Kysymyksiä ja vastauksia Green cardista

Paloheinän head pro Hanna Teerijoki, PGA (Professional Golf Association), vastaa alla aloittelijoiden kysymyksiin green cardista ja golfkursseista. 

Lisätietoja pääkouluttaja, head pro Hanna Teerijoesta:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Hanna_Teerijoki
http://www.paloheinagolf.fi/hanna-teerijoen-golfopas
Hanna Teerijoki MTV3:n uutisissa
Iltasanomien juttu Hanna Teerijoesta (PDF)

Mihin green cardia tarvitaan?

Green card on golfin ajokortti, joka oikeuttaa hankkimaan jäsenyyden mistä tahansa golfseurasta. Seuran jäsenyys puolestaan takaa Suomen Golfliiton tasoituskortin (eBirdie), jolla voit periaatteessa pelata millä tahansa maailman golfkentistä. Olemalla jonkin suomalaisen golfseuran jäsen, sinulla on voimassa automaattisesti myös Suomen Golfliiton vakuutus. 

Kuka voi tulla kurssille? 

Kuka tahansa, lapsista senioreihin. Kukaan ei ole liian nuori eikä liian vanha. Yksi green cardin suorittajista Paloheinässä oli 80-vuotias helsinkiläisrouva. Paloheinä Golf järjestää green card -kurssien lisäksi myös erillisiä kursseja ja leirejä lapsille ja nuorille. Katso myös kohtaa Kurssit.

Mitä kurssilla opetetaan? 

Kurssilaisten ei tarvitse tietää golfista mitään etukäteen. Kurssilla opetetaan kaikki golfin perusteet teoriassa ja käytännössä. Kurssin aikana käydään läpi putti, chippi, bunkkerilyönti, pitkät lyönnit, säännöt ja etiketti. 

Mitä kurssimaksu sisältää?

Maksu sisältää opetuksen, kurssimateriaalin ja opetusvälineet (mailojen ja pallojen lainan). Kurssilaiset saavat ilmaiseksi oman rautamailan, oikeuden pelata Evergreenillä (par 3) ja oikeuden lainata pelimailoja kuukauden ajan. Etujen yhteisarvo on noin 110 euroa.

Milloin on paras aika hankkia green card?

Koulutamme golfareita keväästä myöhäiseen syksyyn (lokakuulle) saakka. Mitä aiemmin käyt kurssin ja hankit pelivalmiudet, sitä nopeammin pääset kiertämään kenttiä ja sitä pidemmän kauden ehdit pelata.

Miten ilmoittautua kurssille?

Klikkaa yllä olevaa vihreää painiketta VARAA KURSSI VERKOSSA tai lähetä viesti osoitteeseen caddiemaster@paloheinagolf.fi, saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi vuorokauden kuluessa sähköpostitse. Voit myös ilmoittautua soittamalla caddiemasterin numeroon 010 292 7060.

Monta oppilasta mahtuu kullekin kurssille?

Oppilasmäärää ei ole rajattu, mutta pyrkimyksenä on että kurssilla on yksi opettaja noin kymmentä oppilasta kohti. Osallistujien määrä sanelee opettajien määrän. Toimintaa johtaa ja siitä vastaa head pro Hanna Teerijoki (PGA, Professional Golf Association). 

Miten pukeutua kurssille? 

Asu on vapaa, mutta parasta pukeutua ulkoliikuntaan sopivaan asuun. Tasapohjaiset kengät ovat tarpeen, lenkki- tai tenniskengät kelpaavat mainiosti.

Jos sataa, pidetäänkö kurssi silti?

Pidetään, golfarit eivät vettä pelkää. Ja osa kurssista on teoriaa, mikä vuoksi opettajat voivat kaatosateen sattuessa rytmittää kurssin rakennetta säiden mukaan.  

Miten kurssin voi maksaa? 

Varausmaksu/käsiraha (30 euroa) on maksettava Paloheinä Golfin tilille Danske Bank FI5580009710209994, loput summasta voi yhtä lailla maksaa samalle tilille ennen kurssin alkua. Muutoin kurssi on maksettava ensimmäien kokoontumiskerran yhteydessä caddiemasterille (kortilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä). Hepoiten voit maksaa kurssin verkkomaksuna (klikkaa oranssia painiketta yllä).

Minkä seuran jäseneksi kannattaa liittyä?

Voit vapaasti valita seurasi tai olla liittymättä mihinkään seuraan. Muut kentät vaativat kuitenkin tasoituskortin (eli Suomen Golfliitoon kuuluvan seuran jäsenyyttä) esittämistä ehtona pelaamiselle. Paloheinä on HIFK Golfin kotikenttä ja itse suosittelemme liittymistä sen jäseneksi (aikuiset 96 €, junnut 60 €, ei liittymismaksua). Pelkkä jäsenyys oikeuttaa käyttämään Evergreen-kenttää (par 3) koko kauden ilman eri maksua.  

Miksi suorittaa green card juuri Paloheinässä?

Paloheinä on asiakasmääriltään Suomen suosituin golfkeskus, joka kouluttaa golfkauden aikana enemmän uusia golfareita kuin mikään muu golfkenttä Suomessa. Paloheinä sijaitsee Helsingissä, paikalle pääsee myös bussilla, Paloheinässä vallitsee välitön ja tärkeilemätön tunnelma, ja opettajatiimimme on tarkkaan valittu. Kurssiemme tasosta kertoo paljon se, että suuri osa uusista kurssilaisista tulee meille juuri muiden golfareiden suosituksista. Miksi kaahaisit korpikentille, kun saat saat laadukkainta golfopetusta järkevään hintaan stadissa?


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat