Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen: pelioikeus Paloheinä, pelipaketti Stadi+Lande, green card -kurssi, junnuleiri, ämpärikaupalla rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta, ryhmäharkkoja, ohjattuja pelikierroksia… Katso kauden 2024 hinnat tästä.

TOIMI SEURAAVASTI:

Maksa haluamasi summa tilille Paloheinä Golf Oy, Danskebank FI77 8000 9710 2099 86. Merkitse huomautuksia kohtaan ”lahjakortti” ja maksajan nimi. HUOM! greencard.fi-nettikursseja ei voi lunastaa lahjakortilla.

Lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen caddiemaster@paloheinagolf.fi  ja
* kerro maksamasi summan suuruus ja maksupäivä, nopeiten saat kortin jos lähetät maksusta kuittikopion liitteenä
* kerro lahjakortin saajan nimi
* kerro mihin tarkoitukseen haluat saajan lahjakortin käyttävän (ei pakollinen)
* kerro mihin osoitteeseen lahjakortti lähetetään sähköpostin liitetiedostona
* voit vaihtoehtoisesti noutaa/lunastaa laadukkaalle paperille painetun kortin caddiemasterin tiskiltä 


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit 2024 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kausihinta 250 € + HIFK Golfin jäsenmaksu 50 €. Voit osallistua treeneihin milloin sinulle sopii.

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.


Golf pro Hanna Teerijoen mainiot treenivideot verkossa

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutettu grafiikka paljastaa pelin hengen.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.