Tervetuloa green card -kurssille

Golfin green card -kurssille saavuttaessa on hyvä pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Myös tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat mainiosti. Sadetta ei pidä säikähtää, muokkaamme kurssiohjelmaamme säätä mukaillen.

Ennen kurssille saapumista katso alla oleva video, jolla Paloheinä Golfin pääkouluttaja Hanna Teerijoki (PGA) käy läpi golfin perussäännöt. Sääntövideon pituus on 28 minuuttia.

Saavu paikalle kurssin alkamispäivänä hyvissä ajoin (varttia ennen) ja ilmoittaudu caddiemasterin tiskillä. Jos et ole maksanut kurssin koko hintaa verkkomaksuna, voit suorittaa kurssin loppuhinnan ilmoittautumisen yhteydessä kortilla tai liikuntaseteleillä.

Tervetuloa golfleirille!

Golfin junnuille ja nappuloille tarkoitetuille päiväleirille on hyvä pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Myös tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat mainiosti. Ilmoitattehan mahdollisesta ruoka-aineallergioista meille sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi

Saapukaa paikalle leirille alkamispäivänä hyvissä ajoin ja ilmoittautukaa caddiemasterin tiskillä. Jos ette ole maksaneet leirin koko hintaa verkossa, voitte maksaa leirin loppuosan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä tai kortilla.

Nappuloiden päiväleiri (6-8 -vuotiaille):

Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Juhannusviikolla leiri on nelipäiväinen (ma-to). Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleiri (9-17 -vuotiaille):

Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi. Juhannusviikolla leiri on nelipäiväinen (ma-to).


Yhteistyössä