Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn vain 150 € – hyppää kyytiin milloin sinulle sopii

HIFK Golfin koko kesän kestävät junnutreenit alkavat Paloheinä Golfissa toukokuun alussa ja jatkuvat syyskuun loppuun saakka. Hyppää kyytiin milloin haluat, osallistu niin moniin harkkoihin kuin haluat viiden kuukauden aikana!

Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, jaamme pelaajat ryhmiin tason ja taitojen mukaan. Treeneissä on puolentoista viikon lomatauko juhannuksesta alkaen. Treenit ovat maanantaisin ja torstaisin, koulujen loman aikana pelipäivä  keskiviikkoisin Paloheinän Isolla Ysillä:

  • nappulat (5-8 v.) klo 17.30-18.30
  • juniorit  (8-17 v.) klo 18.30-20.00 

Kerran kuukaudessa pelaamme Kullossa porukalla, vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. 

Junnutreenejä järjestetään nappuloille (5-8 -vuotiaat) maanantaisin ja torstaisin klo 18–19.30 ja lisäksi peliharjoitukset kentällä koulujen kesäloman aikana keskiviikkoisin kello 13–15. Harkoissa kesälomatauko heti juhannuksen jälkeen.

Koko kauden pakettihinta on 150 € ja sisältää varusteiden lainan, HIFK Golfin jäsenyyden ja Suomen Golfliiton vakuutuksen.

Halutessasi voit kokeilla treenejä kahdesti 5,50 € per kerta ennen kuin päätät, onko tämä sinun juttusi. Jos jatkat, vähennämme 11 € pakettihinnasta. Treenien päätteeksi on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa toimisto@hifkgolf.fi ja kerro:

*  Osallistujan nimi, syntymäaika ja osoite
*  Sähköpostiosoite ja puhelinnumero (jompikumpi vanhemmista)
*  Onko osallistuja ennen pelannut (mahdollinen green card ja tasoitus)

Maksutiedot HIFK Golf ry FI15 5561 18200 19261


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille alkavat keväällä

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme edullisia aloittelijakierroksia opettajan ohjauksessa viikonloppu-iltaisin. Kierrokset palaavat ohjelmaamme ensi keväänä.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa läpi kesän. Hanna Teerijoki (PGA) tai hänen opetustiiminsä jäsen vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat