Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit syksyyn saakka pienryhmissä vain 150 € – hyppää kyytiin milloin sinulle sopii

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat alkoivat tänä vuonna virusepidemian vuoksi normaalia myöhemmin – ja varotoimet huomioiden porrastetuissa pienryhmissä.

Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii. Ryhmätreeneissä on puolentoista viikon lomatauko juhannuksesta alkaen.

Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, muodostamme ryhmät osallistujien tason ja taitojen mukaan. Kussakin ryhmässä voi olla vain kuusi osallistujaa.

Porrastetut treenit ovat torstaisin ja sunnuntaisin kello 18.30 alkaen, pelipäivä keskiviikkoisin Paloheinän Isolla Ysillä. Treenien lisäksi pelaamme kerran kuussa Kullon golfkentällä, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan kierrokselle. 

Junnutreenien kausihinta on vain 150 € ja se edellyttää HIFK Golf ry:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 50 €, ei liittymismaksua). Treenien aikana on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card. Voit halutessasi kokeilla treenejä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € kausihinnasta.

Lisätietoja saat ohjaaja Johanna Takalalta, puhelin 040 700 2266. Junnut ovat hyvissä käsissä: Jossu valittiin helmikuussa 2020 Suomen Golfliiton gaalassa vuoden nuoriso-ohjaajaksi.

Ilmoittaudu sähköpostitse toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:

*  Osallistujan nimi, syntymäaika ja osoite
*  Sähköpostiosoite ja puhelinnumero (jompikumpi vanhemmista)
*  Onko osallistuja ennen pelannut (mahdollinen green card ja tasoitus)

Maksutiedot HIFK Golf ry FI15 5561 18200 19261

Viestikenttään junnutreenit ja osallistujan nimi.


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat