Hinnat 2020

Maksuvälineinä kelpaavat myös pankki- ja luottokortit, Smartum, Kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Sporttipassi.

RANGE – PALLOVUOKRAT

RANGEPALLOJEN KÄYTÖSSÄ POIKKEUSMENETTELY VIRUSEPIDEMIAN VUOKSI 2020, ALLA OLEVAT HINNAT EIVÄT TOISTAISEKSI VOIMASSA, KATSO HINNAT JA KÄYTÄNTÖ ETUSIVULTA paloheinagolf.fi

Pallokone toimii poleteilla ja älykorteilla, joita voit lunastaa caddiemasterilta. Niitä voi ostaa myös liikuntaseteleillä. Lyömättömiä vuokrapalloja ei saa viedä kenttäalueelta.

Pallot poleteilla
32 palloa   2 €
112 palloa  5 €

Lataukset älykortille (kortti 6 €)
450 palloa      20 €
1150 palloa     50 €
2300 palloa   100 €
EVERGREEN (par 3)

Päivälippu 5 €

Päivähinta sisältää mailojen ja pallojen lainan. Tasoituskelpoinen tekonurmikenttä, sopii hyvin myös aloittelijoille, kaveriryhmille ja perheille. Evergreenille ei tarvitse varata peliaikaa.


ISO YSI

Greenfee juniorit (alle 22 v.)
9 reikää    16 €
18 reikää  22 €
10 pelilipun sarja (9 reikää) 150 €

Greenfee aikuiset
9 reikää    26 €
18 reikää  42 €
10 pelilipun sarja (9 reikää) 240 €

Varaa peliaikasi


VÄLINEVUOKRAT

Kärryt 2 €
1 maila 3,50 €
Puoli settiä 6 €

Mailoja lainataan ilmaiseksi alle 18-vuotiaille. Henkilöllisyys todistettava mailoja vuokrattaessa ja lainattaessa


YKSITYISOPETUS

Head pro Hanna Teerijoki (PGA)
Tiedustelut ja varaukset caddiemasterilta.

Pro Anssi Kosonen (PGA)
30 minuuttia 30 € (sama hinta 1-2 henkilöä)
60 minuuttia 60 € (sama hinta 1-2 henkilöä)
Varaa aika Anssille


RYHMÄTREENIT 2020

RYHMÄTREENIT OVAT TOISTAISEKSI JÄISSÄ, ALLA KUVAILLUT TREENIT EIVÄT OLE VIELÄ ALKANEET.

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien gofltaitoja kokonaisvaltaisesti. Treeneissä ei ole etukäteen lukkoonlyötyjä teemoja, joskin vetäjä ottaa huomioon ryhmän toiveet kunkin treenikerran alussa. Osallistujat voivat itse valita etenemistahtinsa ja osallistua treeneihin kertamaksua vastaan aina kun itselle sopii.

Treenejä järjestetään joka viikko seuraavasti:
Ma  klo 18-19
Ke  klo  20-21
To  klo  20-21

Treeneihin ilmoittaudutaan netissä, caddimasterin tiskillä tai puhelimitse 010 292 7060. Osallistujia on oltava vähintään 4 ja ryhmään mahtuu enintään 20 treenaajaa. Treenikerran hinta on 15 € ja se maksetaan tiskillä ennen treenien alkua. Pallojen laina sisältyy harkkojen hintaan.

Varaa treenit


GREEN CARD -KURSSIT 2020

129 €

Hinta (kaikille sama) sisältää opetusta 2 x 2 tuntia, mailojen ja pallojen lainan, kuvitetun sääntöoppaan, omaksi annettavan perusmailan, green cardin ja kuukauden pelit Evergreen-kentällä (par 3).

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä


GOLFIN PÄIVÄLEIRIT NAPPULOILLE JA JUNNUILLE 2020

Paloheinän suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtivät käyntiin heti koulun kesälomien alettua. Päiväleireille osallistuvien ei tarvitse tietää mitään golfista etukäteen. Välineet ja opetusmateriaali sisältyvät kurssin hintaan. Jos leiriläisellä on ennestään kokemusta golfista, opettajat mitoittavat opetuksensa yksilöllisten taitojen ja tason mukaan. Sadepäivinä opettajat järjestävät ohjelmaa sisätiloissa.

Nappuloiden päiväleirit (6-8 -vuotiaille) 185 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-12.30. Ohjelmaan sisältyy 10 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Junnujen päiväleirit (9-17 -vuotiaille) 250 €
Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 10-14. Ohjelmaan sisältyy 15 tuntia opetusta, opetusmateriaali, pelivälineet, päivittäinen lounas ja diplomi.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://paloheinagolf.fi/dosalla-golfaamaan-hifk-golfin-junnutreenit-lapi-kesan/


PELIOIKEUDET 2020


Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt ark. ennen klo 14) 405€
Opiskelijapelioikeus (todistettava, alle 30-vuotiaille) 300 €
Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 € / ikävuosi

Pelioikeuden ehtona jäsenyys HIFK Golf ry:ssä, jäsenmaksu erikseen seuralle, junnut 50 €, aikuiset 69 €, ei liittymismaksua. Täytä jäsenhakemus tästä.

Pelipaketti Kullo-Paloheinä
Rajaton pelioikeus 850 €
Juniorit 15 € per ikävuosi

Pelipaketin lunastanut voi kuulua mihin tahansa golfseuraan. Sekä HIFK Golf ry että Kullo Golf ry toivottavat pelipaketin lunastaneet tervetulleiksi.

Lue lisääKOULUTUSTA JA GOLFTAPAHTUMIA YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Onko yrityksessänne tarkoituksena järjestää virkistyspäivä joko henkilökunnallenne tai asiakkaillenne? Etsittekö liikunnallista vaihtoehtoa tilaisuuden järjestämiseksi vaikkapa kaveriporukassa?

Paloheinä Golf Oy tarjoaa green card -kursseja, yritysdemoja, kilpailuja, leikkimielisiä golftapahtumia sekä muita räätälöityjä paketteja erikokoisille ryhmille lähellä Helsingin keskustaa. Paketit sopivat mainiosti niin vasta-alkajille kuin jo golfia harrastavillekin. Ruokailu järjestyy mainiosti golfkentän yhteydessä olevassa Kahvila-ravintola Paloheinässä, jonka voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Räätälöimme ryhmällenne mieleisen menun.

Kertokaa tarpeenne, me teemme teille tarjouksen!

Puhelin 040-7695622
markkinointi@paloheinagolf.fi


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat