Varmista kesän pelisi stadissa: pelioikeus Paloheinän mainiolla kentällä 495 € – junnut pelaavat koko kauden 10 € / ikävuosi

LIITY HIFK GOLFIN JÄSENEKSI JA GOLFAA KESÄ 2022 STADISSA

Miksi kaahata korpikentille, kun voit pelata pelisi stadissa Keskuspuiston kupeessa? Pelaa 9 reikää parissa tunnissa silloin kun sinulle sopii, 18 reikää kun siltä tuntuu.

  • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
  • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt ark. ennen klo 14) 415 €
  • Opiskelijapelioikeus (todistettava, alle 30-vuotiaille) 300 €
  • Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 € / ikävuosi

Tutustu pelioikeuden ehtoihin ja etuihin tästä. Varmista pelisi 2022 ja lunasta omasi suoraan verkossa.  Voit maksaa pelioikeutesi myös osissa, tee sopimus suoraan palveluntarjoajan kanssa verkossa.

Pelioikeuden lunastavan tulee olla HIFK Golf ry:n jäsen. Voit liittyä jäseneksi tästä. Kauden 2022 jäsenmaksu on aikuisilta 69 €, junioreilta (alle 22 v.) 50 €, ei liittymismaksua.

LUNASTA SUOSITTU PELIPAKETTI STADI+LANDE (KULLO-PALOHEINÄ) JA OLE JÄSEN MISSÄ SEURASSA HALUAT

Miksi et golfaisi ensi kesää kahdella eri kentällä, mainiona pidetyllä Isolla Ysillä stadissa Keskuspuiston kupeessa ja 20 minuutin ajomatkan päässä Kullon luksuskentällä? Pelipaketti Stadi+Landesta on tullut kahdessa kesässä supersuosittu. Voit olla jäsen missä golfseurassa tahansa.

  • Pelipaketti Kullo-Paloheinä 2022 (rajoittamaton pelioikeus) 950 €

Tutustu pelipaketin ehtoihin ja etuihin tästä. Lisätietoja ja varaukset: caddiemaster@paloheinagolf.fi. Voit ostaa pelioikeudet nyt myös suoraan verkossa. Voit maksaa sen myös osissa, tee osamaksusopimus suoraan palveluntarjoajan kanssa verkossa.