Varmista pelisi nyt: pelioikeus Paloheinän mainiolla kentällä 535 € – Paloheinä + Kullo 865 €

Miksi kaahata korpikentille, kun voit pelata pelisi stadissa Keskuspuiston kupeessa? Pelaa 9 reikää parissa tunnissa silloin kun sinulle sopii, 18 reikää kun siltä tuntuu.

  • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 535 €
  • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt ark. ennen klo 14) 445 €
  • Opiskelijapelioikeus (todistettava, alle 30-vuotiaille) 340 €
  • Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 € / ikävuosi

Tutustu pelioikeuden ehtoihin ja etuihin tästä. Varmista pelisi 2024 ja lunasta omasi suoraan verkossa.  Voit maksaa pelioikeutesi myös osissa, tee sopimus suoraan palveluntarjoajan kanssa verkossa.

Pelioikeuden lunastavan tulee olla HIFK Golf ry:n jäsen. Voit liittyä jäseneksi tästä. Kauden 2024 jäsenmaksu oli aikuisilta 69 €, junioreilta (alle 22 v.) 50 €, ei liittymismaksua.

PELIPAKETTI STADI+LANDE (KULLO-PALOHEINÄ) 865 EUROA

Miksi et golfaisi ensi kesää kahdella eri kentällä, mainiolla Isolla Ysillä stadissa Keskuspuiston kupeessa ja 20 minuutin ajomatkan päässä Kullon upealla kentällä? Pelipaketti Stadi+Landesta on tullut kahdessa kesässä supersuosittu. Pelaa niin paljon kuin haluat, voit olla jäsen missä golfseurassa tahansa.

  • Pelipaketti Kullo-Paloheinä 865 €

Tutustu pelipaketin ehtoihin ja etuihin tästä. Lisätietoja ja varaukset: caddiemaster@paloheinagolf.fi. Voit ostaa pelioikeudet nyt myös suoraan verkossa. Voit maksaa sen myös osissa, tee osamaksusopimus suoraan palveluntarjoajan kanssa verkossa.


Golf pro Hanna Teerijoen mainiot treenivideot verkossa

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutettu grafiikka paljastaa pelin hengen.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.


Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.

Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit 2024 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat.