Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat keväästä syksyyn. Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii. Ryhmätreeneissä on puolentoista viikon lomatauko juhannuksesta alkaen.

Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, muodostamme ryhmät osallistujien tason ja taitojen mukaan. Kussakin ryhmässä voi olla vain kuusi osallistujaa. Treenejä järjestetään kahdesti viikossa koulupäivän jälkeen, pelipäivä on keskiviikkoisin Paloheinän Isolla Ysillä. Treenien lisäksi pelaamme kerran kuussa Kullon golfkentällä, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan kierrokselle. 

Nappulatreenit – ke ja su klo 17-18
Junnutreenit – ke ja su klo 18-19.30

Junnutreenien kausihinta on 150 € ja se edellyttää HIFK Golf ry:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 50 €, ei liittymismaksua). Treenien aikana on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card. Voit halutessasi kokeilla treenejä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € kausihinnasta.

Lisätietoja saat ohjaaja Johanna Takalalta, puhelin 040 700 2266. Junnut ovat hyvissä käsissä, ”Jossu” valittiin helmikuussa 2020 Suomen Golfliiton gaalassa vuoden nuoriso-ohjaajaksi.

Ilmoittaudu sähköpostitse toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:

*  Osallistujan nimi, syntymäaika ja osoite
*  Sähköpostiosoite ja puhelinnumero (jompikumpi vanhemmista)
*  Onko osallistuja ennen pelannut (mahdollinen green card ja tasoitus)

Maksutiedot HIFK Golf ry FI15 5561 18200 19261

Viestikenttään junnutreenit ja osallistujan nimi.


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä