Range

Paloheinän range on Suomen suosituin ja siitä tekee poikkeavan ikivihreä tekonurmi, johon on maalattu useita helposti havaittavia lyöntikohteita. Etäisyystaulut kertovat matkat lyöntikohteisiin. Kaltevilla griineillä on lippuja reikineen, minkä vuoksi Paloheinässä tehdään päivittäin useita ”rangeholareita”.

Rangelle hankittiin uudet lyöntimatot keväällä 2021. Poikkeavaa Paloheinässä on Suomen muihin rangeihin verrattuna myös se, että kaikkien lyöntimattojen alla on paksut kumiset turvalaatat, jotka vaimentavat ranteita vahingoittavat iskut. Kaikkien lyöntipaikkojen molemmin puolin on matalat, teräksiset turva-aidat. Rangen pallokoneessa kiertää reilut 80 000 palloa.

Paloheinä range on edullinen tapa tutustua golfiin: halvin palloerä maksaa kolme euroa, ison ämpärin palloja saa kutosella. Pallokoneiden luukut suljetaan 30 minuuttia ennen varsinaista sulkemisaikaa. 

Mailoja lainataan ilmaiseksi junnuille

Rangella voi lyödä palloa, vaikka ei omistaisi golfmailaa. Mailan voi vuokrata caddiemasterilta 5 euron kappalehintaan, alle 18-vuotiaat saavat mailat ilmaiseksi käyttöönsä. Mailoja vuokraavien tai lainaavien on oltava valmiita todistamaan henkilöllisyytensä.

Rangepalloja voi vuokrata poleteilla tai älykortilla (kortti maksaa 6 €). Mitä enemmän palloja vuokraat, sitä halvemmaksi pallon yksikköhinta käy. Pallojen hinnat löydät tästä.