Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit keväästä syksyyn

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat keväästä syksyyn. Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii.

Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, muodostamme ryhmät osallistujien tason ja taitojen mukaan.

Nappulatreenit alle 8 vuotiaille: torstai 17-18 ja sunnuntaisin 16-17
Nappulatreenit 8-10 vuotiaille: torstai 18-19 ja sunnuntaisin 17-18
Junnutreenit 10-18 vuotiaille: torstai 19-20
ja sunnuntaisin 18-19

Junnutreenien kausihinta on 250 €. Treeneihin osallistuminen edellyttää HIFK Golf ry:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 50 €, ei liittymismaksua) tai jäsenyyden jossain suomalaisessa golf seurassa. Treenien aikana on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card. 

Lisätietoja kauden 2023 treeneistä saat suoraan ohjaaja Johanna Takalalta, puhelin 040 700 2266. Junnut ovat hyvissä käsissä, ”Jossu” valittiin kaksi vuotta sitten Suomen Golfliiton gaalassa vuoden nuoriso-ohjaajaksi.

Ilmoittaudu sähköpostitse johanna.takala@hifkgolf.fi.


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit 2023 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat.

Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: opi ja harjoittele itsenäisesti

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.


Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä synttärit, häät, valmistujaiset, eläkkeelle jäänti…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää lahjakortin Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla!

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.