Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille läpi koko kesän

Paloheinä Golf järjestää kahden tunnin ohjattuja pelikierroksia läpi koko kauden. Ohjattu kierros Isolla Ysillä maksaa 35 € ja sisältää ohjauksen lisäksi green feen ja mailojen ja kärryjen lainan. Ryhmään mahtuu kolme pelaajaa, joita seuraava opettaja antaa vinkkejä ja ohjaa liikkumaan kentällä.

Ohjatuille pelikierroksille etusijalla ovat Paloheinässä green cardin suorittaneet. Ilmoittautumiset tiskillä tai caddiemasterille numeroon 010 292 7060 kunkin pelipäivän aamu kello yhdeksään mennessä. Pelaajilla on oltava omat pelipallot, niitä voi ostaa caddiemasterin tiskiltä.

Ohjattuja kierroksia järjestetään heinä- ja elokuun ajan keskiviikkoisin aamupäivällä ja perjantai-iltaisin.

Kierrosten toteutuminen vaatii vähintään kolme ilmoittautunutta. Kierrosmaksu suoritetaan caddiemasterille ennen kierroksen alkua. Tule rohkeasti mukaan, me kaikki olemme olleet joskus aloittelijoita!

MIKSI OHJATTUJA
PELIKIERROKSIA?

Paloheinä Golfin pääkouluttaja Hanna Teerijoki on huomannut, että kynnys pelaamisen aloittamiselle on green card -kurssin jälkeen monille yhä turhan korkea.

”Haluamme pitää aloittelijoista huolta myös kurssin jälkeen. Tarjoamme heille pelikierroksia Paloheinän Isolla Ysillä. Neljän aloittelijan ryhmissä opettajan ohjauksessa pelattavista kiireettömistä kierroksista on tullut erittäin suosittuja, niiden avulla monet ovat astuneet kynnyksen yli ja alkaneet pelata itsenäisesti.”

Hanna Teerijoki on golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on opetustiiminsä kanssa kouluttanut reilusti yli 20 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Teerijoki on tiimeineen golfin ykköskouluttaja Suomessa, hän on kouluttanut reilusti yli 20 000 golfaria Suomen golfkentille kahden vuosikymmenen aikana. ”Kurssimme eivät ole kiireen sanelemia läpihuutojuttuja, otamme vastuun jokaisesta oppilaasta ja annamme tarvittaessa lisäopetusta”, hän sanoo.

Lue lisää golfin aloittamisesta