Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Paloheinä Golfin ohjattuja pelikierroksia järjestetään nyt myös aamuisin. Reilun kahden tunnin kierroksia järjestetään koko kauden ajan. Ohjattu kierros Isolla Ysillä maksaa 30 € ja sisältää ohjauksen lisäksi green feen (26 €) ja mailojen ja kärryjen lainan. Ryhmään mahtuu kolme pelaajaa, joita seuraava opettaja antaa vinkkejä ja ohjaa liikkumaan kentällä.

Ohjatuille pelikierroksille (”kurssikierroksille”) etusijalla ovat Paloheinässä green cardin suorittaneet. Ilmoittautumiset tiskillä tai caddiemasterille numeroon 010 292 7060 kunkin pelipäivän aamu kello yhdeksään mennessä. Pelaajilla on oltava omat pelipallot, niitä voi ostaa caddiemasterin tiskiltä.

Ohjattuja kierroksia järjestetään seuraavasti:
* maanantaisin (31.5-28.6) lähdöt klo 8.30-8.50 (max. 3 pelaajaa/ryhmä)
* keskiviikkoisin (26.5-30.6) lähdöt klo 11.50-12.10 (max. 3 pelaajaa/ryhmä)
* perjantai-iltaisin klo 18 alkaen (tiedustele caddiemasterilta)

Kierrosten toteutuminen vaatii vähintään kolme ilmoittautunutta. Kierrosmaksu suoritetaan caddiemasterille ennen kierroksen alkua. Tule rohkeasti mukaan, me kaikki olemme olleet joskus aloittelijoita!


Avoimet ryhmätreenit keskiviikkona ja torstaina

Paloheinä Golf järjestää yleisiä ryhmätreenejä kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-18. Kaikille avoimien treenien tarkoituksena on kohentaa golftaitoja kokonaisvaltaisesti.

Avoimet senioriharkat ti ja to kello 10-11

Suositut senioriharkat ovat pyörähtäneet käyntiin. Sennutreenit pidetään jos osallistujia on vähintään neljä, mukaan mahtuu kerralla enintään 10 henkeä. Hinta 10-15 €.


Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille

Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia nyt myös muutamina arkiaamuina. Hinta 30 € sisältää green feen, kärryjen ja mailojen lainan.

Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

Anna lahjaksi golfin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla: green card -kurssi (129 €), rajaton pelioikeus, nappulaleiri, rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta…


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

HIFK Golfin junnutreenit pienryhmissä on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille ja niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 150 €.

Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit

Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!


Yhteistyössä