Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

Liity hyvään seuraan, HIFK Golfin junnujen (5-17 vuotta) säännölliset harkat keväästä syksyyn. Treenit kestävät syyskuun loppuun asti, voit osallistua niin moniin kuin sinulle sopii. Ryhmätreeneissä on puolentoista viikon lomatauko juhannuksesta alkaen.

Voit olla aloittelija tai golfia ennen pelannut, muodostamme ryhmät osallistujien tason ja taitojen mukaan. Kussakin ryhmässä voi olla vain kuusi osallistujaa. Treenejä järjestetään kahdesti viikossa koulupäivän jälkeen, pelipäivä on keskiviikkoisin Paloheinän Isolla Ysillä. Treenien lisäksi pelaamme kerran kuussa Kullon golfkentällä, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan kierrokselle. 

Nappulatreenit – keskiviiko 17-18 ja sunnuntai 15-16
Junnutreenit – keskiviikko 18-19 ja sunnuntai 16-17

Junnutreenien kausihinta on 220 €, se sisältää T-paidan ja lippiksen. Treeneihin osallistuminen edellyttää HIFK Golf ry:n jäsenyyttä (jäsenmaksu 50 €, ei liittymismaksua). Treenien aikana on myös mahdollista (opettajan suosituksesta) suorittaa green card. 

Lisätietoja kauden 2022 treeneistä saat suoraan ohjaaja Johanna Takalalta, puhelin 040 700 2266. Junnut ovat hyvissä käsissä, ”Jossu” valittiin kaksi vuotta sitten Suomen Golfliiton gaalassa vuoden nuoriso-ohjaajaksi.

Ilmoittaudu sähköpostitse toimisto@hifkgolf.fi, lähetämme sinulle maksuohjeet ja muut tiedot sähköpostitse.