Opetus & kurssit

KURSSEJA, TREENEJÄ JA OPETUSTA 2021

Paloheinä Golf on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja kouluttaja Hanna Teerijoen (PGA) johdolla järjestetyille kursseille on osallistunut jo yli 20 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenissä eri golfseuroissa ympäri Suomea.

Hanki green card alkeiskurssilla

Aloita golf stadissa korpikentille kaahaamatta. Hanki Paloheinän green card -kurssilla (=alkeiskurssilla) green card eli golfin ajokortti, joka kertoo että olet omaksunut golfin perustaidot ja turvasäännöt. Siirry green card -kursseista kertovalle sivulle tästä.

Nappuloiden ja junnujen päiväleirit

Nappuloiden ja junnujen viikon kestävät päiväleirit järjestetään tänä vuonna koronaepidemian vuoksi kesäkuun sijasta elokuussa. Siirry golfleireistä kertovalle sivulle tästä.

Yksityisopetus

Golf-pro Anssi Kosonen (PGA) opettaa joustavasti seitsemänä päivänä viikossa
varaa aika Anssille tästä
puhelintiedustelut 040 744 4566

Hinnat (1-2 henkeä):
25 minuuttia 40 €
55 minuuttia 70 €
(30 % alennus alle 21-vuotiaille, opiskelijoille ja varusmiehille)

ANSSIN YKSITYISTUNTIPAKETIT
3 tuntia 180 €, 5 tuntia 290 €

Avoimet ryhmätreenit

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kahdesti viikossa. Treenien päämääränä on parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenien kertahinta on 20 €.

Treeneissä ei ole etukäteen lukkoonlyötyjä teemoja, joskin vetäjä ottaa huomioon ryhmän toiveet kunkin treenikerran alussa. Treenit ovat avoimet kaikille, osallistujat voivat itse valita etenemistahtinsa ja osallistua treeneihin kertamaksua vastaan aina kun itselle sopii. Ryhmään mahtuu korkeintaan kymmenen henkeä.

Treenejä järjestetään seuraavasti:
Ke klo 17-18
To klo 17-18

Treeneihin ilmoittaudutaan netissä, caddiemasterin tiskillä tai puhelimitse 010 292 7060. Osallistujia on oltava vähintään 4 ja ryhmään mahtuu enintään 10 treenaajaa. Treenikerran hinta on 20 € ja se maksetaan tiskillä ennen treenien alkua. Pallot sisältyvät harkkojen hintaan.

Ilmoittaudu treeneihin

Senioriharkat kahdesti viikossa

Senioriharkkoja ei ole vielä aloitettu koronaepidemian vuoksi. Kerromme alkoituspäivämäärän heti kun se selviää. Ryhmäharkat senioreille joka ti ja to klo 10-11. Kertahinta 15 €, HIFK Golfin jäsenet 10 €, maksu tiskillä. Ilmoittaudu puhelimitse 010 292 7060 tai tästä.


Yhteistyössä