Kurssit

Paloheinä Golf järjestää golfkursseja joka lähtöön. Olemme yksi johtavista golfkouluttajista Suomessa. Ammattivalmentaja ja kouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut jo lähes 17 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea.

Hanki golfin green card ja ala pelata!

Suorita golfin ajokortti eli green card Suomen suosituimassa golfkeskuksessa. Palloilulajien monitaiturin ja golfammattilaisen Hanna Teerijoen (PGA) johtamia golfin alkeis- eli green card -kursseja järjestetään 2019 Helsingin Paloheinässä kahdesti viikossa keväästä myöhäiseen syksyyn.

Paloheinä Golf satsaa opetuksen laatuun ja haluaa varmistaa, että kaikki kurssin käyneet saavat saavat riittävät perustaidot voidakseen nauttia pelaamisesta jo ensimmäisellä golfkierroksellaan. ”Kaikki kurssiemme vetäjät ovat ammattiopettajia”, Teerijoki muistuttaa. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja. Otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta ilman eri korvausta.”

Kurssi maksaa 169 €, alle 22- ja yli 65-vuotiailta 129 €. Kurssin hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, mailojen ja pallojen lainan ja loppukokeen.

Hintaan kuuluvat myös kuukauden ilmaiset pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Saat yhtä lailla lainata ilmaiseksi kuukauden ajan mailoja rangelle, Evergreenille ja Isolle Ysille. Kauden 2019 kurssilaiselle annetaan omaksi myös golfmaila (rautaseiska). Etujen yhteisarvo on vähintään 110 €.

Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com (28.11.2018): 
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

KAKSI KURSSIVAIHTOEHTOA JOKA VIIKKO:

Viikonloppukurssi
LAUANTAINA klo 9.00-14.00 ja
SUNNUNTAINA klo 9.00-13.00

Iltakurssi
MAANANTAINA klo 17.30-21.00 ja
TIISTAINA klo 17.30-21.30

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa verkkomaksuna (linkit alla) koko kurssin hinta tai 30 euron varausmaksu. Jos maksat nyt pelkän varausmaksun, loppusumma on suoritettava caddiemasterin tiskillä (käteisellä, kortilla, liikuntaseteleillä) ensimmäisen kurssipäivän alkaessa.

Voit myös ilmoittautua puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi


Maksa koko kurssin hinta verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä. Voit halutessasi maksaa pelkän varausmaksun 30 euroa verkkomaksuna – ja loput caddiemasterin tiskillä (käteisellä, kortilla, liikuntaseteleillä) kurssin alkaessa.

Junnujen ja nappuloiden golfleirit

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit alkavat pyörivät läpi koko kauden. Viisipäiväisillä päiväleirillä junnuille ja nappuloille opetetaan golfin salat ja heitä rohkaistaan pelaamaan. Leiriläinen voi halutessaan osallistua myös green card -kokeeseen. Kaudella 2019 järjestetään kolme viikkoleiriä. Leiriläisten ei tarvtise tietää etukäteen mitään golfista; opetus mitoitetaan taitojen mukaan ja kokeneille on omat ryhmänsä.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Yksityisopetusta milloin vain

Voit ottaa yksityistunteja Paloheinän ammattiopettajilta millon sinulle sopii. Nishal van Loonin (PGA, englanniksi) tuntihinta on 60 € (30 min/30 €), Kalevi Tellqvistin (PGA) tuntihinta on 50 € (30 min/25 €). Yksityisopetukseen voi samaan hintaan osallistua kaksi henkeä. Varaa aika haluamallesi opettajalle netissä vaikka heti, pääset varausjärjestelmäämme klikkaamalla alla olevaa painiketta. Yksityisopetus maksetaan caddiemasterin tiskillä ennen tunnin alkua.

Varaa aika Nishalille »

Varaa aika Kaleville »

Viikkotreenit ryhmissä

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia viikkotreenejä ryhmissä kolme kertaa viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien gofltaitoja kokonaisvaltaisesti. Treeneissä ei ole etukäteen lukkoonlyötyjä teemoja, joskin vetäjä ottaa huomioon ryhmän toiveet kunkin treenikerran alussa. Osallistujat voivat itse valita etenemistahtinsa ja osallistua treeneihin kertamaksua vastaan aina kun itselle sopii.

Treenejä järjestetään joka viikko seuraavasti:

Ma  klo 18-19
Ke  klo  20-21
To  klo  20-21

Treeneihin ilmoittaudutaan netissä, caddimasterin tiskillä tai puhelimitse 010 292 7060. Osallistujia on oltava vähintään 4 ja ryhmään mahtuu enintään 20 treenaajaa. Treenikerran hinta on 15 € ja se maksetaan tiskillä ennen treenien alkua. Pallojen laina sisältyy harkkojen hintaan. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.

Senioriharkat

Ryhmäharkat senioreille joka ti ja to klo 10-11. Kertahinta 15 €, HIFK Golfin jäsenet 10 €, maksu tiskillä. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat