Range

Paloheinän range on Suomen suosituin ja siitä tekee poikkeavan ikivihreä tekonurmi, johon on maalattu useita helposti havaittavia lyöntikohteita. Etäisyystaulut ja palloämpäreiden kylkiin liimatut tarrat kertovat etäisyydet lyöntikohteisiin. Kaltevilla “griineillä” on lippuja reikineen, minkä vuoksi Paloheinässä tehdään päivittäin “rangeholareita”.

Rangelle hankittiin uudet lyöntimatot keväällä 2019.Poikkeavaa Paloheinässä on Suomen muihin rangeihin verrattuna myös se, että kaikkien lyöntimattojen alla on paksut kumiset turvalaatat. Ne vaimentavat mahdolliset ranteita vahingoittavat iskut. Kaikkien lyöntipaikkojen molemmin puolin on matalat, teräksiset turva-aidat. Rangen pallokoneissa kiertää noin 80 000 palloa.

Paloheinä range on edullinen tapa tutustua golfiin: halvin palloerä maksaa kaksi euroa, ison ämpärin palloja saa vitosella. Pallokoneiden luukut suljetaan 15-30 minuuttia ennen varsinaista sulkemisaikaa. 

Mailoja lainataan ilmaiseksi junnuille

Rangella voi lyödä palloa, vaikka ei omistaisi golfmailaa. Mailan voi vuokrata caddiemasterilta 3,50 euron kappalehintaan, alle 18-vuotiaat saavat mailat ilmaiseksi käyttöönsä. Mailoja vuokraavien tai lainaavien on oltava valmiita todistamaan henkilöllisyytensä.

Rangepalloja voi vuokrata pin-koodilla tai älykortilla (kortti maksaa 6 €), maksuvälineinä kelpaavat myös Smartum, Kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Sporttipassi. Mitä enemmän palloja vuokraat, sitä halvemmaksi pallon yksikköhinta käy. Pallojen hinnat 2019 ovat samat kuin viime vuonna, hinnat.


Yhteistyössä