Opetus & kurssit

KURSSEJA, TREENEJÄ JA YKSITYISOPETUSTA 2021

Paloheinä Golf on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja head pro Hanna Teerijoki (PGA) ja hänen opetustiiminsä on kouluttanut kahden vuosikymmenen aikana yli 20 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenillä kentillä ympäri Suomea.

Green card alkeiskurssilla stadissa

MIksi kaahata korpikentille, jos voit aloittaa golfin stadissa? Hanki green card golfin alkeiskurssilla, golfin ”ajokortti” kertoo, että olet omaksunut golfin perustaidot ja osaat liikkua turvallisesti ja sujuvasti golfkentällä. Paloheinä Golf on golfareiden ykköskouluttaja, lue lisää ja varaa tästä.

Green card itsenäisesti verkossa

Voit hankkia green cardin myös itsenäisesesti omaa tahtia verkossa missäpäin tahansa Suomea. Hanna Teerijoen (PGA) opetusvideot ja niiden grafiikka johdattavat ”kädestä pitäen” golfin saloihin. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit maksutta lainata mailoja ja harjoitella Paloheinässä. Lue lisää tästä.

Nappula- ja junnuleirit kesäkuussa

Paloheinä Golf järjestää kesäkuussa 2021 kolme nappula- ja junnuleiriä. Päiväleireillä on ohjelmaa viitenä peräkkäisenä päivänä, juhannusviikolla neljänä. Leireille osallistuvien ei tarvitse tietää mitään golfista etukäteen, golfia ennen pelanneita opetetaan pienryhmissä tason mukaan. Lue lisää tästä.

Golfin avoimet ryhmätreenit

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kahdesti viikossa. Treenien päämääränä on parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenien kertahinta on 20 €, ne ovat avoimet kaikille, lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Senioriharkat kahdesti viikossa

Suositut senioritreenit alkavat järjestetään tiistaisin ja torstaisin kello 10-11. Avoimet treenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä ja mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Kertahinta HIFK Golfin jäseniltä 10 €, muilta 15 €. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.

HIFK Golfin junnuharkat

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat keväästä syksyyn kaksi kertaa viikossa. Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii. Hinta koko kesältä vain 150 €, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

HIFK Golfin naisten treenit

Paloheinän golfopettajat järjestävät naisten treenejä sunnuntaisin kello 15-16. Treeneissä käydään läpi golfharjoitteita teemoittain. Kertahinta on 10 €, ilmoittautumiset ja maksut caddiemasterille. Naisten treenit on tarkoitettu vain HIFK Golfin jäsenille.

Yksityisopetusta Paloheinässä

Anssi Kosonen (PGA)
25 minuuttia 40 € / 55 minuuttia 70 € (1-2 henkilöä)
(30 % alennus alle 21-vuotiaille, opiskelijoille ja varusmiehille)
Anssin pakettihinnat:  3 tuntia 180 €, 5 tuntia 290 €.
Varaa aika tästä

Joonas Eloranta (PGA-kokelasjäsen)
25 minuuttia 25 € (1-2 henkilöä)
55 minuuttia 50 € (1-2 henkilöä)
Varaa aika tästä

Johanna Takala (assistentti, opettaa tasoituksille 28-54)
25 minuuttia 20 € (1-2 henkilöä)
55 minuuttia 40 € (1-2 henkilöä)
varaa aika numerosta 040 700 2266 tai johanna.takala@hifkgolf.fi

Bettiina Törmänen (assistentti, opettaa tasoituksille 28-54)
25 minuuttia 20 € (1-2 henkilöä)
55 minuuttia 40 € (1-2 henkilöä)
Varaa aika tästä


Yhteistyössä