Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit toukokuusta syksyyn pienryhmissä vain 150 € – hyppää kyytiin milloin sinulle sopii

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat alkavat tänä vuonna virusepidemian vuoksi normaalia myöhemmin 14. toukokuuta – ja varotoimet huomioiden porrastetuissa pienryhmissä.

Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii. Ryhmätreeneissä on puolentoista viikon lomatauko juhannuksesta alkaen.

Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, muodostamme ryhmät osallistujen tason ja taitojen mukaan. Treenit ovat sunnuntaisin ja torstaisin, koulujen loman aikana pelipäivä keskiviikkoisin Paloheinän Isolla Ysillä (tarkennamme kellonaikoja myöhemmin). Ryhmätreenien lisäksi pelaamme kerran kuussa Kullon golfkentällä, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita kierrokselle. 

Junnujen pienryhmätreenit järjestetään torstaisin ja sunnuntaisin klo 18.30 alkaen. Ryhmien kokoa on pienennetty ja harjoittelemme portaittain, yhdessä ryhmässä voi olla enimmillään 6 junnua.

Junnutreenien kausihinta on vain 150 € ja se edellyttää HIFK Golf ry:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 50 €, ei liittymismaksua). Treenien aikana on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card. Voit halutessasi kokeilla treenejä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € kausihinnasta.

Lisätietoja saat ohjaaja Johanna Takalalta, puhelin 040 700 2266. Junnut ovat hyvissä käsissä: Jossu valittiin helmikuussa 2020 Suomen Golfliiton gaalassa vuoden nuoriso-ohjaajaksi.

Ilmoittaudu sähköpostitse toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:

*  Osallistujan nimi, syntymäaika ja osoite
*  Sähköpostiosoite ja puhelinnumero (jompikumpi vanhemmista)
*  Onko osallistuja ennen pelannut (mahdollinen green card ja tasoitus)

Maksutiedot HIFK Golf ry FI15 5561 18200 19261

Viestikenttään junnutreenit ja osallistujan nimi.


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa kesäkuun alusta alkaen. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat