Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

LIITY HIFK GOLFIN JÄSENEKSI JA GOLFAA KESÄ 2020 STADISSA

Miksi kaahata korpikentille, kun voit pelata pelisi stadissa Keskuspuiston kupeessa? Pelaa 9 reikää parissa tunnissa silloin kun sinulle sopii, 18 reikää kun siltä tuntuu.

 • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
 • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt ark. ennen klo 14) 405 €
 • Opiskelijapelioikeus (todistettava, alle 30-vuotiaille) 300 €
 • Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 € / ikävuosi

Tutustu pelioikeuden ehtoihin ja etuihin tästä. Varmista pelisi 2020 ja lunasta omasi suoraan verkossa.  Voit maksaa pelioikeutesi myös osissa, maksa pelioikeutesi esm. 40 euron kuukausierissä. Tee sopimus suoraan palveluntarjoajan kanssa verkossa.

Pelioikeuden lunastavan tulee olla HIFK Golf ry:n jäsen. Voit liittyä jäseneksi tästä. Kauden 2020 jäsenmaksu on aikuisilta 69 €, junioreilta (alle 22 v.) 50 €, ei liittymismaksua.


LUNASTA SUOSITTU PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ JA OLE JÄSEN MISSÄ SEURASSA HALUAT

Miksi et golfaisi ensi kesää kahdella eri kentällä, stadissa Keskuspuiston kupeessa ja 20 minuutin ajomatkan päässä Kullon luksuskentällä? Pelipaketti Kullo-Paloheinästä on tullut kahdessa kesässä supersuosittu. Voit olla jäsen missä golfseurassa tahansa.

 • Pelipaketti Kullo-Paloheinä 2020 (rajoittamaton pelioikeus) 850 €
 • Junioripelioikeus Kullo-Paloheinä 2020 (alle 22 v.) 15 € / ikävuosi

Sadalle ensimmäiselle pelioikeuden kokonaan maksaneelle viisi ilmaista pelikierrosta yhteistyökentillämme Nurmijärvi, Vierumäki Cooke, Vierumäki Classic ja Ruukki. Tutustu pelipaketin ehtoihin ja etuihin tästä.

Lisätietoja ja varaukset: caddiemaster@paloheinagolf.fi. Voit ostaa pelioikeudet nyt myös suoraan verkossa. Voit maksaa sen myös osissa, tee osamaksusopimus verkossa suoraan palveluntarjoajan kanssa. Voit maksaa pelipaketin esim. 80 euron kuukausierissä.


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

maksutavat