Ala pelata golfia! Green card -kurssi kädestä pitäen stadissa 129 €, Green card -kurssi itsenäisesti verkossa 69 €


Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com: 
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

Paloheinä Golf on golfareiden ykköskouluttaja Suomessa. Järjestämme green card -kursseja (golfin alkeiskursseja) pienryhmissä kahtena perättäisenä päivänä, useita kertoja viikossa. Kursseilla on opetusta 4 tuntia (2 x 2 h).

Kurssin hinta on kaikille sama 129 €, se sisältää opetuksen lisäksi lyömättömät edut: oman rautamailan ja kuukauden pelit (sisältää ilmaiset lainamailat) Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Kurssiryhmään mahtuu kerralla 8 oppilasta per opettaja.

Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, mutta oppilaita pyydetään katsomaan golfin sääntövideo ennen kursille tuloa. Linkki videoon lähetetään ilmoittautuneille pari päivää ennen kurssin alkua. Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi. Erillistä koetta ei järjestetä. Kiireettömistä seniorikursseistamme voit lukea tästä.

”Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Lainaamme myös mailat ilman maksua. Evergreen on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

KURSSIAIKATAULU KEVÄT 2023

Maanantai ja tiistai 19-21
Keskiviikko ja torstai 19-21
Lauantai ja sunnuntai 9-11

Teaching in English is available in the courses starting on the first and the third Wednesday of each calendar month.  Englanninkielistä opetusta järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena keskiviikkona alkavalla kurssilla.

Voit ilmoittautua myös sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi. Muistathan lisätä sähköpostiin puhelinnumerosi ja kaikkien osallistujien nimet. Paloheinä Golf auttaa aloittelijat alkuun kurssin jälkeen: järjestämme ohjattuja pelikierroksia. Kurssin netti-ilmoittautuminen tapahtuu nettikaupan kautta. 

* Kysymyksiä green cardin suorittamisesta  -  Hanna Teerjoki vastaa
* Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta
* Ohjattuja pelikierroksia kurssin jälkeen

Nyt voit suorittaa green cardin itsenäisesti myös uuden, upean verkkokurssin avulla missä päin Suomea tahansa. Head pro Hanna Teerijoen (PGA) videot ja niihin istutettu grafiikka vääntävät golfin salat suoriksi rautalangasta. Lue lisää tästä.


Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä synttärit, häät, valmistujaiset, eläkkeelle jäänti…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää lahjakortin Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla!


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit 2023 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat.

Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: opi ja harjoittele itsenäisesti

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.