Green card -kurssi kädestä pitäen 129 €, itsenäisesti verkossa 69 €


Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com: 
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

Paloheinä Golf on golfareiden ykköskouluttaja Suomessa. Järjestämme green card -kursseja (golfin alkeiskursseja) pienryhmissä kahtena perättäisenä päivänä, useita kertoja viikossa. Kursseilla on opetusta 4 tuntia (2 x 2 h).

Kurssin hinta on kaikille sama 129 €, se sisältää opetuksen lisäksi lyömättömät edut: oman rautamailan ja kuukauden pelit (sisältää ilmaiset lainamailat) Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3).

Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, mutta oppilaiden tulee katsoa golfin sääntövideo ennen kursille tuloa. Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi. Erillistä koetta ei järjestetä.

”Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Lainaamme myös mailat ilman maksua. Evergreen on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

KEVÄÄN JA KESÄN KURSSIT 2024:

Maanantai ja tiistai klo 17-19
Keskiviikko ja torstai klo 19-21
Lauantai ja sunnuntai klo 9-11


Ilmoittautuminen kurssille käy helpoiten tästä. Voit ilmoittautua myös puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi

Teaching in English is available in the courses starting on the first and the third Monday of each calendar month.

Nyt voit suorittaa green cardin itsenäisesti myös uuden, upean verkkokurssin avulla missä päin Suomea tahansa. Head pro Hanna Teerijoen (PGA) videot ja niihin istutettu grafiikka vääntävät golfin salat suoriksi rautalangasta. Lue lisää ja osta tästä.

Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun kurssin jälkeen: järjestämme ohjattuja pelikierroksia.

* Kysymyksiä green cardin suorittamisesta – Hanna Teerjoki vastaa
* Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit 2024 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kausihinta 250 € + HIFK Golfin jäsenmaksu 50 €. Voit osallistua treeneihin milloin sinulle sopii.

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.


Golf pro Hanna Teerijoen mainiot treenivideot verkossa

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutettu grafiikka paljastaa pelin hengen.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.