Liity HIFK Golfin jäseneksi ja golfaa kesä 2020 stadissa: pelioikeus Paloheinä 495 €, junnujen pelioikeus vain 10 € per ikävuosi

GOLFAA ENSI KESÄ STADISSA, KESKUSPUISTON KUPEESSA

Miksi kaahata korpikentille, kun voit pelata pelisi laadukkaasti Keskuspuiston kupeessa? Ja unohda ukkogolfin komento: pelaa 9 reikää parissa tunnissa silloin kun sinulle sopii, 18 reikää kun siltä tuntuu.

  • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
  • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt arkisin ennen klo 14) 405 €
  • Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 € / ikävuosi

Sadalle ensimmäiselle pelioikeuden kokonaan maksaneelle viisi pelikierrosta yhteistyökentillämme Nurmijärvi, Vierumäki Cooke, Vierumäki Classic ja Ruukki. Tutustu pelioikeuden ehtoihin ja etuihin tästä.

Varaa omasi caddiemaster@paloheinagolf.fi tai osta suoraan verkossa. Nyt voit maksaa pelioikeutesi myös osissa. Pelioikeuden Paloheinään ostavan tulee olla HIFK Golf ry:n jäsen. Voit liittyä jäseneksi tästä. Kauden 2020 jäsenmaksu on aikuisilta 69 €, junioreilta (alle 22 v.) 50 €. Liittymismaksua seura ei peri.


LUNASTA SUOSITTU PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ JA OLE JÄSEN MISSÄ SEURASSA HALUAT

Miksi et golfaisi ensi kesää kahdella kentällä laadukkaasti, Keskuspuiston kupeessa stadissa ja 20 minuutin ajomatkan päässä Porvoon moottoritien varressa Kullon luksuskentällä? Pelipaketti Kullo-Paloheinästä on tullut kahdessa kesässä supersuosittu. Voit olla jäsen missä golfseurassa tahansa.

  • Pelipaketti Kullo-Paloheinä (rajaton pelioikeus) 850 €
  • Junioripelioikeus Kullo-Paloheinä (alle 22 v.) 15 €/ikävuosi

Sadalle ensimmäiselle pelioikeuden kokonaan maksaneelle viisi ilmaista pelikierrosta yhteistyökentillämme Nurmijärvi, Vierumäki Cooke, Vierumäki Classic ja Ruukki. Tutustu pelipaketin ehtoihin ja etuihin tästä.

Lisätietoja ja varaukset: caddiemaster@paloheinagolf.fi. Voit ostaa pelioikeudet nyt myös suoraan verkossa. Voit halutessasi maksaa sen myös osissa.


Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020: aikuiset 69 €, junnut 50 €

Liity HIFK Golfin jäseneksi 2020, saat lisäetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3) koko kaudeksi. Jäsenmaksu aikuisilta 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet tervetulleita!

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi koko kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!


Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.

Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.


Usuta golfkärpänen kimppuun: yllätä lahjakortilla 2019

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2019? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja? Paloheinä Golf on kävijämääriltään Suomen suosituin.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat