Uudistuneet green card -kurssit pienryhmissä – kurssin jälkeen rohkaisuksi pelikierroksia opettajan ohjauksessa

Paloheinä Golfin green card -kursseilla on tänä vuonna uusi ilme. Järjestämme entistä enemmän kursseja joka viikko pienryhmissä, joissa on keskimäärin 5 osallistujaa, osallistujien kattomäärä on 7. Epidemian sanelemien turvasääntöjen noudattaminen on pienryhmissä varmempaa – ja myös oppiminen helpompaa.

Opetusta järjestetään 2 x 2 tuntia (kaksi tuntia kahtena peräkkäisenä päivänä) kurssin hinta on kaikille osallistujille 129 €. Se sisältää opetuksen lisäksi kuvitetun sääntöoppaan, mailojen ja pallojen lainan, omaksi annettavan perusmailan ja kuukauden pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi.

”Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Se on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

OHJATUT KURSSIKIERROKSET
ROHKAISEVAT PELAAMAAN 

Teerijoki on huomannut, että kynnys pelaamisen aloittamiselle on Evergreen-pelioikeudesta huolimatta monille yhä turhan korkea.

”Haluamme rohkaista aloittelijoita ja tarjoamme kurssin käyneille myös ohjattuja pelikierroksia Isolla Ysillä. Neljän aloittelijan ryhmässä ja opettajan ohjauksessa perjantai-iltaisin pelattavat kiireettömät kierrokset ovat olleet erittäin suosittuja, niiden avulla monet ovat astuneet itselleen asettamansa kynnyksen yli ja alkaneet pelata itsenäisesti.”

Ohjattujen kierrosten hinta on niitä tarvitseville 30 €, se sisältää myös green feen (norm. 26 €) ja mailojen lainan. Voit varata ohjatun kierroksesi kurssin jälkeen Paloheinän caddiemasterilta.

Opetus koronakesän kursseilla tapahtuu alusta loppuun ulkona, opettaja ei koske oppilaan mailoihin ja pitää turvavälin heihin koko kurssin ajan. Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, joskin oppilaiden edellytetään tutustuvan kurssin alussa annettavaan sääntöoppaaseen itsenäisesti. Yksi opettajistamme puhuu golfin kotikieltä englantia, kerro etukäteen jos haluat opetuksen alusta loppuun suomeksi tai ruotsiksi.

Hanna Teerijoki on golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on opetustiiminsä kanssa kouluttanut reilusti yli 20 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com (28.11.2018)
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

KURSSIAJAT (syyskuu 2020): 

* MA ja TI, klo 16.30-18.30
* MA ja TI, klo 19.00-21.00

* LA ja SU, klo 09.00-11.00
* courses in English 14.9. and 3.10.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa verkkomaksuna (linkki alla) koko kurssin hinta tai 30 euron varausmaksu. Jos maksat pelkän varausmaksun, loppusumma on suoritettava kurssin alussa paikan päällä kortilla tai liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu Paloheinä Golfin green card -kurssille tästä.

Voit halutessasi ilmoittautua myös puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi


Kysymyksiä ja vastauksia green cardin suorittamisesta
Lue lisää golfin aloittamisesta
Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta


Pelioikeus Paloheinä 495 €, Kullo-Paloheinä 850 €

Varmista kesän pelisi stadissa, rajaton pelioikeus yhä vain 495 € ja sisältää useita etuja. Opiskelijat 300 €, junnut 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Kullo-Paloheinä 850 €, junnut 15 € per ikävuosi. Voit suorittaa maksun myös osissa.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat