Anna joululahjaksi hyvinvointia ja iloa – golfin lahjakortti!

Anna joululahjaksi golfin lahjakortti! Saaja voi käyttää sen Paloheinä Golfissa haluamallaan tavalla – tai antajan valitsemaan tarkoitukseen: pelioikeus Paloheinä, pelipaketti Stadi+Lande, green card -kurssi, junnuleiri, ämpärikaupalla rangepalloja, pelikierroksia, yksityisopetusta, ryhmäharkkoja…


Varmista 2024 pelisi: pelioikeus Paloheinän mainiolla kentällä 535 € – Paloheinä+Kullo rajoitettu erä vain 765 €

Varmista kesän 2024 pelisi stadissa, rajaton pelioikeus Paloheinä 535 €. Junnut maksavat vain 10 € per ikävuosi! Suosittu pelipaketti Stadi+Lande (Kullo-Paloheinä) rajoitettu erä vain 765 €. Voit maksaa myös osissa.


Nyt myös range suljettu – kiitos kuluneesta kaudesta!

Talvi on tullut, nyt myös Paloheinän range ja Evergreen on suljettu. Kenttäyhtiö kiittää kaikkia asiakkaitaan ja HIFK Golfin jäseniä kuluneesta kaudesta. Toimistomme palvelee klubitalolla pelioikeus- ja jäsenasioissa tiistaisin ja lauantaisin kello 11-14. Klubitalolla avataan lähiaikoina hiihtoon erikoistunut urheiluliike. Tervetuloa!


Ala pelata golfia! Green card -kurssi kädestä pitäen stadissa 129 €, Green card -kurssi itsenäisesti verkossa 69 €

Paloheinän suositut green card -kurssit palaavat ohjelmistoon heti keväällä. Alkeiskursseilla on opetusta 2 x 2 tuntia ja upeat edut: saat omaksi rautamailan ja kuukauden pelit par 3 -kentällä. Nyt voit suorittaa green cardin myös itsenäisesti verkossa missä päin tahansa Suomea.

Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: opi ja harjoittele itsenäisesti

Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta.


Yhteistyössä: