Avaa kautesi golfin jatkokurssilla: kertaa, viilaa ja verestä

Haluatko kerrata golftaitojasi kauden alkaessa, hioa, viilata ja verestää? Järjestämme pienryhmissä tehokkaita jatkokursseja kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 2 tuntia). Viikonlopun kursseille mahtuu 4-8 golfaria, vetäjinä toimivat Hanna Teerijoen (PGA) tiimin opettajat. Kurssin hinta on 89 euroa, ilmoittautumiset caddiemaster@paloheinagolf.fi, puhelimitse 010 292 7060 tai netissä.

Jatkokurssien ajankohdat (la-su):
4-5. toukokuuta klo 12-14
25-26. toukokuuta klo 12-14
15-16. kesäkuuta klo 12-14


Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin suositut junnutreenit läpi kesän

HIFK Golfin junnutreenit 2024 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kausihinta 250 € + HIFK Golfin jäsenmaksu 50 €. Voit osallistua treeneihin milloin sinulle sopii.

Golfin päiväleirit nappuloille ja junnuille kesäkuussa

Paloheinä Golfin suositut nappula- ja junnuleirit pyörähtävät käyntiin heti koulujen päätyttyä. Viisipäiväisille leireille (ma-pe) voivat osallistua yhtä lailla golfia ennen harrastaneet kuin aloittelijatkin.


Golf pro Hanna Teerijoen mainiot treenivideot verkossa

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutettu grafiikka paljastaa pelin hengen.

Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Edessä syntymäpäivät, häät, valmistuminen oppilaitoksesta, siirtyminen eläkkeelle…? Anna lahjaksi hyvinvointia ja iloa, golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen haluamallaan tavalla  –  tai antajan valitsemaan tarkoitukseen.