Golfin lyhyet kertauskurssit

Golfin viikonloppuisin järjestettävillä jatkokurssilla keskitytään lauantaisin (klo 13-15) svingiin ja sunnuntaisin (klo 13-15) lähipeliin. Yksi jatkokurssi (1 x 2h) maksaa 59 €, molemmat (2 x 2h) vain 99 €. Pienryhmäkursseilla rento ja kannustava ilmapiiri. Soita 010-292 7060 tai ilmoittaudu sähköpostitse caddiemaster@paloheinagolf.fi. Tervetuloa!


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit 2024 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kausihinta 250 € + HIFK Golfin jäsenmaksu 50 €. Voit osallistua treeneihin milloin sinulle sopii.

Vaihdata grippisi, huolla mailasi – Niki hoitaa käden käänteessä

Uudet gripit alkaen 12 €, vaihto sisältyy hintaan. Vaihdot onnistuvat useimmiten odottaessa, useimmat grippimerkit saatavilla. Niki hoitaa myös mailojen pidennykset 20 € per maila, kulmien säädöt 5 €. Lapojen liimaukset ja varsien vaihdot vuorokauden toimitusajalla.


Golf pro Hanna Teerijoen mainiot treenivideot verkossa

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutettu grafiikka paljastaa pelin hengen.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.