Varmuutta peliin – ohjatut kierrokset aloittelijoille arkisin

Ohjatut pelikierrokset pyörivät täyttä häkää! Parin tunnin kierroksia järjestetään koko kauden joka perjantai-iltaisin.

Ohjattu kierros Isolla Ysillä maksaa 35 € ja sisältää ohjauksen lisäksi green feen sekä mailojen ja kärryjen lainan. Ryhmään mahtuu kolme pelaajaa, joita seuraava opettaja antaa vinkkejä ja ohjaa liikkumaan kentällä. Opettaja kiertää tasaisesti kaikkien ryhmien kanssa ja opetus keskittyy erityisesti etikettiin, sääntöihin sekä kentällä liikkumiseen, mutta tärkeimpänä on rakentaa rohkeutta lähteä itse kentälle!

Ohjatuille pelikierroksille etusijalla ovat Paloheinässä green cardin suorittaneet, mutta myös muut aloittelijat ovat tervetulleita. Ilmoittautumiset tiskillä tai caddiemasterille numeroon 010 292 7060 kunkin pelipäivän aamuna kello yhdeksään mennessä. Pelaajilla on oltava omat pelipallot, niitä voi ostaa caddiemasterin tiskiltä.

Kierrosten toteutuminen vaatii vähintään kolme ilmoittautunutta. Kierrosmaksu suoritetaan caddiemasterille ennen kierroksen alkua. Tule rohkeasti mukaan, me kaikki olemme olleet joskus aloittelijoita!

MIKSI OHJATTUJA
PELIKIERROKSIA?

Paloheinä Golfin pääkouluttaja Hanna Teerijoki on huomannut, että kynnys pelaamisen aloittamiselle on green card -kurssin jälkeen monille yhä turhan korkea.

”Haluamme pitää aloittelijoista huolta myös kurssin jälkeen. Tarjoamme heille pelikierroksia Paloheinän Isolla Ysillä. Neljän aloittelijan ryhmissä opettajan ohjauksessa pelattavista kiireettömistä kierroksista on tullut erittäin suosittuja, niiden avulla monet ovat astuneet kynnyksen yli ja alkaneet pelata itsenäisesti.”

Hanna Teerijoki on golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on opetustiiminsä kanssa kouluttanut lähes 30 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Teerijoki on tiimeineen golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on kouluttanut reilusti yli 20 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Lue lisää golfin aloittamisesta


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit 2023 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat.

Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: opi ja harjoittele itsenäisesti

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.


Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä synttärit, häät, valmistujaiset, eläkkeelle jäänti…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää lahjakortin Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla!

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.