Tervetuloa golfaamaan!

Golfin green card -kurssille on hyvä pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Myös tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat mainiosti. Sadetta ei pidä säikähtää, muokkaamme kurssiohjelmaamme säätä mukaillen. Alla linkki videoon, jolla Paloheinän pääkouluttaja Hanna Teerijoki antaa vinkkejä aloittelijoille.

Saavu paikalle kurssin alkamispäivänä hyvissä ajoin (varttia ennen) ja ilmoittaudu caddiemasterin tiskillä. Jos et ole maksanut kurssin koko hintaa verkkomaksuna, voit suorittaa kurssin loppuhinnan ilmoittautumisen yhteydessä kortilla tai liikuntaseteleillä.

Kursseja (max. 5 osallistujaa) järjestetään viisi kertaa viikossa:
1. ma-ti 16.30-18.30
2. ma-ti klo 19-21
3. ke-to klo 19-21
4. la-su klo 9-11
5. la-su klo 19-21

NAPPULOIDEN JA JUNNUJEN PÄIVÄLEIRIT

Leirille on hyvä pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Myös
tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat
mainiosti. Ilmoitattehan mahdollisesta ruoka-aineallergioista meille sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi

Saapukaa paikalle leirille alkamispäivänä hyvissä ajoin ja ilmoittautukaa
caddiemasterin tiskillä. Jos ette ole maksaneet leirin koko hintaa verkossa, voitte maksaa leirin loppuosan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Nappuloiden päiväleiri (6-8 -vuotiaille):

Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Juhannusviikolla leiri on nelipäiväinen (ma-to). Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleiri (9-17 -vuotiaille):

Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Juhannusviikolla leiri on nelipäiväinen (ma-to). Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.


VIIKKOTREENIT MAKSETAAN TISKILLÄ SAAVUTTAESSA

Viikkotreeneille ilmoittaudutaan netin kautta, puhelimitse tai suoraan caddiemasterin tiskillä. Ilmoittautujien on annettava puhelinnumeronsa, jotta caddiemaster voi olla saapujiin tarvittaessa yhteydessä etukäteen. Treenit voidaan perua huonon sään vuoksi tai jos ilmoittautujia on vähemmän kuin neljä.

Osallistumismaksu 15 € maksetaan caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä ennen treenien alkua. Opetusta annetaan usein myös “golfin kotikielellä” englanniksi. Lainapallot sisältyvät hintaan.


Yhteistyössä