Liity HIFK Golfin jäseneksi ja pelaa missä haluat

Liity HIFK Golf ry:n jäseneksi kaudeksi 2024 ja pelaa missä haluat. Jäsenmaksu on aikuisilta 69 € ja junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Jäsenetuna pelioikeus Paloheinä Golfin Evergreen-kentälle (par 3) stadissa, Suomen suosituimman rangen kyljessä.

Kun olet täyttänyt jäsenhakemuskaavakkeen (linkki alla), saat jäsennumerosi ja maksuohjeet sähköpostitse 1-3 työpäivän kuluessa. HIFK Golf ry toivottaa myös kaukojäsenet tervetulleiksi.

Maksamalla jäsenmaksun saat puhelimeesi Suomen Golfliiton eBirdien eli elektronisen tasoituskortin, jonka turvin voit pelata haluamillasi kentillä green fee -maksua vastaan 2024. Jäsenyys tuo myös liiton pelaajavakuutuksen ja saat Golflehden kotiin kannettuna.

HIFK Golf ry:n kotikenttä on Paloheinä Golf. Liittymällä seuran jäseneksi et sitoudu mihinkään muihin maksuihin. Kenttäyhtiö tarjoaa kuitenkin sinulle pelioikeutta Paloheinän Isolle Ysille hintaan 535 €  (alle 22-vuotiaat 10 € per ikävuosi) ja pelipakettia Kullo-Paloheinä huikeaan alehintaan 865 €.  Myynnissä on myös edullisia kierroksia kaverikentille (kymppikortit). Lue lisää HIFK Golfin nettisivuilta.

TÄYTÄ JÄSENHAKEMUS TÄSTÄ. Linkki jäsenhakemukseen löytyy sisään kirjautumisen alta.


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit 2024 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kausihinta 250 € + HIFK Golfin jäsenmaksu 50 €. Voit osallistua treeneihin milloin sinulle sopii.

Vaihdata grippisi, huolla mailasi – Niki hoitaa käden käänteessä

Uudet gripit alkaen 12 €, vaihto sisältyy hintaan. Vaihdot onnistuvat useimmiten odottaessa, useimmat grippimerkit saatavilla. Niki hoitaa myös mailojen pidennykset 20 € per maila, kulmien säädöt 5 €. Lapojen liimaukset ja varsien vaihdot vuorokauden toimitusajalla.


Golf pro Hanna Teerijoen mainiot treenivideot verkossa

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutettu grafiikka paljastaa pelin hengen.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.