Ohjeita golfkursseille ja golfleireille saapuville

SADE EI ESTÄ GREEN CARD -KURSSEJA 

Kurssille on hyvä pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Myös tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat mainiosti. Sadetta ei pidä säikähtää, kursseja ei peruta sen vuoksi, muokkaamme kurssiohjelmaa säätä mukaillen. Saavu paikalle kurssin alkamispäivänä hyvissä ajoin (varttia ennen) ja ilmoittaudu caddiemasterin tiskillä. Jos et ole maksanut kurssin koko hintaa verkkomaksuna, voit suorittaa kurssin loppuhinnan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

Iltakurssi
Kurssipäivät MA klo 17.30 – 21.00, TI klo 17.30 – 21.30.

Viikonloppukurssi
Kurssipäivät: LA klo 9.00 – 14.00, SU klo 9.00 – 13.00

NAPPULOIDEN JA JUNNUJEN PÄIVÄLEIRIT

Leirille on hyvä pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Myös
tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat
mainiosti. Ilmoitattehan mahdollisesta ruoka-aineallergioista meille sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi

Saapukaa paikalle leirille alkamispäivänä hyvissä ajoin ja ilmoittautukaa
caddiemasterin tiskillä. Jos ette ole maksaneet leirin koko hintaa verkossa, voitte maksaa leirin loppuosan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Nappuloiden päiväleiri (6-8 -vuotiaille):

Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Juhannusviikolla leiri on nelipäiväinen (ma-to). Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleiri (9-17 -vuotiaille):

Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Juhannusviikolla leiri on nelipäiväinen (ma-to). Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.


VIIKKOTREENIT MAKSETAAN TISKILLÄ SAAVUTTAESSA

Viikkotreeneille ilmoittaudutaan netin kautta, puhelimitse tai suoraan caddiemasterin tiskillä. Ilmoittautujien on annettava puhelinnumeronsa, jotta caddiemaster voi olla saapujiin tarvittaessa yhteydessä etukäteen. Treenit voidaan perua huonon sään vuoksi tai jos ilmoittautujia on vähemmän kuin neljä.

Osallistumismaksu 15 € maksetaan caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä ennen treenien alkua. Opetusta annetaan usein myös ”golfin kotikielellä” englanniksi. Lainapallot sisältyvät hintaan.


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat