Kurssit

Paloheinä Golf on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja kouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut jo lähes 17 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea.

Hanki green card alkeiskurssilla ja ala pelata golfia!

Aloita golf stadissa korpikentille kaahaamatta. Hanki Paloheinän green card -kurssilla (=alkeiskurssilla) green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Kurssi kestää 8 tuntia, se sisältää kokeen ja maksaa 169 € (alle 21-vuotiailta ja yli 65-vuotiailta 129 euroa). Kursseja järjestetään läpi koko kesän, varmista paikkasi ajoissa!

Maksa koko kurssin hinta verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä. Voit halutessasi maksaa pelkän varausmaksun 30 euroa verkkomaksuna – ja loput caddiemasterin tiskillä (käteisellä, kortilla, liikuntaseteleillä) kurssin alkaessa.

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit alkavat pyörivät läpi koko kauden. Viisipäiväisillä päiväleirillä junnuille ja nappuloille opetetaan golfin salat ja heitä rohkaistaan pelaamaan. Leiriläinen voi halutessaan osallistua myös green card -kokeeseen. Kaudella 2019 järjestetään kolme viikkoleiriä. Leiriläisten ei tarvtise tietää etukäteen mitään golfista; opetus mitoitetaan taitojen mukaan ja kokeneille on omat ryhmänsä.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Yksityisopetusta milloin vain

Voit ottaa yksityistunteja Paloheinän ammattiopettajilta millon sinulle sopii. Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) tuntihinta on 60 € (30 min/30 €), Kalevi Tellqvistin (PGA) tuntihinta on 50 € (30 min/25 €). Yksityisopetukseen voi samaan hintaan osallistua kaksi henkeä. Varaa aika haluamallesi opettajalle netissä vaikka heti, pääset varausjärjestelmäämme klikkaamalla alla olevaa painiketta. Yksityisopetus maksetaan caddiemasterin tiskillä ennen tunnin alkua.

Varaa aika Nishalille »

Varaa aika Kaleville »

Viikkotreenit ryhmissä

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia viikkotreenejä ryhmissä kolme kertaa viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien gofltaitoja kokonaisvaltaisesti. Treeneissä ei ole etukäteen lukkoonlyötyjä teemoja, joskin vetäjä ottaa huomioon ryhmän toiveet kunkin treenikerran alussa. Osallistujat voivat itse valita etenemistahtinsa ja osallistua treeneihin kertamaksua vastaan aina kun itselle sopii.

Treenejä järjestetään joka viikko seuraavasti:

Ma  klo 18-19
Ke  klo  20-21
To  klo  20-21

Treeneihin ilmoittaudutaan netissä, caddimasterin tiskillä tai puhelimitse 010 292 7060. Osallistujia on oltava vähintään 4 ja ryhmään mahtuu enintään 20 treenaajaa. Treenikerran hinta on 15 € ja se maksetaan tiskillä ennen treenien alkua. Pallojen laina sisältyy harkkojen hintaan. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.

Senioriharkat

Ryhmäharkat senioreille joka ti ja to klo 10-11. Kertahinta 15 €, HIFK Golfin jäsenet 10 €, maksu tiskillä. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *