Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat keväästä syksyyn. Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii. Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, muodostamme ryhmät osallistujien tason ja taitojen mukaan.

Kauden 2024 treenit:

Nappulatreenit alle 8-vuotiaille: ma klo 18-19 ja to klo 17-18
Nappulatreenit 8-10 -vuotiaille: ma klo 19-20 ja to 18-19
Junnutreenit 10-18 -vuotiaille: ma klo 20-21 ja to 19-20

Junnutreenien kausihinta on 250 €. Treeneihin osallistuminen edellyttää HIFK Golf ry:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 50 €, ei liittymismaksua) tai jäsenyyden jossain suomalaisessa golf seurassa. Treenien aikana on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card. 

Lisätietoja kauden 2024 treeneistä saat suoraan ohjaaja Johanna Takalalta, puhelin 040 700 2266. Junnut ovat hyvissä käsissä, ”Jossu” valittiin kolme vuotta sitten Suomen Golfliiton gaalassa vuoden nuoriso-ohjaajaksi.

Ilmoittaudu sähköpostitse johanna.takala@hifkgolf.fi tai puhelimitse 040 700 2266.


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit 2024 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kausihinta 250 € + HIFK Golfin jäsenmaksu 50 €. Voit osallistua treeneihin milloin sinulle sopii.

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.


Golf pro Hanna Teerijoen mainiot treenivideot verkossa

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutettu grafiikka paljastaa pelin hengen.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.