Kurssit

KURSSEJA, TREENEJÄ JA OPETUSTA 

Paloheinä Golf on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja kouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut jo yli 20 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea.

Hanki green card alkeiskurssilla

Aloita golf stadissa korpikentille kaahaamatta. Hanki Paloheinän green card -kurssilla (=alkeiskurssilla) green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Siirry green card -kursseista kertovalle sivulle tästä.

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit

Nappuloiden ja junnujen viikon kestävät päiväleirit järjestetään tänä vuonna koronaepidemian vuoksi kesäkuun sijasta elokuussa. Siirry golfleireistä kertovalle sivulle tästä.

Yksityisopetusta aamusta iltaan

Nishal van Loonin (PGA) opettaa englanniksi (Finglish), tuntihinta (1-2 hlöä) 60 €, puoli tuntia 30 €, puhelin 046 949 6449. Kalevi Tellqvistin (PGA) tuntihinta (1-2 hlöä) on 50 € , puoli tuntia 25 €, puhelin 050 031 0875. Yksityisopetus maksetaan caddiemasterin tiskillä ennen tunnin alkua.

Varaa aika Nishalille »
Varaa aika Kaleville »

Ryhmätreenit kolmesti viikossa

Ryhmätreenejä ei ole vielä aloitettu kronaepidemian vuoksi. Kerromme aloituksesta tällä palstalla heti kun päivämäärä voidaan varmistaa. Osallistujia on oltava vähintään 4 ja ryhmään mahtuu enintään 20 treenaajaa. Treenikerran hinta on 15 € ja se maksetaan tiskillä ennen treenien alkua. Pallojen laina sisältyy harkkojen hintaan. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.

Senioriharkat kahdesti viikossa

Senioriharkkoja ei ole vielä aloitettu koronaepidemian vuoksi. Kerromme alkoituspäivämäärän heti kun se selviää. Ryhmäharkat senioreille joka ti ja to klo 10-11. Kertahinta 15 €, HIFK Golfin jäsenet 10 €, maksu tiskillä. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat