Aloita golf: green card -kurssit pyörivät täyttä häkää, nyt voit tulla golfariksi myös itsenäisesti uuden upean verkkokurssin avulla

Paloheinän suositut green card -kurssit pyörivät täyttä häkää. Järjestämme joka viikko useita kursseja pienryhmissä, joissa on keskimäärin 5 osallistujaa, osallistujien kattomäärä on 7. Kursseilla noudatetaan epidemian sanelemia varotoimia.

Nyt voit suorittaa green cardin itsenäisesti myös verkkokurssin avulla. Paloheinä Golfin head pron Hanna Teerijoen (PGA) upeat videot opettavat “kädestä pitäen” golfaamaan. Osmo Päivisen kuvaus ja videoihin lisätty grafiikka vääntävät rautalangasta, miten mailaa pidetään ja miten svingi toimii. Voit suorittaa golfin verkkokurssin missä päin Suomea tahansa ja harjoitella itsenäisesti. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit lainata mailoja ja käyttää Paloheinän harjoitusalueita ilman eri maksua. Videoiden yhteispituus 1h 50 m, verkkokurssin hinta vain 69 € – Teerijoen mietityt ja taitavasti toteutetut videot sopivat myös golftaitojaan hioville! Lue itsenäisestä, omaa tahtia suoritettavasta verkkokurssista lisää tästä.

Paloheinässä paikan päällä järjestettävillä kursseilla on opetusta 2 x 2 tuntia (kaksi tuntia kahtena peräkkäisenä päivänä) kurssin hinta on kaikille osallistujille 129 €. Se sisältää opetuksen lisäksi kuvitetun sääntöoppaan, mailojen ja pallojen lainan, omaksi annettavan perusmailan ja kuukauden pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi.

“Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. “Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Se on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

OHJATUT KURSSIKIERROKSET
ROHKAISEVAT PELAAMAAN 

Teerijoki on huomannut, että kynnys pelaamisen aloittamiselle on Evergreen-pelioikeudesta huolimatta monille yhä turhan korkea.

“Haluamme rohkaista aloittelijoita ja tarjoamme kurssin käyneille myös ohjattuja pelikierroksia Isolla Ysillä. Neljän aloittelijan ryhmässä ja opettajan ohjauksessa perjantai-iltaisin pelattavat kiireettömät kierrokset ovat olleet erittäin suosittuja, niiden avulla monet ovat astuneet itselleen asettamansa kynnyksen yli ja alkaneet pelata itsenäisesti.”

Ohjattujen kierrosten hinta on niitä tarvitseville 30 €, se sisältää myös green feen (norm. 26 €) ja mailojen lainan. Voit varata ohjatun kierroksesi kurssin jälkeen Paloheinän caddiemasterilta.

Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, joskin oppilaiden edellytetään tutustuvan kurssin alussa annettavaan sääntöoppaaseen itsenäisesti.

Hanna Teerijoki on golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on opetustiiminsä kanssa kouluttanut yli 20 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. “Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com (28.11.2018)
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

KEVÄÄN 2021 KURSSIAIKATAULU (kurssit kahtena peräkkäisenä päivänä: 2 x 2 tuntia)
MA-TI klo 17 – 19
LA-SU klo 9 – 11

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa verkkomaksuna (linkki alla) koko kurssin hinta tai 30 euron varausmaksu. Jos maksat pelkän varausmaksun, loppusumma on suoritettava kurssin alussa paikan päällä kortilla tai liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu Paloheinä Golfin green card -kurssille tästä.

Voit halutessasi ilmoittautua myös puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi


Kysymyksiä ja vastauksia green cardin suorittamisesta
Lue lisää golfin aloittamisesta
Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta


Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä alkavat keväällä 2021 säiden salliessa. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kauden hinta on vain 150 €.


Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa 2021, tuntien ajankohdat kerrotaan tällä palstalla pian.

Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan. Ajankohdat 2021 julkaistaan täällä pian.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

“Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä