Golf Garage Paloheinä Golfissa, koeaja mailat meillä: myymme, huollamme säädämme ja korjaamme

Paloheinä Golfin proshop Golf Garage sijaitsee pallokoneen vieressä, kymmenen metrin päästä rangen reunasta. Myymme, huollamme, säädämme ja korjaamme.

Golf Garagessa voi käydä testaamassa ja ostamassa seuraavia mailamerkkejä: Titleist, Taylormade, Srixon, Cleveland, XXIO, Callaway & Wilson. Lisäksi junnuille on tarjolla US Kids -mailasettejä. Järjestämme jatkuvasti eri mailmaerkkien demoja rangella.

Mailoja voit testata omatoimisesti ja/tai myyjän avustuksella. Voit myös varata puoli tuntia (30 €) mailan testausta varten proltamme, joka voi samalla virittää lyöntiäsi. Vaihdamme grippejä (alkaen 12 €) joko odottaessa tai vuorokauden toimitusajalla. Mailojen pidennykset 15 € kappale, kulmien säätö 5 € per maila.

Golf Garagessa on tarjolla erä bägejä ja Srixonin palloja. Toukokuun puolivälissä tulee myyntiin myös kenkiä ja erä tarjoushinnoin myytäviä tekstiilejä. Shopissa on näytteillä myös HIFK Golfin logolla varustettuja seuravaatteita, voit tilata haluamasi mallin ja koon, ne toimitetaan sinulle kahden viikon kuluessa. HIFK Golfin jäsenille on lisäksi tulossa upea suvitarjous laadukkaana vaatemerkkinä tunnetun Cutter & Buckin tuotteista.

Olemme auki ma-to klo 12-20, pe klo 10-18, la klo 10-16 ja su klo 12-20.
Tiedustelut numerosta 050 64421.

Tervetuloa!


Yhteistyössä