Paloheinän klubitalolle avattu Levanto Pizza & Birra, kahvila toimii normaalisti ohessa

Paloheinä Golfin klubitalolle on avattu pizzaravintola, Levanto Pizza & Birra, joka on saavuttanut suuren suosion Kulosaaressa. Riittoisien pizzojen pohjana on rapea ja maukas roomalainen artesaanipohja. Tarjolla myös italialaista olutta ja viinejä.

Levanto Pizza & Birra auki Paloheinässä juhannuksen jälkeen seuraavasti: ma-to klo 15-21, pe-su klo 12-21. Noudatamme turvavälejä. Voit ostaa pizzoja myös mukaasi. Jos haluat syödä herkullisen pizzan pelikierroksesi jälkeen, voit tilata sen valmiiksi ennen tiipaikalle menoa.

Lisätietoja ja hinnasto: https://www.pizzerialevanto.fi/

Kahvila Paloheinä toimii pizzaravintolan ohessa tuttuun tapaan, se tarjoilee kahvia, kaakaota, teetä, olutta, siideriä, viiniä, kuohuvia ja väkeviä. Hanaoluemme on Aura, myymme myös tölkki- ja pullo-oluita.

Ruokatiskillä on saatavilla leipiä, pullia, croissantteja. Leipämme ja salaattimme ovat tuoreita, ne valmistetaan myyntipäivän aamuna.

Jäätelötiskimme on kattava, ja voit ostaa caddiemasterin tiskiltä myös pehmiksiä. Aurinkoiselta terassiltamme on esteetön näkymä Suomen suosituimmalle rangelle. Olet tervetullut vaikka vihaisit golfia!

Kahvila Paloheinä toimii myös tilausravintolana, jossa järjestetään yksityistilaisuuksia. Kerro tarpeesi (markkinointi@paloheinagolf.fi), me teemme teille tarjouksen.


Yhteistyössä

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

maksutavat