ilmoittaudu caddiemasterille ja tartu mailaan!

Vaikka Mikko Ilosen avaama Evergreen on erinomainen harjoituskenttä ja keino saada tuntuma golfiin, se soveltuu hyvin tarkkuutta vaativien lähipelitaitojen hiomiseen myös kokeneille pelaajille.


Yhteistyössä