• Tervetuloa Paloheinä Golfiin!

  Iso Ysi, Range ja Evergreen auki joka päivä klo 8-21.00. Pallokone ja klubitalo suljetaan puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

 • Iso Ysi, Evergreen ja Range auki joka päivä kello 8.00 – 21.30

  Iso Ysi, Evergreen ja Range ovat auki päivittäin kello 8.00-21.00. Pallokone ja klubitalon kahvila menevät kiinni puoli tuntia ennen sulkemista. Varaa peliaikasi Isolle Ysille tästä tai numerosta 010 292 7060. Varauksia ja niiden peruutuksia ei oteta vastaan sähköpostitse.


  Ohjatut pelikierrokset aloittelijoille läpi koko kesän

  Haluamme rohkaista aloittelijoita pelaamaan ja liikkumaan kentällä, minkä vuoksi järjestämme ohjattuja pelikierroksia läpi koko kesän. Hinta 35 € sisältää mukaan kierrokselle lähtevän opettajan lisäksi green feen, kärryjen ja mailojen lainan.


  Mailanhuoltokin pelaa Paloheinässä – uusi verstas avattu

  Golf Garagen uusi mailaverstas toimii caddiemasterin tiskin vieressä. Uudet gripit odottaessa alkaen 12 €, vaihto sisältyy hintaan. Mailojen pidennykset 20 € per maila, kulmien säädöt 5 €. Lapojen liimaukset ja varsien vaihdot nopealla toimitusajalla. Voit varata myös ajan mailojen fittaukseen.


  Suositut green card -kurssit stadissa – lyömättömät edut!

  Paloheinän suositut green card -kurssit ovat pyörähtäneet käyntiin. Kursseilla on opetusta 2 x 2 tuntia ja upeat edut: saat omaksi rautamailan ja kuukauden pelit par 3 -kentällä. Voit vaihtoehtoisesti suorittaa green cardin myös itsenäisesti verkossa missä päin tahansa Suomea.


  Liity HIFK Golfin jäseneksi ja pelaa missä haluat: aikuiset 69 €, junnut 50 € – jäsenetuna pelioikeus Evergreenille (par 3)

  Liity HIFK Golfin jäseneksi 2022, saat jäsenetuna rajoittamattoman pelioikeuden Paloheinän Evergreen-kentälle (par 3). Jäsenmaksu on 69 €, junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Myös kaukojäsenet ovat tervetulleita!


  Yksityisopetusta aamusta iltaan – opettajakirjosta vara valita

  Paloheinän golfopettajat antavat yksityisopetusta silloin kun sinulle sopii. Opettajatiimistämme on vara valita: Hanna Teerijoki, Joonas Eloranta, Johanna Takala ja Bettiina Törmänen. Kuvassa Bettiina ja Joonas.


  Dösällä golfaamaan: HIFK Golfin junnutreenit keväästä syksyyn

  HIFK Golfin junnutreenit 2022 on tarkoitettu 5-17 -vuotiaille. Niitä järjestetään kahdesti viikossa taso- ja ikäryhmittäin. Kun liityt HIFK Golfin jäseneksi (50 €), voit osallistua niihin milloin haluat. Kausihinta vain 220 €.


  Hanna Teerijoen (PGA) upeat golfvideot verkossa: harjoittele itsenäisesti, opi, treenaa, elvytä, viilaa, verestä

  Haluatko parantaa peliäsi? Hanna Teerijoen (PGA) uudet golfvideot auttavat sinua verestämään, viilaamaan ja elvyttämään golftaitojasi. Liikkuvaan kuvaan istutetun grafiikan ansiosta opit myös uutta. Teerijoki näyttää kädestä pitäen, miten svingataan, chipataan ja putataan.


  Anna lahjaksi iloa ja hyvinvointia – golfin lahjakortti!

  Anna lahjaksi golfin lahjakortti – hyvinvointia ja iloa – synttärisankarille, hääparille, eronneelle, eläkkeelle jäävälle… Saaja voi käyttää kortin Paloheinä Golfissa haluamallaan tai antajan valitsemalla tavalla!


  Näin aloitat golfin – Hanna Teerijoen golfvinkit ja paljon muuta

  Hanna Teerijoki (PGA) antaa vinkkejä golfin aloittamiseksi ja kertoo mitä golfin green card oikein tarkoittaa. Paloheinä Golf haluaa auttaa aloittelijat alkuun – lue lisää ja katso aloittelijoita auttavat videot!