Seniorigolf

Paloheinä Golf on kuin räätälöity seniorigolfareille: se sijaitsee Keskuspuiston kupeessa, golfkentälle pääsee bussilla eikä yhdeksänreikäisellä puistokentällä ole jyrkkiä nousuja.

Jos et ole ennen pelannut golfia, voit kokeilla lyöntejä rangellamme (harjoituslyöntialueella) tai voit pelata Evergreen-kentän (par 3) varmistaaksesi, onko golf juuri Sinulle sopiva laji. Iso ämpäri rangepalloja maksaa viisi euroa, halvin erä kaksi. Mailan voit vuokrata 3,5 euron hintaan. Päivälippu Evergreenille maksaa 5 euroa.

Jos golf kiinnostaa myös kokeilun jälkeen, voit osallistua yhdelle Paloheinän suosituista green card -kursseista. Kursseja järjestetään kahdesti viikossa hintaan 129 euroa. Kurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen kurssilainen saa käteensä green cardin eli golfin ajokortin. Vanhin Paloheinän golfkurssille osallistunut on 83-vuotias helsinkiläisnainen.

Senioreille omat Green Card -kurssit

Jos tunnet itsesi senioriksi, voit vaihtoehtoisesti osallistua myös Paloheinän kiireettömille seniorikursseille. Niitä järjestetään kerran viikossa: tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-14. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujamäärästä ja sen vetäjänä toimii seniorigolfari Kalevi Tellqvist (PGA). 

Seniorikurssin päätteeksi voit suorittaa green card -kokeen eli golfin ajokortin. Kurssin ja kokeen yhteishinta on 129 €. Ilmoittaudu sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi tai soita numeroon 010 292 7060

Green card -kurssin käytyäsi voit liittyä lähes mihin tahansa suomalaiseen golfseuraan. Helsinki City Golf, joka pitää kotikenttänään Paloheinää, on tunnettu avoimesta ja innokkaasta senioritoiminnasta. HCG:n seniorit järjestävät sosiaalista toimintaa, pelimatkoja ja kilpailuja.