Uudistuneet green card -kurssit pienryhmissä – kurssin jälkeen rohkaisuksi pelikierroksia opettajan ohjauksessa

Paloheinä Golfin green card -kursseilla on tänä vuonna uusi ilme. Järjestämme entistä enemmän kursseja joka viikko pienryhmissä, joissa on keskimäärin 5 osallistujaa, osallistujien kattomäärä on 7. Epidemian sanelemien turvasääntöjen noudattaminen on pienryhmissä varmempaa – ja myös oppiminen helpompaa.

Opetusta järjestetään 2 x 2 tuntia (kaksi tuntia kahtena peräkkäisenä päivänä) kurssin hinta on kaikille osallistujille 129 €. Se sisältää opetuksen lisäksi kuvitetun sääntöoppaan, mailojen ja pallojen lainan, omaksi annettavan perusmailan ja kuukauden pelit Paloheinän Evergreen-kentällä (par 3). Green card annetaan golfin perusteet omaksuneille kurssin päätteeksi.

”Pelaamaan oppii pelaamalla”, Paloheinä Golfin head pro Hanna Teerijoki (PGA) sanoo. ”Tämän vuoksi annamme kaikille kurssin suorittaneille mahdollisuuden pelata kuukauden ajan rajattomasti Evergreenillä. Se on erinomainen sisäänajokenttä lajiin.”

OHJATUT KURSSIKIERROKSET
ROHKAISEVAT PELAAMAAN 

Teerijoki on huomannut, että kynnys pelaamisen aloittamiselle on Evergreen-pelioikeudesta huolimatta monille yhä turhan korkea.

”Haluamme rohkaista aloittelijoita ja tarjoamme kurssin käyneille myös ohjattuja pelikierroksia Isolla Ysillä. Neljän aloittelijan ryhmässä ja opettajan ohjauksessa perjantai-iltaisin pelattavat kiireettömät kierrokset ovat olleet erittäin suosittuja, niiden avulla monet ovat astuneet itselleen asettamansa kynnyksen yli ja alkaneet pelata itsenäisesti.”

Ohjattujen kierrosten hinta on niitä tarvitseville 30 €, se sisältää myös green feen (norm. 26 €) ja mailojen lainan. Voit varata ohjatun kierroksesi kurssin jälkeen Paloheinän caddiemasterilta.

Opetus koronakesän kursseilla tapahtuu alusta loppuun ulkona, opettaja ei koske oppilaan mailoihin ja pitää turvavälin heihin koko kurssin ajan. Golfin perussäännöt käydään läpi peliopetuksen lomassa, joskin oppilaiden edellytetään tutustuvan kurssin alussa annettavaan sääntöoppaaseen itsenäisesti. Yksi opettajistamme puhuu golfin kotikieltä englantia, kerro etukäteen jos haluat opetuksen alusta loppuun suomeksi tai ruotsiksi.

Hanna Teerijoki on golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on opetustiiminsä kanssa kouluttanut lähes 30 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Suomen johtava golfportaali Golfpiste.com (28.11.2018)
”Paloheinässä kurssien taso saa kiitosta. Se näkyy myös suosiossa.”

JÄLJELLÄ OLEVAT KURSSIT (loppusyksy 2020):
* la-su (10-11.10) klo 9-11
* la-su (31.10-1.11) klo 9-11

11Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa verkkomaksuna (linkki alla) koko kurssin hinta tai 30 euron varausmaksu. Jos maksat pelkän varausmaksun, loppusumma on suoritettava kurssin alussa paikan päällä kortilla tai liikuntaseteleillä. Ilmoittaudu Paloheinä Golfin green card -kurssilletästä.

Voit halutessasi ilmoittautua myös puhelimitse 010 292 7060 tai sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf


Kysymyksiä ja vastauksia green cardin suorittamisesta
Lue lisää golfin aloittamisesta
Lue Ilta-Sanomien juttu pääkouluttaja Hanna Teerijoesta


Kaikille avoimet ryhmätreenit kahdesti viikossa 

Paloheinä Golf järjestää ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Ryhmään mahtuu kymmenen osallistujaa. Ammattiopettaja vetää treenejä päämääränä parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Anna lahjakortti ja usuta golfkärpänen kimppuun!

Haluatko, että kaverisi tai perheenjäsenesi alkaa pelata golfia kaudella 2020? Haluaisitko antaa lahjaksi ystävällesi green card -kurssin, yksityisopetusta, pelikierroksia tai rangekortin, jolle on ladattu palloja?


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille arki-iltaisin

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia kolmena arki-iltana viikossa. Hinta 30 € sisältää opetuksen lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä jatkuvat syksyyn saakka. Treenit on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin sinulle sopii. Koko kesän hinta on vain 150 €.


Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!

”Nämä golfoppaat kannattaa hankkia heti ja empimättä”

Golfkouluttaja ja ammattivalmentaja Hanna Teerijoen (PGA) suositut golfoppaat Puhdas osuma rautamailoilla (Gummerus) ja Puhdas osuma puumailoilla (Gummerus) ovat saatavilla Paloheinän tiskiltä hintaan 25 €, molemmat kirjat yhteishintaan 40 €


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat