Pelioikeus Paloheinä 495 € (junnut 10 € ikävuosi), Kullo-Paloheinä 850 € (junnut 15 € ikävuosi) – nyt myös osamaksulla

LIITY HIFK GOLFIN JÄSENEKSI JA GOLFAA KESÄ 2020 STADISSA

Miksi kaahata korpikentille, kun voit pelata pelisi laadukkaasti Keskuspuiston kupeessa? Ja unohda ukkogolfin komento: pelaa 9 reikää parissa tunnissa silloin kun sinulle sopii, 18 reikää kun siltä tuntuu.

 • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
 • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt ark. ennen klo 14) 405 €
 • Opiskelijapelioikeus (todistettava, alle 30-vuotiaille) 300 €
 • Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 € / ikävuosi

Tutustu pelioikeuden ehtoihin ja etuihin tästä. Varmista pelisi 2020 ja lunasta omasi suoraan verkossa.  Voit maksaa pelioikeutesi myös osissa, maksa pelioikeutesi esm. 40 euron kuukausierissä. Tee sopimus suoraan palveluntarjoajan kanssa verkossa.

Pelioikeuden lunastavan tulee olla HIFK Golf ry:n jäsen. Voit liittyä jäseneksi tästä. Kauden 2020 jäsenmaksu on aikuisilta 69 €, junioreilta (alle 22 v.) 50 €, ei liittymismaksua.


LUNASTA SUOSITTU PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ JA OLE JÄSEN MISSÄ SEURASSA HALUAT

Miksi et golfaisi ensi kesää kahdella kentällä laadukkaasti, Keskuspuiston kupeessa stadissa ja 20 minuutin ajomatkan päässä Porvoon moottoritien varressa Kullon luksuskentällä? Pelipaketti Kullo-Paloheinästä on tullut kahdessa kesässä supersuosittu. Voit olla jäsen missä golfseurassa tahansa.

 • Pelipaketti Kullo-Paloheinä 2020 (rajaton pelioikeus) 850 €
 • Junioripelioikeus Kullo-Paloheinä 2020 (alle 22 v.) 15 € / ikävuosi

Sadalle ensimmäiselle pelioikeuden kokonaan maksaneelle viisi ilmaista pelikierrosta yhteistyökentillämme Nurmijärvi, Vierumäki Cooke, Vierumäki Classic ja Ruukki. Tutustu pelipaketin ehtoihin ja etuihin tästä.

Lisätietoja ja varaukset: caddiemaster@paloheinagolf.fi. Voit ostaa pelioikeudet nyt myös suoraan verkossa. Voit maksaa sen myös osissa, tee osamaksusopimus verkossa suoraan palveluntarjoajan kanssa. Voit maksaa pelipaketin esim. 80 euron kuukausierissä.


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenejä järjestetään läpi kesän viiden kuukauden ajan ma- ja to-iltaisin, pelitreenejä kentällä keskiviikkoisin. Hinta vain 150 €, sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja vakuutukset. Voit osallistua aina kun sinulle sopii, myös aloittelijat tervetulleita!

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Treenit iltaisin ma, ke ja to. Kertahinta 15 €.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

 • *
 • *
 • *
 • *
 • *

maksutavat