Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat alkavat jälleen keväällä 2021. Harkkoja järjestetään kahdesti viikossa pienryhmissä heti kun säät sallivat. Aloitusajankohta kerrotaan kevään aikana tällä palastalla.

Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii. Ryhmätreeneissä on puolentoista viikon lomatauko juhannuksesta alkaen.

Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, muodostamme ryhmät osallistujien tason ja taitojen mukaan. Kussakin ryhmässä voi olla vain kuusi osallistujaa.

Treenejä järjestetään kahdesti viikossa koulupäivän jälkeen, pelipäivä on keskiviikkoisin Paloheinän Isolla Ysillä. Treenien lisäksi pelaamme kerran kuussa Kullon golfkentällä, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan kierrokselle. 

Junnutreenien kausihinta on 150 € ja se edellyttää HIFK Golf ry:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 50 €, ei liittymismaksua). Treenien aikana on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card. Voit halutessasi kokeilla treenejä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € kausihinnasta.

Lisätietoja saat ohjaaja Johanna Takalalta, puhelin 040 700 2266. Junnut ovat hyvissä käsissä: Jossu valittiin helmikuussa 2020 Suomen Golfliiton gaalassa vuoden nuoriso-ohjaajaksi.

Ilmoittaudu sähköpostitse toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:

*  Osallistujan nimi, syntymäaika ja osoite
*  Sähköpostiosoite ja puhelinnumero (jompikumpi vanhemmista)
*  Onko osallistuja ennen pelannut (mahdollinen green card ja tasoitus)

Maksutiedot HIFK Golf ry FI15 5561 18200 19261

Viestikenttään junnutreenit ja osallistujan nimi.


Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä alkavat keväällä 2021 säiden salliessa. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kauden hinta on vain 150 €.


Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa 2021, tuntien ajankohdat kerrotaan tällä palstalla pian.

Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan. Ajankohdat 2021 julkaistaan täällä pian.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

“Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä