Ala pelata golfia! Green card -kurssi kädestä pitäen stadissa 129 €, Green card -kurssi itsenäisesti verkossa 69 €


Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com: 
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

Paloheinä Golf on golfareiden ykköskouluttaja Suomessa. Järjestämme green card -kursseja (golfin alkeiskursseja) pienryhmissä kahtena perättäisenä päivänä, useita kertoja viikossa. Kursseilla on opetusta 4 tuntia (2 x 2 h).

Kurssin hinta on kaikille sama 129 €, se sisältää opetuksen lisäksi lyömättömät edut: oman rautamailan ja kuukauden pelit (sisältää ilmaiset lainamailat) Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3).

Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, mutta oppilaita pyydetään katsomaan golfin sääntövideo ennen kursille tuloa. Linkki videoon lähetetään ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen kurssin alkua. Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi. Erillistä koetta ei järjestetä.

”Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Lainaamme myös mailat ilman maksua. Evergreen on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

Kurssit palaavat ohjelmistoon taas ensi keväänä!

Teaching in English is available in the courses starting on the first and the third Tuesday of each calendar month.

Paloheinä Golf auttaa aloittelijat alkuun kurssin jälkeen: järjestämme ohjattuja pelikierroksia. Kurssin netti-ilmoittautuminen tapahtuu nettikaupan kautta.
* Kysymyksiä green cardin suorittamisesta – Hanna Teerjoki vastaa
* Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta
* Ohjattuja pelikierroksia kurssin jälkeen

Nyt voit suorittaa green cardin itsenäisesti myös uuden, upean verkkokurssin avulla missä päin Suomea tahansa. Head pro Hanna Teerijoen (PGA) videot ja niihin istutettu grafiikka vääntävät golfin salat suoriksi rautalangasta. Lue lisää tästä.


Ala pelata golfia! Green card -kurssi kädestä pitäen stadissa 129 €, Green card -kurssi itsenäisesti verkossa 69 €

Paloheinän suositut green card -kurssit palaavat ohjelmistoon heti keväällä. Alkeiskursseilla on opetusta 2 x 2 tuntia ja upeat edut: saat omaksi rautamailan ja kuukauden pelit par 3 -kentällä. Nyt voit suorittaa green cardin myös itsenäisesti verkossa missä päin tahansa Suomea.

Golf pro Hanna Teerijoen upeat golfvideot verkossa: opi, kertaa ja viilaa – harjoittele itsenäisesti ja pelaa pätevästi

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.


Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.