Suomen suosituimmat green card -kurssit alkavat jälleen keväällä – voit tulla golfariksi myös itsenäisesti upean verkkokurssin avulla

Paloheinän suositut green card -kurssit pyörivät myös syksyllä täyttä häkää. Kursseillamme on opetusta 2 x 2 tuntia (kaksi tuntia kahtena peräkkäisenä päivänä). Syyskuun viimeisellä viikolla ja lokakuussa kursseja on vain yksi, la-su klo 11-13. Noudatamme tarkasti epidemian sanelemia varotoimia.

Nyt voit suorittaa green cardin itsenäisesti myös verkkokurssin avulla. Head pro Hanna Teerijoen (PGA) videot ja niihin istutettu grafiikka vääntävät golfin salat suoriksi rautalangasta. Lue lisää tästä.

Paloheinässä suoritettavan kurssin hinta on 129 €, se sisältää opetuksen lisäksi mailojen ja pallojen lainan, omaksi annettavan perusmailan ja kuukauden pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, mutta oppilaita pyydetään katsomaan golfin sääntövideo ennen kursille tuloa. Linkki videoon lähetetään ilmoittautuneille. Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi.

”Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Se on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com: 
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

KURSSIAIKATAULU
Kurssit aina kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 2 tuntia),

LA-SU klo 11-13 (syyskuun viimeisellä viikolla ja lokakuussa, kursseja ei enää marraskuussa)

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa verkkomaksuna (linkki alla) koko kurssin hinta tai 30 euron varausmaksu. Jos maksat pelkän varausmaksun, loppusumma on suoritettava kurssin alussa paikan päällä. Ilmoittaudu kurssille tästä. Myös 010 292 7060 tai caddiemaster@paloheinagolf.fi.

OHJATUT PELIKIERROKSET
ROHKAISEVAT ALOITTELIJOITA

Kouluttaja Hanna Teerijoki on huomannut, että kynnys pelaamisen aloittamiselle on green card -kurssin jälkeen monille yhä turhan korkea.

”Tarjoamme tämän vuoksi kurssin käyneille ohjattuja pelikierroksia Isolla Ysillä. Neljän aloittelijan ryhmissä opettajan ohjauksessa pelattavista kiireettömistä kierroksista on tullut erittäin suosittuja, niiden avulla monet ovat astuneet kynnyksen yli ja alkaneet pelata itsenäisesti.”

Ohjattuja kierroksia järjestetään iltaisin, niiden hinta on 30 €, mikä sisältää myös green feen (norm. 26 €) ja mailojen lainan. Voit varata ohjatun kierroksesi kurssin jälkeen Paloheinän caddiemasterilta.

Hanna Teerijoki on golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on opetustiiminsä kanssa kouluttanut reilusti yli 20 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Kysymyksiä ja vastauksia green cardin suorittamisesta
Lue lisää golfin aloittamisesta
Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!