Kurssit

KURSSEJA, TREENEJÄ JA OPETUSTA 

Paloheinä Golf on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja kouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut jo yli 20 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea.

Hanki green card alkeiskurssilla

Aloita golf stadissa korpikentille kaahaamatta. Hanki Paloheinän green card -kurssilla (=alkeiskurssilla) green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Siirry green card -kursseista kertovalle sivulle tästä.

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit

Nappuloiden ja junnujen viikon kestävät päiväleirit järjestetään tänä vuonna koronaepidemian vuoksi kesäkuun sijasta elokuussa. Siirry golfleireistä kertovalle sivulle tästä.

Yksityisopetusta aamusta iltaan

Voit ottaa yksityistunteja Paloheinän ammattiopettajilta. Anssi Kosonen (PGA) opettaa joustavasti aamusta iltaan, Anssin tuntihinta (1-2 hlöä) on 60 €, puoli tuntia 30 €. Varaa tästä aika Anssille.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kahdesti viikossa. Treenien päämääränä on parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenien päävetäjänä toimii Nishal van Loon (PGA), joka opettaa englanniksi. Treenien kertahinta on 20 €.

Treeneissä ei ole etukäteen lukkoonlyötyjä teemoja, joskin vetäjä ottaa huomioon ryhmän toiveet kunkin treenikerran alussa. Treenit ovat avoimet kaikille, osallistujat voivat itse valita etenemistahtinsa ja osallistua treeneihin kertamaksua vastaan aina kun itselle sopii. Ryhmään mahtuu korkeintaan kymmenen henkeä.

Treenejä järjestetään seuraavasti:
Ke klo 17-18
To klo 17-18

Treeneihin ilmoittaudutaan netissä, caddiemasterin tiskillä tai puhelimitse 010 292 7060. Osallistujia on oltava vähintään 4 ja ryhmään mahtuu enintään 10 treenaajaa. Treenikerran hinta on 20 € ja se maksetaan tiskillä ennen treenien alkua. Pallot sisältyvät harkkojen hintaan.

Ilmoittaudu treeneihin

Senioriharkat kahdesti viikossa

Senioriharkkoja ei ole vielä aloitettu koronaepidemian vuoksi. Kerromme alkoituspäivämäärän heti kun se selviää. Ryhmäharkat senioreille joka ti ja to klo 10-11. Kertahinta 15 €, HIFK Golfin jäsenet 10 €, maksu tiskillä. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat