Golf Garage Paloheinä Golfissa: voit testata, ostaa laatumerkkejä ja huollattaa mailasi meillä

Paloheinä Golfin proshop eli Golf Garage sijaitsee pallokoneen vieressä, kymmenen metrin päästä rangen reunasta. Se on auki toukokuussa päivittäin kello 10-19.

Golf Garagessa voi käydä testaamassa ja ostamassa seuraavia mailamerkkejä: Titleist, Taylormade, Srixon, Cleveland, XXIO, Callaway & Wilson. Lisäksi junnuille on tarjolla US Kids -mailasettejä. Osa testimailoista on jo saapunut ja loput tulevat toukokuun loppupuolella.

Mailoja voit testata omatoimisesti ja/tai myyjän avustuksella. Voit myös varata puoli tuntia (30 €) mailan testausta varten proltamme, joka voi samalla virittää lyöntiäsi.

Golf Garagessa on tarjolla erä bägejä ja Srixonin palloja. Toukokuun puolivälissä tulee myyntiin myös kenkiä ja erä tarjoushinnoin myytäviä tekstiilejä. Shopissa on näytteillä myös HIFK Golfin logolla varustettuja seuravaatteita, voit tilata haluamasi mallin ja koon, ne toimitetaan sinulle kahden viikon kuluessa. HIFK Golfin jäsenille on lisäksi tulossa upea suvitarjous laadukkaana vaatemerkkinä tunnetun Cutter & Buckin tuotteista.

Vaihdamme grippejä (alkaen 12 €) joko odottaessa tai vuorokauden toimitusajalla.

Tervetuloa!


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat