Uudistuneet green card -kurssit kesäkuusta alkaen: ryhmissä vain 5 oppilasta, ohjattuja pelikierroksia rohkaisuksi

Paloheinä Golfin green card -kurssien rakenne muuttuu kesäkuussa, josta lähtien kursseja järjestetään neljä kertaa viikossa. (Tämän jutun lopussa kerrotaan toukokuun kursseista.) Kullekin kurssille mahtuu enintään 5 oppilasta, jolloin epidemian vaatimien turvasääntöjen noudattaminen on varmempaa. Opetus pienryhmissä on myös yksilöllisempää.

Opetusta järjestetään 2 x 2 tuntia (kaksi tuntia kahtena peräkkäisenä päivänä), kurssin hinta on kaikille osallistujille 129 €. Se sisältää opetuksen lisäksi kuvitetun sääntöoppaan, mailojen ja pallojen lainan, omaksi annettavan perusmailan ja kuukauden pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi.

”Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Se on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

OHJATUT KURSSIKIERROKSET
ROHKAISEVAT PELAAMAAN 

Teerijoki on huomannut, että kynnys pelaamisen aloittamiselle on tästä huolimatta monille yhä turhan korkea. ”Siksi tarjoamme kurssin käyneille myös ohjattuja pelikierroksia Isolla Ysillä. Neljän aloittelijan ryhmässä ja opettajan ohjauksessa perjantai-iltaisin pelattavat kiireettömät kierrokset ovat olleet erittäin suosittuja, niiden avulla monet ovat astuneet kynnyksen yli ja alkaneet pelata itsenäisesti.”

Ohjattujen kurssikierrosten hinta on 30 €, se sisältää opetuksen ja green feen (norm. 26 €). Voit varata kierroksesi kurssin jälkeen Paloheinän caddiemasterilta.

Opetus koronakesän kursseilla tapahtuu alusta loppuun ulkona, opettaja ei koske oppilaan mailoihin ja pitää turvavälin heihin koko kurssin ajan. Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, joskin oppilaiden edellytetään tutustuvan kurssin alussa annettavaan sääntöoppaaseen itsenäisesti.

Hanna Teerijoki on golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on opetustiiminsä kanssa kouluttanut lähes 30 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com (28.11.2018)
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

KESÄKUUN ALUSTA NELJÄ KURSSIA JOKA VIIKKO:
1. ma ja ti, klo 19-21
2. ke ja to, klo 19-21
3. la ja su, klo 9-11
4. la ja su, klo 19-21


Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa verkkomaksuna (linkki alla) koko kurssin hinta tai 30 euron varausmaksu. Jos maksat pelkän varausmaksun, loppusumma on suoritettava kurssin alussa paikan päällä kortilla tai liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu Paloheinä Golfin green card -kurssille tästä. Voit ilmoittautua myös puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi


Toukokuun kurssit kolmesti viikossa, ilmoittaudu sähköpostitse

Toukokuun green card eli -alkeiskurssit järjestetään neljän hengen ryhmissä kolmesti viikossa: 2 x 2 tuntia (kahtena peräkkäisenä päivänä) ma-ti, ke-to ja la-su. Kurssin hinta on 129 €, se sisältää omaksi annettavan perusmailan, kuvitetun sääntöoppaan, mailojen ja pallojen lainan, green cardin ja kuukauden pelit Paloheinän Evergreenillä (par 3). 

Kursseja kolmesti viikossa toukokuussa:
* ke ja to (27-28.5) klo 19-21
* ma ja ti (25-26.5) klo 19-21
* la ja su (30-31.5) klo 9-11

Ilmoittaudu toukokuun kurssille sähköpostitse: caddiemaster@paloheinagolf.fi.
Kerro viestissäsi kurssiajankohta ja puhelinnumerosi.

Kysymyksiä ja vastauksia green cardin suorittamisesta
Lue lisää golfin aloittamisesta
Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta


Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille perjantai-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia perjantai-iltaisin. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen ja mailojen lainan.

Kaikille avoimet ryhmätreenit kolmesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää tunnin pituisia ryhmätreenejä kolmesti viikossa kesäkuun alusta alkaen. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.


Arkajalkalähtöjä joka aamu Paloheinän Isolla Ysillä

Jos aristelet pelaamista muiden seurassa tai haluat varmistaa yksityisyytesi, voit varata aamulähdön ennen kello kahdeksaa kahdelle tai kolmelle. Maksat 26 €/pelaaja, mutta sinun ei tarvitse lyödä palloa tuntemattomien seurassa. Soita 010 292 7060.

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat